Tinderbox 2016 i dag!

Tinderbox 2016 dag 1

 photo tinderbox-2016-tb16-skilt-bogstaver-juni-torsdag-band-of-horses-missjeanett-blogger_zps2sl4mtby.jpgUnder Band of Horses koncerten

Sikke en fantastisk dag 1 på Tinderbox 2016! De havde lovet mængder af regn i stride strømme (krydret med torden), men pladsen i Tusindårsskoven gik fri efter 15 minutter småregn omkring kl. 17. Faktisk er gruppebilledet nederst taget imens det regner – så det var virkelig ikke særlig slemt. Dagen var varm og solen dejlig – og stemningen derude var fantastisk! Jeg synes, indrømmet, ikke at musikprogrammet er lige så fedt i år, som det var sidste – for min personlige smag. Men man kunne godt fornemme, at navne som Rammstein, Voldbeat og David Guetta har trukket rigtig, rigtig mange til i år. Personligt glæder jeg mig mest til Lukas Graham i morgen!

I går fik jeg hængt ud med et godt hold Odensebloggers, spist masser af mad og mødt mange venner. Det var en dejlig dag! Jeg skal afsted igen senere i dag og heldigvis har vejrudsigten ændret sig over night, og alt det lovet regn er nu stort set fjernet fra prognoserne. Fantastisk!

Dag 1:
Bedste koncertoplevelse: Band of Horses
Bedste madoplevelse: Tempura rejer og vinegar fries fra “Hooked”
Bedste drik: Klassisk whisky cola (prøvede “Tinderbox lemonade”, men den var for sød til mig)
Fedeste detalje: Virkelig gennemført VIP-område i år! Det hele er som en prærielandsby! Og så er VIP armbåndene fine glitrende sølv i år.

I dag vil jeg teste flæsestegssandwiches, drikke iskaffe fra Peter Larsen kaffe og lytte til mere musik. Kom og sig hej, hvis I ser mig!

 photo tinderbox-2016-tb16-missjeanett-blogger-odensebloggers-pa-festival-scene-stor-glutenfri-magi-letsblogsomeshit_zpsbddoby8t.jpg

bloglovin

4 kommentarer

 • Ida

  Hvor er din fine kjole fra? Du har forresten virkelig god kjolekarma for tiden synes jeg! Du viser så mange fine. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Tak! Jeg synes faktisk også selv, at jeg har fået virkelig mange gode på det sidste. Den er fra Glamorous – købt på ASOS (men ASOS er nede lige nu, ellers havde jeg linket! Den er vildt bilig)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Er du egentlig sponsoreret af Tinderbox eller har du selv betalt billetten?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg er presseakkrediteret på samme måde, som aviser, nyhederne osv er. Så ikke sponsoreret (det er en avis jo heller ikke) og heller ikke selv betalt – akkreditering er lidt noget helt tredje. Man kan lidt sammenligne akkreditering med “arbejdstilladelse”. Jeg har lov til at tage billeder med et godt kamera (det må man fx ikke, hvis man ikke er akkrediteret) og generelt at blogge derude fra. Jeg har også nævnt det i første indlæg om Tinderbox tidligere samme uge.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tinderbox 2016 i dag!