OOTD #415: Outfit fra Korfu

Postkort fra Korfu #2

 photo korfu-postkort-fra-missjeanett-rails-shirt-skjorte-wheat-pink-kjole-ganni-nederdel-skirt-blogger-asos-suede-sandals-blomster_zpsky7fslru.jpg photo korfu-corfu-sandstrand-sandy-beach-ferie-missjeanett-blogger_zpsyymbbvmc.jpg photo korfu-beach-sandy-sandstrand-strand-med-sand-the-white-brand-slipper-flipflops-beach-please-blogger-missjeanett-corfu_zpsqq7ptgjo.jpg photo korfu-wheat-kjole-pink-missjeanett-familieferie-likithos-hotel_zpsq9dtcuha.jpg photo korfu-missjeanett-corfu-rails-shirt-skjorte-stribet-aj-morgan-solbriller-blogger-sunglasses-ganni-skirt-nederdel-knold-pa-ho_zps4vx48gcq.jpg

Indrømmet, så laver vi ikke en skid her på Korfu. Med mindre man tæller at bade, spise og læse bøger for “at lave noget”. Fordi så laver vi rigtig meget! 😉 Bella “jagter” også døde biller og råber “Kom nuuuuu bille!”, når den (døde) bille ikke flytter sig ud af stedet. Det er ret sjovt for os andre at være tilskuer til!
Stressniveauet er helt i bund, dagene flyder helt sammen og det var lige hvad vi alle havde brug for. Bella er dog begyndt at kede sig en smule. Hun har ikke lige så travlt med at komme i poolen nu, som de første par dage vi var her. Hun gider heller ikke være i den særlig længe og hun snakker konstant om veninderne derhjemme. Jeg tror, at hun savner nogle børn at lege med og her er ikke så mange på hotellet. Eller jo, men de er en del ældre end hende, så det tæller ikke rigtig. Vi må lige have arrangeret nogle playdates, når vi kommer hjem.

Stranden lige ved hotellet er lille, men rigtig fin. Det er gratis at ligge på solsengene der (modsat på mange andre charter destinationer), men til gengæld skal man købe noget fra baren i “bytte”, da det er den, som ejer stranden. Omvendt smider de gratis wifi oven i dealen! I får mig desuden også lige med rigtig “beach hair” på det nederste billede. Solbrillerne har flere af jer igen spurgt til og de er fra AJ Morgan. Købt lige HER.
Bellas kjole er fra Wheat, men købt sidst år på udsalg. Jeg har ikke kunne finde et link online til jer. Hun elsker den!

Another postcard from Corfu! I’m seriously not doing anything mentionable. All we do is eat, sleep, stay at the pool and tan. It’s awesome and just what we needed! My sunglasses from AJ Morgan here.

bloglovin

10 kommentarer

 • Julia M.

  Hvis hun nu fik sig en bror eller søster, ville kedsomheden ikke være så stor, når I er på ferie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Haha! Nej, måske ikke (måske ville det være to søskende der hadede hinanden?), men jeg får ikke flere børn, bare for at Bella har en legekammerat på ferier 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Markussen

  Ej, hvor ser det lækkert ud!
  Jeg glææææææder mig til det er vores tur! 20 dage endnu. Så går turen til Malta!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Åhh det kan jeg godt forstå! Malta vil jeg også gerne til på et tidspunkt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejlige billeder 🙂 Glæder mig også til Kreta lige om lidt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Kan jeg godt forstå! Hvor på Kreta skal du bo?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine

  Vores dreng på Bellas alder keder sig også bravt her i ferien, og han har endda en lillebror 😉 Men det duer bare ikke, når man savner sine børnehavevenner.. Havde lidt dårlig samvittighed over, at han ikke kommer på ferie – men selv pools kan åbenbart blive kedelige i længden, når man er i den størrelse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, jeg tror at det meste bliver kedeligt i den alder! Vi skal i hvert fald lige have fundet nogle legekammerater her den sidste uges tid 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] jeg tog til Korfu bestilte jeg denne kjole fra Ganni og nu er den endelig ankommet! Den er på ret godt udsalg HER […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] I kan se et par postkort fra ferien på Korfu HER og HER […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD #415: Outfit fra Korfu