Sommersyg

Juli shopping cravings

 photo juli-shopping-cravings-hvisk-pearl-earrings-orering-kurt-geiger-heels-stiletter-asos-suede-bag-ganni-gold-shimmer-kjole-dres_zpscd7qxauo.jpgReklamelinks:
1/ ASOS taske HER   2/ Ganni kjole HER   3/ Havfrue to-go kop HER
4/ Kurt Geiger stiletter HER   5/ Hvisk øreringe HER   6/ &Other Stories kjole HER

Wuhu, så er jeg på toppen igen! Og hvilken bedre måde at komme sig ovenpå lidt sygdom, end lidt retail theraphy? 😉 Juli er egentlig næsten over, men her er, hvad jeg har sukket over denne måned. Jeg vil rigtig gerne have lidt flere øreringe at vælge i mellem i det daglige og lige nu drømmer jeg om de fine øreringe fra Hvisk. De ville også være fine til min søsters bryllup på lørdag! Jeg har virkelig også svært ved at slå skoene fra Kurt Geiger ud af hovedet. Be still, my glitter heart! Selvom jeg på ingen måder accepterer, at der ikke kommer mere sommer (fordi det gør der! Basta!). Så tænker jeg lidt forud – og de glitter sko ville gøre sig godt til vinter også. Det samme vil kjolen fra &Other Stories, men den ville også kunne bruges nu. Kjolen fra Ganni er virkelig nedsat på udsalget nu HER og den har jeg også allerede skyndt mig at klikke hjem. Igen – den bliver også god til efteråret. Den koster kun 359 kr! Havfrue to-go koppen… behøver jeg at forklare den? Det er en to-go kop med en havfrue på!!! (Psst… der er også matchende madkasser til her).

Yay, I’m sickness-free – and what’s more appropriate than some retail theraphy? 😉 I would love to have the beautiful earrings from Hvisk (they would be perfect for my sisters wedding next weekend) and I can stop thinking about the shoes from Kurt Geiger. And look a the to-go cup with the mermaid… I need it!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommersyg