Ganni udsalg

Dagens outfit til bryllup

 photo wedding-outfit-call-it-shoes-dkny-gansevoort-brown-bag-taske-brun-mango-green-trenchcoat-hm-trend-yellow-lace-dress-gul-blon_zps8ygv8kjm.jpg Reklamelinks:
Kjole fra H&M HER – sko fra Call it Spring HER – trenchcoat fra Mango HER
taske fra DKNY HER – øreringe fra Maria Black HER

I dag skal denne skønne, skønne dame giftes og jeg glæder mig! Jeg kører to outfits til dagen; et til kirken og reception på feststedet og så skifter jeg inden middagen. Dagens første outfit bliver dette, med min fine gule kjole fra H&M i centrum. Senere skifter jeg til denne her. Den glæder jeg mig helt til at komme i igen. I morgen er der brunch inden vi tager hjem og der tager jeg enten denne eller denne (som er helt ny) på. Måske tager jeg bare begge med og først beslutter mig i morgen.

I kan følge med hele dagen på min snapchat missjeanett og nok også min instagram HER. God lørdag!

Today this lovely lady is getting married and I’m really looking forward to a day of love! I’m wearing two different outfits today; this yellow dress from H&M for the church and the reception afterwoods. Tonight for dinner and party I’m wearing this one. You can follow me on snapchat all day missjeanett

bloglovin

13 kommentarer

 • gitte

  Hej Jeanett. Jeg ved du har denne fine brune taske i et nr større som er magen til din sorte .Hvor kan jeg købe den i den str magen til den sorte .Kan ikke rigtig finde den .

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Min anden brune er faktisk et nummer større end min den sorte. Så jeg har faktisk tre forskellige størrelser. Min store brune er købt i Magasin (på udsalg) for et par uger siden. Jeg har desværre ikke set den online.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du var så smuk i begge outfits – den røde kjole er som skabt til dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hej Jeanett.

  Jeg følger dig på snapchat og var derfor “med dig” til bryllup i går.
  Mit spørgsmål går på, om du ikke føler, at du går glip af være tilstede under vigtige eller betydningsfulde øjeblikke når du står bag mobilen og snapper, f.eks som i går i kirken eller en hverdagsaften når du læser godnathistorie for /er sammen med din datter eller lign.? Hvordan oplever du den balancegang og hvordan har du det hvis dine gæster f.eks bruger tid på at snappe fra en fest hos dig? Er det okay, irriterende eller er det næsten noget der forventes?

  I min optik er f.eks Facebook og Instagram lidt noget andet, da man jo der i det mindste har et arkiv af billeder til evigt minde. Men snapchats er jo bare væk igen..eller?

  Håber ikke du ser det som en kritik, men blot en undring. Jeg forsøger selv at finde en balance i, at ville dele meget med min omgangskreds men samtidigt ikke gå glip af at være tilstede. Det er slet ikke nemt og får ofte lidt dårlig samvittighed når jeg griber efter mobilen hver gang mine børn er sjove, skøre, søde osv osv.

  Gad godt at høre din mening om emnet.

  God aften. Hilsen Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det er en balancegang, bestemt. Men jeg føler faktisk, at det kommer ret naturligt for mig. Det er ikke sikkert at andre ville gøre som mig, men jeg føler at jeg har en rigtig god balance omkring det. Nu nævner du selv brylluppet i går. Jeg har vist snappet 10 gange hele dagen. 10 gang af 10 sekunder, som giver omkring 1,5 minut. Hvis vi endda runder op og siger 2 minutter, så passer det vist meget godt. 2 minutter ud af en dag, som varede 14 timer. To minutter 🙂

   Og jeg bliver overhovedet ikke sur selv, hvis mine gæster gør det – jeg opfordrer altid mine venner til at være mere aktive på de sociale medier, end de er i forvejen. Fordi jeg synes det er pisse fedt med de sociale medier. Så jeg ville tage det som verdens største kompliment, hvis du snapper/instagrammer fra min fødselsdag, en middag, en cafetur, et bryllup osv osv. Det eneste jeg har lidt regler omkring, er Bella. Mine venner må godt dele hende på sociale medier, men de skal spørge mig først og jeg vil gerne lige se hvad de deler på forhånd, når det handler om hende. Men ellers så skal de bare fyre den af!

   Jeg håber, at det gav dig svar 🙂 God aften til dig også!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

   Tak fordi du gav dig tid til at svare 🙂
   Fortsat god dag.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Som brud, og Jeanetts veninde generelt, synes jeg slet ikke, at man kan sætte lighedstegn mellem hendes brug af sociale medier og så, at hun skulle være fraværende.
   Tværtimod. Faktisk synes jeg, hun har et helt særligt blik, for de der små øjeblikke. Og det er så skønt, at hun efterfølgende sender billeder af det. Uanset om det er af vores bryllup, vores datter der leger eller maden vi serverer. Det hjælper minder med at holde sig lidt klarere

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Tak søde <3 Det er fedt at høre det fra din vinkel!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Stella Maris, som ligger lige ned til vandet. En rigtig smuk lokation! Dagens første outfit var, som planlagt her, denne smukke gule blondekjole fra H&M Trend. Jeg tog min Pimkie jakke på, for et mere […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Der skulle vel ikke være en lille bitte chance for, at du har lyst til at sælge din kjole videre vel? Jeg har ledt overalt og en H&M-dame sagde forleden at jeg måtte opgive min kjoledrøm og forsøge at komme videre (hyyyl).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Måske? Det er en str. 42 (den er ret lille i størrelsen over barmen) og kun brugt to gange. Den kostede vist 700 kr fra ny.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lise

   Jeg har lige tilladt mig at sende dig en mail 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Og jeg har svaret 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ganni udsalg