OOTD #416: Tenniskjolen på Korfu

Min weekend med whisky, zoo og strand

 photo min-weekend-marmar-kjole-skovsoen-is-ved-vaffelis-store-missjeanett-personlig-prikker-dress-sommer-morblogger_zpsojntazvh.jpg photo min-weekend-is-ved-skovsoen-vaffelis-store-sommer-i-odense-missjeanett-blogger-odensebloggers-morblogger_zps0npdakvb.jpg photo weekend-marmar-kjole-prikket-missjeanett-blogger-min-dress-kavat-sandaler-sandals-eco-skovsoen-i-odense_zpsnhpnjcxs.jpg

“Min weekend” har holdt lidt sommerferie de sidste par uger, da weekend og hverdage jo flyder lidt sammen under ferie – som det skal være! Men nu er den tilbage – også selvom min weekend var ret “ferie-agtig” 😉 Vi har dog alle tre stadig ferie. Tim starter først om lidt over en uge og Bella starter nok bare sammen med ham. Jeg har jo altid ferie – eller aldrig ferie. Det er lidt som man tolker på det. Jeg har jo heldigvis en rar chef (mig selv), som giver ferie, når jeg tager ferie 😉

Fredag tog vi en tur til Skovsøen her i Odense. Det var mega varmt udenfor og det tænkte jeg, skulle dulmes med store isvafler. At jeg så kunne jage lidt pokémons samtidig, var bare en bonus. Jeg er overhovedet ikke hooked på spillet, men går vi en tur, så tænder jeg den lige. Det er meget hyggeligt, men for at “gennemføre”, tror jeg at man skal gå mere op i det end jeg gør 😉 Bella synes dog, at det er mega sjovt, når vi fanger en. Så selvom spillet får på punklen over at medvirke til, at vi alle render rundt med hovedet nede i en skærm, så synes jeg faktisk det er et vildt socialt spil. Hvis man selv gør det socialt! Så selvom jeg, som nævnt, ikke er den store “Pokémon jæger”, så synes jeg faktisk, at det er en genistreg. Og tænkt lige på: hvor mange andre computerspil får faktisk folk til at bevæge sig mere? Det er ikke særlig mange! Hvis I går op i spillet, så kan jeg berette om, at der er flere stop, gyms og en del Pokémons ude omkring Skovsøen. Spiller I?

Og ja, det er flødeskum på min vaffel. Jeg er ikke så vild med guf. Jeg er i hvert fald mere vild med flødeskum 😉 Bella smagte til gengæld guf for første gang og det gled ret hurtigt ned 😉

 photo weekend-missjeanett-odense-zoo-blogger-hm-kjole-ganni-kjole_zpshjteng0j.jpg photo weekend-odense-zoo-missjeanett-legeplads-ny-playground-blogger-odensebloggers_zps8sf2emjv.jpg photo weekend-min-missjeanett-odense-zoo-ny-legeplads-stor-love-odensebloggers-morblogger_zpswz9hmeq2.jpg photo weekend-grill-missjeanett-sommer-royal-copenhagen-prinsesse-stel-blogger-morblogger-duette-rodvin_zps51k0at4n.jpg photo weekend-grill-boffer-missjeanett-sommer-i-haven-danmark-odensebloggers_zpsdfftuo9x.jpg photo weekend-whisky-missjeanett-blogger-i-odense-cadenheads-butik-springbank-william-glengoyne-campbeltown-single-malt_zpsa3vnzvlu.jpg photo weekend-bal-balfad-missjeanett-til-haven-i-odense-blogger-fra-morblogger-sommer_zpsxl3r6vku.jpg

Lørdag tog vi i Odense Zoo, da jeg godt kunne mærke, at Bella trængte til, at der skulle ske noget. Hun trænger virkelig snart til noget børnehave og til at lege med andre end sine forældre. Kedsomheden er begyndt at indfinde sig! Odense Zoo fik for få månederne siden en stor ny legeplads og lige siden da, har det været Bellas favorit ting derude. Fuck spændende dyr – hun vil bare på legepladsen! Jeg tror, at vi var derude i 1,5-2 timer og mindst en time af tiden gik med at lege der. Da vi kom hjem, havde vi fået lavet en spontan middagsaftale med søde venner, som kom hjem til os. Der blev grillet bøffer, drukket vin&whisky, lavet bål og spillet spil. En vildt hyggeligt aften og på grund af varmen, så kunne vi nemt sidde ude uden at fryse.

