Guide: Stockholm på 24 timer (med barn)

Tradition: Det japanske kirsebærtræ 2016

 photo tradition-japanske-kirsebartra-missjeanett-hummel-kjole-dress-stribet-ss16-have-2016-forar_zpsx05oiodr.jpg photo tradition-japansk-kirsebarstra-sakura-i-haven-plante-hvad-koster-tra-missjeanett-billeder-hvert-ar_zpscsv35kbi.jpg photo tradition-japansk-kirsebar-tra-sakura-missjeanett-hummel-kjole-stribet-dress-logo-morblog-mommyblog_zpsvz7odiud.jpg
Reklamelinks:
Bellas kjole fra Hummel HERFRA

På grund af det kolde forår vi har haft (det har man jo næsten helt glemt igen i de her sommerdage), så var mit japanske kirsebærtræ (eller sakura, om man vil) meget længe om at springe ud i år. Og da det så endelig kom, så nåede jeg at nyde det halvanden uges tid indtil massiv regn i flere dage, slog alle bladene af blomsterne. Derfor ser det lidt sølle ud her på billederne, men der var faktisk flere blomster i år end nogensinde før. I kan næsten spotte de “tomme” blomster på billederne. Men det tegner godt, hvis den udvikling fortsætter.

For nye læsere, så kan jeg fortælle, at jeg har lavet en lille tradition, hvor jeg hvert år, vil tage billeder af Bella under mit træ, når det blomstrer. Det er rigtig hyggeligt og så kan man hvert år sammenligne – primært Bella, men også træet. De to vokser, men hækken er gået den anden vej, da vi har mere end halveret den. Den var simpelthen blevet nærmest et fort og den gav så groteskt mange blade hvert efterår.
I kan se billederne fra 2014 og 2015 HER og HER. Der er Bella henholdsvis 1 år og 2 år.

Bellas kjole er fra Hummel HER og sko fra Kavat HER

I finally got some pictures of Bella at our sakura tree in our garden. It’s a tradition I have, to take pictures of Bella at the tree each year when it is in bloom. This year I didn’t manage to get it done before some heavy rain ruined most of the flowers on the tree. Too bad because there were so many of them this year! You can see the pictures from 2014 HERE (Bella 1 yr old) and 2015 HERE (Bella 2 yr). Bellas dress is from Hummel HERE.

4 kommentarer

 • Christina

  Hvor er hun dog bedårende fin!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Tak Christina – det synes jeg virkelig også 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne V

  Synes simpelthen det her er den sødeste tradition. Hvor er hun bare lækker smukke Bella

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Mange tak Anne! Jeg havde en awesome dag (og nat).

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guide: Stockholm på 24 timer (med barn)