Sommersalat med ærter, nektarin og mozzarella

Sommersyg

 photo missjeanett-delfin-korfu-corfu-familieferie-med-apollo-rejser-likithos-hotel-village_zpssqb4naaw.jpg

Helt ærligt, hvad sker der for, at man ligger syg om sommeren! De sidste to døgn har jeg været ramt af en “skøn” blanding migræne-agtig hovedpine, let kvalme (nej, jeg er ikke preggo) og ondt i maven. Og så top det lige med utrolig ømme muskler, da jeg startede op med min træning efter 3 ugers sommerpause. Av! Tim var heller ikke på toppen i går, men Bella var selvfølgelig vildt frisk og lidt for fyldt med energi. Det er klassikeren, ikke? Dårlige forældre – lidt for friskt barn!
Jeg har det lidt bedre i dag og har faktisk tænkt mig at kaste mig ud i et malerprojekt. Dog med indlagte læsepauser 😉 Jeg er såååå tæt på at være færdig med bog 3 (Voyager) af Outlander, så jeg sluger ret mange sider disse dage. Den kan altså anbefales, hvis I, ligesom mig, ikke kan vente på at sæson 3 kommer på skærmen i 2017. Bog 4 har jeg allerede liggende klar, så jeg kan åbne den med det samme!

Weekenden skal ellers bare stå på afslapning. Det er den sidste weekend, hvor vi overhovedet ingen planer har. August byder nemlig på noget hver weekend – bryllup, navngivningsfest, venindeaften og fødselsdage. Alle fantastiske ting, som jeg glæder mig til, men det skal alligevel lige nydes, at der ingen planer er i denne. Skal I noget spændende i weekenden? Og holder I stadig ferie? Det er min klare fornemmelse (på min trafik) at der stadig hersker feriestemning blandt jer 😉 Vi har fælles ferie indtil midten af næste uge og så starter hverdagen rigtigt igen.

I’ve been sick the last few days. Who’s sick in Summer?! Unfair! I’m feeling a bit better today. I’m gonna paint our entry hall anyway – and read in my Outlander book 3 “Voyager”. I’m soooo close to being finished so I’m really reading fast these days to get to the ending. And of course, I have book 4 ready 😉

5 kommentarer

 • Emma

  Jeg begyndte at se Outlander på din opfordring, og TAK for den!!! Første sæson slugte jeg på to(!) dage, og nu så jeg så lige 2. sæson færdig i går (og grææææd). Var seriøst nødt til at google handlingen i Voyager straks bagefter, for at få lidt ro i sindet! 😀 De kan simpelthen ikke indspille de kommende sæsoner hurtigt nok, hvis man spørger mig! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det var så lidt! Den er også bare så fantastisk!! Jeg slap også nogle tårer løs til det sidste afsnit… puha! Og jeg kom til at google for længe siden. Jeg blev helt vanvittig over starten af sæson 2 – hvor man pludselig ser hende tilbage i nutiden. Det fuckede så meget med mig, at jeg blev nødt til at google lidt 😉 De indspiller faktisk sæson 3 imens jeg er i Skotland – spørg lige om jeg holder øje med filmhold, når jeg kører rundt i highlands 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Hvilket sprog læser du Outlander op? Så din bog på Instagram, og syns den lignede en engelsk – det ville jeg nok ikke være frisk på, omend jeg er helt forelsket i historien. Ærgerede og tudede mig gennem hele sæsonfinalen på sæson 2 – indtil sidste minut. Ejmen altså hvor kan jeg ikke vente til sæson tre haha

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg læser den på engelsk, da det kun er bog 1, som (indtil videre) er oversat til dansk. Bog 2 kommer dog her til efteråret, har jeg læst. Den er rigtig billig på engelsk (140 kr per bog), så du kunne jo prøve at købe den og se om det går!

   Og jeg er helt med dig – jeg tudede også flere gang i det afsnit 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] jeg nævnte i fredags, så havde jeg (/vi) ikke noget på programmet denne weekend. Jeg havde en masse praktiske ting, […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommersalat med ærter, nektarin og mozzarella