OOTD #413: I nye striber fra Gestuz

Tinderbox 2016 i dag!

 photo outfit-tinderbox-miss-jeanett-pimkie-skirt-blogger-odense-mbym-strik-magasin-udsalg-guld-tatovering-mascha-vang-ray-ban-mete_zpsuxqqdqmi.jpg Outfittet fra sidste år HER

Wuhu så er det i dag, at Tinderbox 2016 slår dørene op og jeg har GLÆDET mig. Godt nok siger vejrsigten, at vi vist ikke helt undgår regnen, men lørdagen sidste år var også ekstrem våd og jeg havde en fest alligevel. I år er jeg lidt “on my own” torsdag og fredag, men har et hav af aftaler, om at mødes med forskellige mennesker. Jeg skal blandt andet mødes med en masse af Odenses bloggere senere i dag. Desuden laver jeg lidt arbejde for Pindle (gratisavis her i Odense), hvor vi Odensebloggers skal prøve at guide jer rundt blandt de fedeste ting på pladsen – hvor spiser man bedst, hvilke koncerter må man ikke gå glip af, hvor er de bedste drinks osv. Så I skal være velkomne til at følge Pindle på instagram HER. På lørdag kommer min søster med og så skal vi have os en fest, ligesom vi havde sidste år. Jeg glæder mig især til at se Lukas Graham og så har jeg tænkt mig at spise mig igennem halvdelen af festivalen. Hold op, hvor er der meget lækker mad i år!

Skal I til Tinderbox i år? Der er udsolgt af partoutbilletter samt endagsbilletter til i dag (torsdag), men der er stadig lidt endagsbilletter tilbage til fredag og lørdag.
I kan se, hvordan mit Tinderbox 2015 så ud HER og mine to outfits fra sidste år HER og HER.
I skal være så velkomne til at følge mig på instagram HER og snapchat missjeanett hvor jeg begge steder vil opdatere løbende.

Jeg er igen, ligesom sidste år, presseakkrediteret – bare hvis nogen undrede sig. Det er ikke sponsoreret eller betalte indlæg. Jeg har bare adgang på samme vilkår som journalister (og de er jo heller ikke “sponsoreret” i aviserne). Og det er jeg blandt andet i kraft af det jeg skal lave for Pindle.

Today the doors to the Tinderbox 2016 festival opens and I can’t wait! I’m looking forward to hanging out with friends, enjoying great music, eating great food and loving that I have a big festival right in my own city! You can see what my festival was like last year here – and my two outfits from then here and here. Are you going to Tinderbox 2016?

1 kommentar

  • Det lyder som det bliver en fest!
    Havde meldt mig som frivillig, men eftersom jeg har haft timer på skolen i dag, og har eksamensvejledning i morgen, kunne jeg desværre ikke deltage i festlighederne. Ellers havde jeg stensikkert været af sted.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD #413: I nye striber fra Gestuz