H&M home åbner butik i Odense

OOTD #415: Outfit fra Korfu

 photo outfit-minimum-moves-by-kjole-blogger-missjeanett-print-blomster-asos-bow-sandals-sandaler-suede-ruskind-korfu-ferie-dkny-ga_zpsqkmcwej7.jpg photo outfit-moves-by-minimum-missjeanett-korfu-ferie-apollorejser-jane-konig-bracelet-lovetag-gold-guld-red-dress-kjole-blogger_zps7qfp9rdj.jpg photo outfit-moves-by-minimum-red-print-flower-missjeanett-blogger-sommerferie-korfu-corfu-likithos-hotel-ray-ban-meteor_zpsxwkhwcl4.jpg photo corfu-korfu-flowers-blomster-pink-grakenland-greece-missjeanett-blogger_zpsp17jpjyg.jpg photo outfit-minimum-by-moves-dress-red-print-blogger-missjeanett-on-sale-udsalg-likithos-hotel-sandaler-ruskind-fra-asos-odense-o_zpsvz9tzelo.jpgReklamelinks:
Moves by Minimum dress (HERE) – Ray-Ban “meteor” sunglasses (HERE)
DKNY “gansevoort” bag (HERE) – ASOS sandals (HERE)

Et lille outfit her fra Korfu. Det meste af tiden er jeg bare i badetøj, men det er da sket en gang eller to, at jeg faktisk har været i “rigtigt” tøj om aftenen. En af gangene var det i min, forholdvis, nye kjole fra Moves by Minimum. Jeg købte den op til Tinderbox, men fik den alligevel ikke brugt på festivalen, som planlagt. Men fordi stoffet faktisk er relativt tyndt og let, så er den behagelig og perfekt i varmen hernede.

Jeg har den i en størrelse 40 (meget normal og den er desuden ret løs, så jeg tror, at de fleste af os ville kunne passe den i flere størrelser) og den kan købes HER

Nu vil jeg hoppe i poolen – vi ses på snapchat missjeanett

Most of the days on Corfu I’m just wearing a bikini, but it has happend – once or twice – that I’ve actually worn “real” clothes. One of those times was here were I wore my new dress from Moves by Minimum. It’s very true to size and available here.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

H&M home åbner butik i Odense