Postkort fra Korfu #1

H&M home åbner butik i Odense

 photo hm-home-i-odense-butik-bolig-afdeling-boligafdeling-missjeanett-blogger-abner-ny-gamle-fona-i-vestergade-odensebloggers_zpswaxk85hn.jpg

Nyheden er godt nok en uges tid gammel, men jeg tænkte, at den alligevel er værd at nævne, fordi det nok ikke er alle, som har fanget det. H&M Home åbner i Odense (fysisk butik). Faktisk så åbner de hele TO! Først blev det offentliggjort, at lokalerne i Vestergade, hvor Fona lå indtil for kort tid siden, skal overtages af H&M Home. Og det må blive en stor en af slagsen, fordi de lokaler er store! Men nu fortæller de også, at der samtidig kommer en H&M Home afdeling i Rosengårdscenteret. Der er ingen præcise åbningsdatoer endnu, men begge skulle skå dørene op i løbet af foråret 2017. Indtil videre har man kun shoppe i en fysisk H&M Home butik i København og Kolding, som de eneste steder i landet. Men til næste år er vi også med her i Odense 😉

Jeg køber faktisk selv ofte ting fra H&M Home og er især ret glad for deres sengetøj, som vi har rigtig mange sæt fra. Jeg er generelt bare rigtig træt af H&Ms meget lange leveringstider fra deres webshop og derfor vil jeg uden tvivl bruge de fysiske butikker med end webshoppen. Det er sjovt nok en af de få brands, hvor jeg er en flittigere gæst i de fysiske butikker end på webshoppen. Er jeg den eneste der har det sådan? Så jeg hilsner nyheden her utrolig velkommen!

NYHED: Den åbner i Vestergade (gågaden) d. 28. april 2017

H&M is opening, not one, but two H&M Home departments in Odense coming spring 2017. I love the collections from H&M Home so I’m really looking forward to it! One is gonna be in the old Fona location in Vestergade in the city center and the other one is going to be in the Rosengårdscenter.

bloglovin

2 kommentarer

 • Emilie wa

  Jeg er heeeelt enig! Deres leveringstider er simpelthen for ringe taget deres webshop størrelse i betragtning. Jeg ved ikke om det er sløvhed, dårlig kommunikation eller manglende idé om hvad de rent faktisk har på lager, men et eller andet må stå ret galt til derinde siden de er SÅ langsomme!

  Jeg bor heldigvis i København så jeg har glæde af deres fysiske butikker – og jeg ejer også 4 sæt sengetøj 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisa

  Jeg bruger mere deres Webshop end butikkerne.. Det er dejlig nemt hvis man arbejder meget eller lign.

  Men kan kun give dig ret i at leveringstiden er for lang. Forstår ikke at de ikke er begyndt tilbyde gls eller at man kan betale mere for hurtig levering..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Postkort fra Korfu #1