TILBAGEBLIK: Juni 2015

Ganni udsalg

 photo ganni-udsalg-kjole-carlifonia-dress-sko-missjeanett-skjorte-blomstret-flower-print-blomster-allen-georgette-wilson-barneys_zps9orjb0bz.jpg Reklamelinks markeret med *

1/ Ganni skjorte HER*   2/ Ganni blondekjole HER 3/ Ganni skjortekjole HER*
4/ Ganni kjole HER  5/ Ganni stiletter HER*   6/ Ganni kjole HER*

I dag er første dag af Bella og Tims fire uger sommerferie – og jeg ELSKER det! Det er den bedste tid på året og jeg er jo så priviligeret, at jeg selv kan bestemme, hvornår jeg holder fri. I dag skal jeg både have ordnet vipper, til et spændende møde (følg med på snapchat missjeanett for hints) og i biografen bagefter. Så skal jeg også lige have styr på de sidste forberedelser til i morgen, hvor vi skal til bryllup.

MEN – inden da, der skal jeg lige have luret på noget udsalg. Udsalget raser alle steder og et af de første brands, som jeg altid skal tjekke ud, når det er, er Ganni. Jeg plejer at købe et par af deres items til fuld pris i løbet af en sæson. Men der er rigtig mange ting, hvor jeg ikke er helt villig til at give fuld pris og derfor har dem på min “mentale liste” til udsalget. Og nu hvor udsalget er i gang hos Ganni*, så skal jeg bestemt ind og kigge. Jeg lurer på denne bluse*, som er samme model, som kjolen nr. 2* jeg har. Jeg tænker, at den til efteråret kunne være virkelig fed under strik. Denne bluse* er virkelig også fin og så har jeg luret på denne kjole* lige siden den kom i butikkerne. Den her* ville være sådan en fin hverdagskjole, men den er desværre allerede udsolgt i min størrelse. Og denne er så smuk*, men ikke sat nok ned til at jeg slår til endnu. Så der vil jeg prøve at have lidt mere is i maven. De populære ting ryger dog hurtigt, så det handler meget om, hvor “modig” man er.

I finder udsalget hos Ganni selv HER*, men der er også gode ting fra Ganni på udsalg hos HER*

Ganni is one of my favorite brands and I always have to visit their sale (RIGHT HERE*) to see if there’s any nice things – and there always is!

bloglovin

2 kommentarer

 • Mette

  Eller nogen af dem ender på en død side (“1. Ganni Skjorte” og “.. udsalget er i gang hos Ganni” er dem jeg lige prøvede 🙂 ) “3. Ganni skjortekjole” virkede fint ..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det er så mærkeligt – det hele virkede helt fint i går aftes, da jeg lavede indlægget. Men de fleste driller også mig nu. Jeg har lige prøvet at skifte nogle af dem ud nu – det hjalp i hvert fald her!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TILBAGEBLIK: Juni 2015