At rejse med baby: 7 måneder og miniferie i Europa

OOTD #414: Til bryllup i gult

 photo outfit-bryllup-gul-blondekjole-fra-hm-missjeanett-ak-ais-lace-yellow-dress-blogger-morblog-debat-pimkie-jacket-call-it-sprin_zpsytqmaxus.jpg photo outfit-bryllup-missjeanett-gul-kjole-fra-hm-yellow-lace-dress-blogger-morblogger-debat-ray-ban-meteor-maria-black-earring-go_zps2jvsmgjb.jpg photo outfit-bryllup-gul-kjole-dress-yellow-lace-blonde-fra-hm-trend-missjeanett-blogger-mor-morblog-pimkie-jacket-army-call-it-sp_zpslhm5ciyo.jpgReklamelinks:
H&M Trend dress (HERE) – Pimkie jacket (HERE) – Maria Black earring
Ray-Ban “meteor” sunglasses (HERE) – DKNY “gansevoort” bag (HERE) – Call it Spring shoes (HERE)

Det var det fineste bryllup i lørdags, hvor hende her og hendes mand sagde ja til hinanden. De blev gift i Fredens Kirke i Skibhuskvarteret her i Odense og derefter kørte vi alle til Svendborg til reception, middag og fest på Stella Maris, som ligger lige ned til vandet. En rigtig smuk lokation! Dagens første outfit var, som planlagt her, denne smukke gule blondekjole fra H&M Trend. Jeg tog min Pimkie jakke på, for et mere afslappet look og mine fine, nye sandaler fra Call it Spring. Længden på kjolen er lidt sjov, synes jeg. Den er ikke helt lang, men samtidig en del længere end en “almindelig” kjolelængde. Jeg synes lidt, at jeg på trods af min næsten 180 cm, kommer til at se lidt lav ud og derfor overvejer jeg, at klippet et par centimeter af længden.
Jeg blev i outfittet her til ankomst og reception på Stella Maris og så skiftede jeg til denne lige inden middagen.

I dag skal jeg til København, da jeg har et møde med en TV kanal, inden jeg går på “ferie” – spændende! Og jeg skriver “ferie”, fordi jeg jo aldrig har helt ferie, når jeg lever af bloggen, men jeg vil prøve at holde lidt fri. Om et par dage smutter vi til Møn og i næste uge rejser vi til Grækenland. Det bliver så dejligt!

This was my first outfit on Saturday for this lovely ladys wedding at Stella Maris in Svendborg. The dress is from H&M Trend and I wore it in church and for the reception. I changed into this one for the dinner party later. Today I’m going to Copenhagen to meet up with a TV chanel – exciting!

 photo outfit-bryllup-yellow-dress-from-hm-missjeanett-blogger-bryllup-til-hvad-tager-man-pa-morblog-maria-blacke-orering-storm-bar_zps88adktwt.jpg photo outfit-bryllup-gul-kjole-fra-hm-blonder-lace-dress-missjeanett-jeanett-drevsfeldt-blogger-fra-odense-pimkie-jakke-army-jacke_zpswiks73hs.jpg

bloglovin

14 kommentarer

 • Mette

  Du ser smuk ud! Og nyd din “ferie” 🙂
  P.S Hvornår trækker du vinderen af biografbilletter?
  Mvh hilsen Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hold op hvor ser du godt ud! Synes dit hår og den gul/brune-kombi står fuldstændig snorlige til dig! One hot mama!

  Jeg kan dog godt se, hvad du mener med kjolelængden og tror også, at det ville klæde den at blive cuttet til lige under knæet, som du viser på ét af billederne. ISÆR med dine stænger som er så flotte 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Milla

  WAAUW….. Hvor er du og outfittet smuk og gennemført.. Vildt at du både er god i rød, blå, grøn OG gul 🙂 Sjældent har jeg være så ærgelig over en udsolgt kjole!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  WOW, du ser flot ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Okay, du er smuk i den røde, som du skiftede til. Men. Du er MEGA flot i denne gule sag. Jøsses. Hav den på hele tiden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Åhh tak Anne Sofie! Jeg tror også, at den gule skal med på min sommerferie 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Wow!! Du ser fantastisk ud! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den gule kjole vildt flot på dig! Men, hvad har du på af bh? For det ligner jo, at du ingen har på.. Meeen, hvis du ingen har på, hvordan kan det så være, at man ikke kan se nipples? 😀 Vil gerne kende tricket.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Ih, den kjole er bare SÅ fin på! Kunne du evt. være interesseret i at sælge den? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Den er desværre allerede solgt til anden side 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Årh, øv! Men den er godt nok også fin… Jeg må lede videre. Hav en dejlig dag. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, det var den virkelig. Jeg fik den desværre bare ikke brugt særlig meget efterfølgende. Tak og i lige måde 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At rejse med baby: 7 måneder og miniferie i Europa