Hjemvendt fra Møn og nyt kamera!

Sommerferie på Møn


Sommerferie på Møn - Dronning Louises bro photo sommerferie-pa-moen-dark-sky-missjeanett-blogger-tiendegaarden-bed-and-breakfast-bnb-asos-shorts_zpsd4g6f4dk.jpg photo sommerferie-tiendegaarden-pa-moen-bed-and-breakfast-zimmer-aus-stemning-sommer-missjeanett-blogger-sydkyst-danmark_zpsv9di3crh.jpg photo sommerferie-pa-moen-missjeanett-blogger-fra-odense-molo-kjole-blomster-print-kat-tiendegaarden-bed-and-breakfast_zpsvkrquhj6.jpg photo sommerferie-pa-moen-mon-portofino-i-klintholm-havn-italiensk-restaurant-missjeanett-blogger-pizza-bruschetta_zpszpd1c1uj.jpg photo sommerferie-pa-moen-molo-kjole-tiendegaarden-missjeanett-blogger-skak-stort-spil-til-haven-familieferie_zpsynptalzr.jpg photo sommerferie-pa-mon-landet-marker-borre-tiendegaarden-familieferie-missjeanett-blogger-fra-odense_zps5c64ikeu.jpg photo sommerferie-pa-moen-mini-rodini-tiger-kjole-dress-missjeanett-blogger-fra-odense-familieferie-tiendegaarden_zpsxikhfuws.jpg

Sommerferie på Møn er altså noget af det fineste! Jeg har nu været der to gange og jeg kunne sagtens finde på at tage dertil igen. Denne gang fik jeg blandt andet gået ture langs de smukke marker, spist italiensk hos Portofino i Klintholm Havn, nusset kattekillinger, nydt vores venners og deres dreng Karls selskab og spist morgenmad i solen. Det har været en dejligt afslappende sommerferie på Møn og uden det store program – lige hvad vi havde lyst til. Vi boede på Tiendegaarden igen, som er min venindes mors bed&breakfast. Det er vildt hyggeligt og kan anbefales, hvis I er på de kanter!

Vi tog dog også en tur på Geocenteret, som ligger lige ved Møns klint (se billeder herunder). Turen dertil gennem klinteskoven er simpelthen så fin. Jeg elsker, at man kører gennem skoven. Jeg klatrede op og ned af Møns klint sidste gang, så det sprang vi over denne gang, men besøgte så i stedet Geocenteret, som nævnt. Der havde vi ikke været før og det var en virkelig positiv overraskelse! Det var interessant for os voksne og Bella var utrolig godt underholdt af de mange børneaktiviteter. Vi var blandt andet i “biografen”, hvor vi så en lille 3D film (30-40 minutter lang) om de “sea monsters” der levede på dinosaurenes tid. Geocenteret har desuden også den ældst daterede dinosaur der nogensinde er fundet på dansk jord. Det anede jeg slet ikke, da vi tog derind! Jeg har altid været utrolig fascineret dinoer, så jeg var en happy camper! Vi fik et par timer til at gå der, så det er en rigtig god aktivitet under jeres sommerferie på Møn, hvis man har mindre børn.

Tak for denne gang fine Møn! I øvrigt, er jeg den eneste, som synes, at broen (Dronning Alexandrines Bro) som forbinder Sjælland og Møn er vildt fin? Har I holdt sommerferie på Møn før?
I kan læse indlægget fra da jeg holdt efterårsferie på Møn HER

 photo sommerferie-pa-moen-klinteskoven-klint-missjeanett-blogger-geocenter--med-barn_zpss9hzsjzy.jpg photo sommerferie-moen-geocenter-for-born-dyr-aktiviteter-molo-kjole-missjeanett-blogger-visit-sydsjalland_zps0bvfeh5k.jpgSommerferie på Møn - Geocenteret photo sommerferie-pa-moen-geocenter-dinosaur-havmonster-sea-monsters-molo-kjole-missjeanett-blogger_zpsp1ginjv8.jpg photo somerferie-pa-moen-roser-tiendegaarden-missjeanett-blogger-ophold-familieferie_zpspc8r7lqm.jpg photo sommerferie-pa-moen-tiendegaarden-missjeanett-borre-blogger-fra-odense-familieferie-morgenmad_zpsmvteyjrw.jpgSommerferie på Møn - Tiendegaarden

I just returned after a short holiday on the island of Møn. It’s such a lovely place! We stayed at Tiendegaarden, which is my friends’ moms’ place. I highly recommend it! We also visited the “Geocenter” right at Møns Klint. It’s very cool if you have kids. They have the oldest dinosaur ever found on Danish ground. Have you ever been to Møn?

bloglovin

9 kommentarer

 • Maria G

  Hej Jeanett,

  hvilken slags værelse boede I i på Tiendegaarden? Vi vil hammer gerne til Møn, men har lidt svært ved at finde et passende sted, hvor min mand og jeg kan hygge os efter den lille er lagt. Vores datter går i seng ved 19-tiden, så hvis vi bare har et værelse, så kan vi voksne lege stilleleg og glo ud i luften resten af aftenen, og det er jo ikke så fedt. Havde I en slags lejlighed eller hvordan? Det ser rigtig hyggeligt ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Denne gang havde vi bare et værelse, som vi kun brugte til at sove i, da vi ellers var sammen med vores venner i deres private gemakker. Men første gang havde vi en “lejlighed”, hvor der var stue og køkken i et rum, eget badeværelse og så et separat soveværelse. Det ville være super til jer! Den lå i den nye tilbygning. Ellers så prøv at ringe til Susanne og fortæl hende jeres behov – så kan hun helt sikkert guide jer til den bedste løsning! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria G

   Det lyder jo som det helt rigtige med sådan en lejlighed. Jeg har lige skrevet til dem. Tak for hjælpen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, det tror jeg også, at det er! Og selv tak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Dejlige billeder! Ser skønt ud på Møn

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Shorts har jeg i mine “normale” ASOS-størrelse (UK12) og blusen kan jeg simpelthen ikke huske. Er der en størrelse, som hedder UK12? Fordi så er det 99% sikkert den jeg har.
   Og ja, Møn er virkelig skøn! Kan varmt anbefales! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Danmark: En weekend i Sydkyst Danmark (Næstved, Vordingborg) HER og så var vi på Møn i sommers HER. Dette var også det sidste indlæg, hvor jeg kigger tilbage på 2016 – nu ser vi fremad! Jeg […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Får lyst til at rejse

  Får helt lyst til at rejse af sted til Møn når jeg ser de fine billeder. Vidste ikke at Møn rent faktisk var et sted der kunne være så nydeligt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemvendt fra Møn og nyt kamera!