Min weekend

TILBAGEBLIK: Juni 2015

 photo tilbage-outfits-juni-2015-missjeanett-gina-tricot-nederdel-bryllup-kjole-asos-ganni-kjole_zps3vnub7un.jpg 
Måneden var fuld af sommerlige outfits.
Outfit 1 HER (nederdelen sælger jeg HER) – outfit 2 HER – outfit 3 HER
outfit 4 HER (kjolen fra Ganni er netop på udsalg HER) – outfit 5 HER

Mit Tinderbox 2015Tinderbox åbnede dørene for første gang og jeg havde et par fede dage sammen med min søster! Læs mere om Ellie Goulding, god mad, regn og meget andet HERGør mere af det der gør dig gladJeg skrev et indlæg om, at man skal huske at gøre mere, af det som gør en glad! For mig betød det, at efter 1,5 år på lavere plus, ville vi til at skrue op for rejseriet igen! Læs indlægget HER

Sommerbryllup ved Mossø Jeg var til et skønt bryllup i ret smukke omgivelser ved Mossø. I kan se mere fra brylluppet HER

Måned #26Måned #26 var oppe og her fortalte jeg om “kakka” og “bubær” (skildpade og jordbær), hvordan 2-årige Bella gik meget op i farver og tal og at bøger var et kæmpe hit! Læs hele Måned #26 HER.

Juni 2015 var en dejlig blanding af festival, bryllup, dybere tanker, masser af sommer og andre gode oplevelser. Juni har været lige så dejlig i år, så det bliver også dejligt at lave tilbageblik næste år. I kan dykke ned i arkivet for juni 2015 HER

Looking back at June 2015; wedding, Tinderbox, summer and lots of other good stuff. A lovely month! køb HER

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min weekend