Postkort fra Korfu #2

10 ting jeg vil lave i juli

 photo 10-ting-jeg-vil-lave-i-juli-liste-missjeanett-mon-moen-mark-dansk-valmuer-sommer-marker_zpst0bggobm.jpg

Vi kom alligevel godt ind i juli måned, før jeg fik lagt sidste hånd på min liste for juli. Derfor har jeg også allerede lavet flere af tingene, men jeg tænkte at de skulle med alligevel, så I kan se, hvad juli byder mig på (og har budt på). De fleste af os holder en eller anden form for ferie her i juli og det bærer min liste også meget præg af.

Her er 10 ting jeg vil lave i juli (I kan se sidste måneds liste HER):

 1. …tage til Møn og hygge mig i tre dage med gode venner. Og det har jeg allerede gjort – I kan se billederne fra ferien HER
 2. … nyde vores have ekstra meget (hvis vejret snart tillader det), da sommeren er ovre før vi aner det!
 3. … prøve Odense nye havnebad (hvis vejret snart tillader det!)
 4. … og når jeg endelig kommer ud i haven i godt vejr, så skal der drikkes virkelig meget Aperol spritz i den!
 5. … fejrer kærligheden til bryllup i Svendborg. Og det har jeg også gjort. Der er masser af billeder fra brylluppet HER
 6. … nyde varmen, græsk mad og kvalitetstid med Tim og Bella på Korfu (doing it). Der er to postkort fra Korfu HER og HER
 7. … glæde mig til, at flere af vores venner “kommer hjem” i ferien, for at besøge familie – og samtidig også lige kommer forbi os. Det bliver så dejligt!
 8. … sluge flere bøger! Det bliver højst sandsynligt primært fra “Outlander”-serien, men jeg vil igennem et par stykker her i juli.
 9. … invitere Tim ud at spise på Mmoks. Det var SÅ godt til min søsters polterabend, at jeg bliver nødt til at prøve det igen – og denne gang lidt mere ædru 😉
 10. … tage i biografen på en regnvejrsdag. Det er så undervurderet at gå i biografen om sommeren (på nær når der er hedebølge. Så er det ikke det mest behagelige sted at være). Nogen der kan anbefale en god film?

More than half of July has already gone by, but I’ll still do my “10 things I wanna do in July” list! I wanna enjoy the island of Møn with good friends (already did here), go to the movies on a rainy day, drink Aperol in my garden, read a lot and enjoy Corfu in Greece! What do you wanna do this month?

5 kommentarer

 • Sascha

  Det er lidt sjovt det med biografen.
  Jeg har netop brugt biograf ved hedebølge- både i DK men og i USA.

  Der plejer nemlig at være dejlig køligt på grund af air condition og så er man også i skygge for solen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Præcis! Det kan faktisk være en rigtig rar break der!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg skal ind at se “the legend of tarzan” i dag – kunne være en idé 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Åh ja, alene bare for the sake of Alexander S i bar overkrop 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Så er vi kommet til den sidste måneden af sommeren. Og det håber jeg altså at den kommer til at byde på – sommer! Indtil videre er det godt nok sløvt på den front. Jeg vil også lige sige velkommen tilbage fra ferie til en del af jer. Det har været ret tydeligt på min trafik siden i søndags, at I er flere der er tilbage. Jeg håber, at I har haft en god sommer! Men lad os som sagt krydse for lidt mere her i august

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Postkort fra Korfu #2