OOTD #414: Til bryllup i gult

Min weekend med bryllup på Stella Maris

 photo weekend-riceteria-mode-matcha-latte-juice-frokost-odense-rice-missjeanett_zpshr06cxfa.jpg photo weekend-marmar-leopard-body-natdragt-heldragt-missjeanett-morblog_zpstmqag70b.jpg

Fredag startede jeg dagen et møde på Riceteria. Jeg fik i øvrigt smagt deres matcha juice og den er virkelig lækker. Frisk og sund! Jeg havde egentlig oprindeligt planlagt, at vi skulle i biografen og se Den lille prins, men Bella var varm og i et super dårligt humør, så vi besluttede os for at skubbe det til en anden dag. I stedet fik jeg styr på bryllupsgave til brylluppet, som vi skulle til dagen efter. Jeg endte med at gå amok i blandet Royal Copenhagen – næsten en klassiker, når det kommer til bryllupsgaver! Dagen sluttede i sofaen med tegnefilm og kys til en feberlun pige.

Hendes (vildt bløde og meget lækre) natdragt er fra MarMar HER

 photo weekend-bryllup-kaste-med-roser-glitter-sko-bryllupsskp_zpsmmzavlhs.jpg photo weekend-bryllup-ak-ais-annekathrine-brudekjole-missjeanett-blogger-morblog-odense-fredens-kirke_zpsivbailkc.jpg photo weekend-stella-maris-i-svendborg-bryllup-borddakning-bordpynt-missjeanett-fyn-2016-2017_zpszeiu7npu.jpg photo bryllup-akais_zpsni4uvzgl.jpg photo bryllup-akais1_zpsjja3kp80.jpg photo weekend-bryllup-dessert-stella-maris-jordbar-strawberries-missjeanett-i-svendborg-udsigt-til-vandet_zpsfwmwqvl9.jpg

Lørdagen stod hele dagen på bryllup på Stella Maris. Åh jeg elsker det og ville ønske, at vi skulle til bryllup 3 gange hvert år de næste 10 år! Min søster kom og passede Bella, så vi kunne feste og overnatte på stedet. Bella elsker det virkelig, når moster kommer på besøg! Vi var først til vielse i Fredens kirke i Skibhuskvarteret (hvor vi også selv bor). Mit første outfit den dag, kan I se HER. Efter vielsen kørte vi til Svendborg til selve festen for dagens bryllup på Stella Maris. Her vi skulle til reception, middag og fest. Det er et virkelig fint sted og med smuk beliggenhed. Efter receptionen skiftede jeg til min lange røde kjole fra Forever Unique. Den er altså et fantastisk køb – jeg føler mig som en million i den og den går altid rent ind hos de andre i selskabet. Jeg fik ikke taget outfitbilleder efter mit tøjskifte, men fotografen som var til stede (ronnipetersenfotografi.dk), fangede de to billeder her ovenover af mig. Jeg friskede også min frisure, fra først på dagen, op med en sidelæns fletning inden middagen. Jeg ved ikke, om det er fordi, at jeg er “skadet” fra mit erhverv som blogger, men  jeg synes, at billeder hvor jeg ikke er opmærksom på kameraet, er lidt sjove at se. Til “hverdag” er jeg jo mere end almindeligt opmærksom på linsen.
Maden var i øvrigt rigtig lækker på Stella Maris. Min favorit var desserten, som var skarpt forfulgt af en virkelig god hovedret, som havde en guddommelig sauce! Kl. 3.30 lå jeg i den store seng på vores lækre værelse og kunne allerede mærke, at sengen snurrede en del – og vidste derfor godt, at søndag morgen nok ikke ville føles så rar for mig 😉

 photo weekend-stella-maris-room-med-udsigt-vandet-til-varelse-missjeanett-bryllup-suite_zpsgo2mrz9h.jpg

Åhh jeg havde det dårligt, da mit vækkeur ringede lidt i 9 søndag morgen. Normalt ville jeg klart sove længere efter en så sen fest, men der var fællesbrunch kl. 9, sammen med alle de andre overnattende gæster og brudeparret. Omgivelserne hjalp dog underligt nok lidt på min selvforskyldte dårlighed – at vågnede op med udsigt til vand, er altså fantastisk! Efter brunch (hvor jeg spiste et stykke bacon… ET!) gik Tim og jeg tilbage på vores værelse. Vi havde et par timer til at vi skulle tjekke ud, og det ville vi udnytte til at få en lille lur, inden vi skulle hjem til en frisk Bella 😉 Det var også planen, indtil jeg så, at Viaplay ved en fejl var kommet til at lægge sæsonafslutningen på Outlander op – en uge før tid! Med en nagende følelse af, at de nok ville opdage fejlen senere og derfor pille det af igen, så turde jeg ikke sove – jeg måtte se det! Så mens at Tim fik sig en god lur, lå jeg og snøftede til sidste afsnit af denne sæson. Hold nu op, hvor var det både godt, men også forfærdeligt. Hav kleenex klar! Mine bange antagelser var i øvrigt rigtige – 4 timer senere havde Viaplay opdaget fejlen og afsnittet var væk igen. Men I skal virkelig glæde jer til på søndag, hvor det kommer “rigtigt” på! Var der nogle af jer, som også nåede at se det? Resten af dagen gik med at kysse på Bella (som jeg havde savnet), junkfood, lur, serier og så fik jeg startet på bog 3 i Outlander-serien. Selvom skaberne bag serien siger, at vi ikke skal vente lige så længe på sæson 3, som vi gjorde på sæson 2 (de filmer imens vi er i Skotland!!), så kan jeg alligevel ikke vente på at finde ud af, hvad der sker med Claire og Jamie.

My weekend went by so fast; meetings with a personal trainer on Friday (and I tried matcha juice for the first time – tasty!), Saturday was spent at a lovely wedding and Sunday went by with hangovers and the final episode of season 2 of Outlander. It’s both sad and amazing!

bloglovin

4 kommentarer

 • Emma

  Jeg ville have haft min kæreste med på Riceteria til noget kaffe/kage (efter din anbefaling af stedet) da vi var i Odense i sidste uge, men vi nåede kun lige derind, og så måtte han konstatere at der 1) var alt for lyserødt, 2) der var for mange mødre med børn og 3) at han var den eneste mand. Så vi gik igen 😀 Haha!

  P.s. De her indlæg er vildt hyggelige! Jeg er vild med dem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej Jeanette,

  Jeg ville bare sige, at vi havde vores dreng på tre med ind og se Den lille prins. Jeg syntes umiddelbart, at den er meget dyster og han kiggede også væk et par gange. Bare så du ikke tror, at det er en let lille film.
  🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hej Jeanett! Hvor ser det fortryllende ud det sted du var til bryllup 🙂 Jeg er selv i en situation, hvor jeg leder efter location, og da jeg er lidt ny til Fyn ville jeg elske et par inputs til gode steder, ved jo du efterhånden har været til et par stykker. Vi kigger nemlig også efter steder med overnatning, da det meste af vores familie er fra København, og vi gerne vil have alle kan have en god fest, og ikke skal tidligt hjem, eller kunne køre bil, osv. 🙂 Bud modtages med kyshånd! Tak for en dejlig blog, den hjælper mig virkelig til at holde af Odense <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Åh jeg kan desværre ikke rigtig hjælpe der! Jeg har nogenlunde samme “krav” og når jeg har kigget, så er det vildt svært at finde noget, hvor det ikke koster et halvt slot! Sig til hvis du falder over et fedt sted!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD #414: Til bryllup i gult