Havefest: Min fødselsdag

Sommerferie på Korfu

 photo korfu-sommerferie-by-apollo-udsigt_zpssnqwa6ti.jpg photo korfu-sommerferie-by-apollo_zpsnxisvoqy.jpg photo koruf-by-apollorejser-bugt-sommerferie_zps8nsosr8q.jpg

Jeg har slet ikke fået fortalt jer, hvor sommerferien går hen i år! Vi har også været rigtig meget i tvivl, men til sidst lød vi prisen bestemme og jeg fandt et rigtig godt tilbud til Korfu. Det skulle bare være varmt og “easy living” i en uge. Oprindeligt ville jeg gerne have været til Kroatien denne sommer (I kan se mine rejseønsker for 2016 HER), men jeg var for sent ude. Alle de hoteller jeg havde kigget på, var endte revet væk eller steget helt åndsvagt i pris, da vi endelig var klar til at bestille. Kroatien ryger videre til listen næste år, fordi efterårsferien er jo også planlagt (hejhej Jamie Fraser!). Sidste år var jeg på Samos (se her) og de græske øer er jo bare dejlige. Det “nye” for os er dog, at dette er en græsk ø på den anden side af Grækenland – end hvad vi er vant til. Vi har kun været på græske øer i nærheden af Tyrkiet og mellemøsten, men Korfu ligger vest for det græske fastland. Korfu ligger faktisk utrolig tæt på Albanien, som vores rejsebureau faktisk også tilbyder en en-dags-tur til, og som vi også overvejer. Så kan jeg nå mine “to nye lande i 2016” 😉

Har I været på Korfu og har nogle gode tips? Vi skal bo i byen Agios Georgios, hvis det siger jer noget?
Og hvor skal I egentlig hen på sommerferie i år?

I completly forgot to tell where I’m going on my summer holiday! We’ve booked a week on the greek island of Corfu and I can’t wait to enjoy the weather, eat lots of feta and relax. Do you have any tips for Corfu?

10 kommentarer

 • Hej Jeanett.
  Det lyder som lækre sommerferieplaner. Min kæreste og jeg rejste i Albanien for to år siden, og var vildt begejstrede. Det er åndsvagt billigt, Tirana er så grim en by, at den næsten er pæn, det er fattigt, og man mærker, at det ikke er længe siden, der var diktatur. De gør rigtig meget for deres turister, fordi det er det, der skal føre landet videre, men de har endnu ikke nået at plastre det hele til i diskolamper og dårlige caféer, som i nabolandet Montenegro. Jeg ved ikke, hvor jeres endagstur går hen, men kan varmt anbefale landet 🙂 Syd på er der smukke strande, og nordpå er der fantastisk natur at udforske. Sig til, hvis I mangler tips. Kh Sophie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ej, det lyder virkelig godt! Vi skal da næsten til Albanien så! Det er sydpå, at endagsturen går. Kan det passe, at det var en havne der startede med S måske?

   Du må meget gerne komme med tips.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øøh og hov, det skulle ikke lyde sådan, at det er fedt, at det er fattigt. Det ER bare stadig fattigt, men dog et land i udvikling! Som så bare ikke er nået så vidt, at de ødelægger naturen og ‘den autentiske stemning’ med diverse tiltag for turister 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg forstod det heldigvis ret postivt! 😉 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har virkelig været fristet af en tur til Grækenland henover sommeren, men jeg tror vi forsøger at slå koldt vand i blodet og holder øje med nogle afbudsrejser i stedet for 🙂 Vil så gerne ud og opleve noget, selvom Danmark nu også er dejligt med godt sommervejr 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hvor har I bestilt henne Jeanett? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bea

  Jeg ville helt klart anbefale en tur til Albanien. Sarande er virkelig smuk, maden er billig og man kan få de lækreste fiskeretter. Nær Sarande er der også “Blue Eye” (Syri Kalter). Det skulle være et must see. Desværre nåede vi det ikke, da vi var der for 2 år siden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har ikke selv været sydpå, men vi mødte et dansk par, som var vildt begejstrede for strandene der, og siden har min veninde også været der – hun var også oppe at køre. Så lige syd på, ved jeg ikke rigtigt, hvad jeg skal tippe mere specifikt om desværre 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] 10 og nr. 11 med de smukke blonderne. Og så burde jeg derefter også være godt dækket ind til vores sommerferie […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Havefest: Min fødselsdag