Korfu kalder!

Postkort fra Korfu #1

 photo korfu-smafolk-smaafolk-missjeanett-blogger-corfu-apollorejser-kavat-sandaler-anmeldelse-af-kjole_zpstvmh5a6y.jpg photo korfu-corfu-likithos-hotel-missjeanett-blogger-familieferie-apollorejser-solnedgang_zpsichiixpc.jpg photo korfu-corfu-flowers-blomster-fauna-planter-missjeanett-blogger-sommerferie_zps9s9wjypo.jpg photo korfu-corfu-greek-food-grask-mad-aubergine-saganaki-missjeanett-blogger-culture-salad-salat-morblog-sommerferie_zpstsdkmnro.jpg

Så ramte feriestemningen da for alvor bloggen. Både i forhold til hyppigheden af indlæg, men også fordi I nu får et skud græsk sommer for fulde omdrejninger 😉 Korfu er rigtig fin og vejret er perfekt. Både i går og i dag har vi haft 32-34 grader og masser af sol. Dagens dilemmaer tilhører typen “Hvilken pool skal vi i nu?”, “Hvilken bikini skal jeg tage på i dag?” og “Skal jeg have græsk salat igen?”. First world problems FTW. Selve byen vi bor i, hvis man kan kalde det en by, er meget, meget lille. Vi troede først, at her kun var en restaurant (udover den som er på hotellet), men i dag fandt vi en mere. Her er ikke meget at lave, men det er jo også meningen med ferie, ikke? Bella ELSKER det og er i poolen hele tiden. Vi skal hive hende op hver gang. Jeg har et par gange spurgt hende, om hun godt kan lide ferie, hvortil hendes svar er “Jeg ELSKER ferie, mor! Ferie, jeg elsker dig!”. Jeg glemmer altid, hvor glad jeg egentlig er for den græske mad; græsk salat, moussaka, tzatziki, aubergine saganaki (på det sidste billede), gryos, feta helt generelt – jeg kunne blive ved!

Jeg elsker i øvrigt, at jeg fik mit nye kamera lige i tid til ferien. Jeg har stadig ikke kommet mig over, hvor vild en forskel der er på billederne. Bellas kjole (vi kalder den “Find Nemo”-kjolen) er fra Småfolk og jeg har købt den på udsalg lige HER. Sandalerne er fra Kavat HER.

Er vejret blevet bedre derhjemme eller er det stadig gråt? Husk I kan følge med på ferien på snapchat missjeanett og instagram HER. Jeg er lidt mere aktiv begge steder end her på bloggen, imens jeg er på ferie.

I’m really enjoying Corfu! There’s not much to do here – but that’s kinda the point when going on holiday – isn’t it? I always forget how much I love the greek food; moussaka, greek salad, aubergine saganaki (in the last picture), gryos – I could keep going! Bellas “Finding Nemo”-dress (that’s what we called it) is on sale right here.

8 kommentarer

 • Chris b

  Jeg kan se det faktisk er det Samme hotel som jeg boede på! Der skulle gerne være en del flere restauranter nede langs stranden, bare fyi. 😀 god ferie!

  Chris B

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ej hvor sjovt! Ja, det opdagede vi i går aftes. Er der en af dem du kan anbefale? Vi synes, at de fleste så ret smadret ud, da vi gik forbi i går.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skønne billeder – især der første, det ligner totalt en reklame 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Tak! Jeg er også helt vild med det billede – det blev virkelig godt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rosa

  Hej Jeanett,
  Det er så fine billeder – hvilket kamera har du anskaffet dig – og kan det anbefales?
  Fortsat rigtig god ferie!
  Mvh. Rosa

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] kan se et par postkort fra ferien på Korfu HER og […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] til Kroatien på sommerferie. Jeg havde også landet på min rejse-bucket liste sidste år, men vi endte i Grækenland i stedet – så i år skal det være! Desuden har jeg et mål om (minimum) et nyt land hvert […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Korfu kalder!