Min weekend

10 ting jeg vil lave i august

 photo 10-ting-jeg-vil-lave-i-august-missjeanett-korfu-blomster-flora-pa_zpsomybgqek.jpg

Så er vi kommet til den sidste måneden af sommeren. Og det håber jeg altså at den kommer til at byde på – sommer! Indtil videre er det godt nok sløvt på den front. Jeg vil også lige sige velkommen tilbage fra ferie til en del af jer. Det har været ret tydeligt på min trafik siden i søndags, at I er flere der er tilbage. Jeg håber, at I har haft en god sommer! Men lad os som sagt krydse for lidt mere her i august 😉 I kan se sidste måned for juli HER

I denne måned vil jeg…

 • …i  biografen og se “Bad Moms” med søde damer. Jeg har hørt, at den skulle være SÅ sjov!
 • … nyde min søsters bryllup på lørdag. H O L D  O P, hvor jeg glæder mig!
 • … skal jeg starte et forløb med personlig træner. Det er ikke et langt forløb, men mere et slags “gennemtjek” af den træning jeg laver nu og så få inputs til, hvad jeg med fordel kan ændre (og fortsætte med). Jeg er lidt nervøs og meget spændt! I kommer til at høre meget mere om det her på bloggen.
 • … til navngivning hos en lille fin og meget sød Frej. Hey, undskyldning for at købe en ny kjole, ikke? 😉
 • … krydse de der fingre for en masse indian summer. Kom nu, vejrguder! Jeg vil grille og drikke aperol i haven!
 • … overveje at holde en lille fest. Ikke for at fejre noget bestemt, men “bare fordi”!
 • … mænge mig lidt i medierne igen. Jeg var i radioen hos P1 i går og så er jeg med i en onlineartikel på Vores Børn i næste uge (lægger link op, når det er der). Det er stadig på baggrund af dette indlæg. Var der nogen af jer, der hørte med i radioen i går?
 • … ud at spise og efterfølgende til champagnesmagning med hende her
 • … tage til modeugen, men denne gang igen kun for børnetøj på CIFF. Måske skal Bella med til lancering af den næste kollektion af Wheat x Disney (den første kollektion kommer lige om lidt – og den er pæn!!)
 • … få planlagt vores rute rundt i Skotland til ferien i oktober. Nu skal der bookes lidt overnatninger!

I hope that August will bring more summer – it doesn’t feel like summer in Denmark right now! In August I wanna go to the movies and see “Bad Moms”, enjoy champagne tasting with this lady, attend Copenhagen Fashion Week for kids clothing at CIFF and then I can’t wait for my sisters wedding on Saturday!

4 kommentarer

 • Mette

  Lyder som en rigtig rar august mdr. du har foran dig.

  Kunne du evt. fortælle lidt mere om hvordan du får tid til at træne som du gør, når du skal have det hele til at gå op (barn, familieliv, job m.m.)??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, det bliver forhåbentlig en rar august 🙂
   Du er ikke den første der spørger, så det kunne godt være, at jeg skulle få lavet et indlæg om det med træning 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Hej Jeanett.

  Lidt ude af kontekst – men har du fundet en vinder af billetter til Den Lille Prins? Har bare ikke bidt mærke i det, men det kan jo være gået min næse forbi 🙂

  Tak for en god blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Hej Nina,

   Ja, det har jeg – de er også blevet sendt til vinderen for længst. Jeg lavede heller ikke et separat “vinderindlæg”, men udnævnte vinderen i bunden af et andet indlæg – så måske er det derfor, at den er smuttet forbi dig 🙂

   Og tusind tak for de søde ord!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min weekend