Min kjole er den nye fra Ganni (HER), som jeg skrev om her. Bellas er en gammel sag fra H&M, men jeg er så vild med den og glad for at hun endelig kan passe den!

 photo weekend-kerteminde-strand-sydstranden-sommer-i-dk-missjeanett-blogger-strandtur-badevand_zpsqjwmjyec.jpg photo weekend-kerteminde-strand- sydstranden-blogger-missjeanett-sandslot-elsa-spand-fra-odense-odensebloggers_zps9gko0r3o.jpg

Søndag havde metrologerne lovet skulle blive rigtig varm, så jeg tænkte straks, at dagen skulle tilbringes på en af Kertemindes strande. Som tænkt, som gjort! Og det meste af søndagen gik med at bygge sandslotte, fange vandmænd (hun fik rørt ved en for første gang!) og slikke sol. Jeg fik også slugt en del sider i min Outlander-bog, så bortset fra Tims rådne humør de første to timer (han ville se OB-kampen live på sin telefon og det ville ikke virke. Hvorfor kan mænd blive SÅ sure over fodbold?), så var det en rigtig dejlig søndag! Den endte på sofaen, hvor jeg, efter en aftengåtur, fik læst endnu mere i min bog. Jeg kunne godt klare 3 måneders sommerferie om året!

I hope you guys had a nice weekend! I surely did! Friday I had big icecream cones at the Skovsøen (“The Forrest Lake”) and chased some Pokémons with Bella. Saturday I tried to entertain Bella – it’s very clear that she has begun to get borred. Apparently 4 weeks of vacation with her parents are not that fun 😉 We went to the Odense Zoo and later that day we had a nice BBQ with friends. We had nice steaks, wine, whisky and made a fire. Sunday was warm and lazy so we went to the beach in Kerteminde.

bloglovin

4 kommentarer

 • Chris b

  Jeg synes også spillet får alt for hård medvind. Jeg har aldrig oplevet så mange fremmede tale til mig ud af det blå, som efter det spil er kommet frem. Folk der spørger om man har den og den pokemon, anbefaler hvor man skal gå hen og hvad hold man er på, det er icebreakers. Jeg kalder det det nye dating 😉 haha.

  Chris B

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Haha hvor er det fedt! Jeg havde slet ikke tænkt på, at det også kunne bruges lidt dating-agtigt! Men ja, alt for hård medvind.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Havde aldrig gættet at du ville være typen der kom med på Pokémon bølgen, men hvor er det fedt! 😀 Jeg spiller i selv i Århus og har indtil videre fanget 46 forskellige. Kom dog først med et par dage efter alle andre da jeg ved ude på landet ved mine forældre den uge det udkom, så kan godt se at jeg er noget bagud i forhold til så mange andre. Gik idag ned ved til musikhuset i Århus, er du gal der var mange der spillede pokémon der?! Der ligger 5 pokéstops som man kan nå fra ét sted

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, det er meget forskelligt, hvor i byen der er nogen. Ved mit hus er der bare INGEN. Men til gengæld bliver man næsten overfaldet af Pokémons, hvis man går en tur ned ad gågaden i Odense. Der var også voldsomt mange i Odense Zoo.
   Jeg er på 35 forskellige, men jeg spiller heller ikke tit. Det er overhovedet ikke hver dag, da jeg ikke har tid til det. Men det er hyggeligt!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD #416: Tenniskjolen på Korfu