Min weekend: svampetoast og navngivningsfest

Bella befaler: August

 photo bella-befaler-august-mini-rodini-bambi-print-kjole-dress-nameit-peplum-bluse-kajkage-legemad-kavat-indianer-overgangssko_zpspbysi89y.jpgReklamelinks:
1/ Nameit bluse HER   2/ Noa Noa Miniature kjole HER   3/ Mini Rodini kjole HER
4/ Kavat sko HER   5/ Noa Noa Miniature nederdel HER   6/ Mamamemo kajkage legemad HER

Det er (desværre) blevet tid til, at få kigget på nogle mere efterårsvenlige sager til Bella. Jeg har netop købt kjolen fra Noa Noa Miniature til hende og den er rigtig lækker (især til prisen), så jeg tror også, at hun skal have den i den anden farvekombination her. Hun er også ved at vokse ud af sine Kavat overgangssko og hun skal bare have et par Kavat igen. De passer genialt til hendes slanke fødder og kvaliteten er virkelig god. Jeg så modellen nr. 4 til modeugen i februar og det skal vist være dem. Det er så fint med frynserne bagpå! Blusen fra NameIt har hun allerede (se den på hende HER), men igen overvejer jeg at købe den i en farve mere. Den er dejlig blød, god til børnehave og så er den billig! Jeg er egentlig slet ikke imponeret over den nyeste kollektion fra Mini Rodini og normalt er jeg ellers kæmpe fan. Men jeg tror, at jeg synes, at dette er den dårligste kollektion de har lavet siden jeg fik Bella. Dog er bambiprintet på kjolen nr. 3 ret fint. Jeg kan bare ikke finde ud af, om det er “så-fint-at-jeg-ikke-kan-leve-uden-den-til-500-kroner”-fint. Er jeg den eneste der er lidt skuffet over deres seneste kollektion? (I kan se mere fra den HER). Til gengæld så jeg den kollektion, der kommer til foråret, da jeg var til CIFF Kids i sidste uge. Og den er en del bedre! Den glæder jeg mig til.

I kan se listen for julimåned HER, hvor jeg endte med at købe hestekjolen fra Molo, sushilegemad (som er et KÆMPE hit!), kjolen fra Bakito, bObles klodserne og bukserne fra Wheat. Jeg fik købt godt ind i juli!

Jeg har i øvrigt lige sat en masse nyt til salg på min Tictail HER (blandt Ganni, Day Birger et Mikkelsen, kjolen fra Keepsake og lækre tasker!)

It’s (sadly) time to buy some fall appropriate things for Bella. I’ve already bought the dress from Noa Noa Miniature and it’s so great, that I’m considering buying it in the other colour also. She needs new shoes too and I’m just gonna buy a new pair from Kavat again. They fit her slim feet so well and I love the fringe detail on the back!

6 kommentarer

 • Katrine

  Er vild med Kavat-skoene – tænker også, min datter skal have dem som efterårssko. Men ved du tilfældigvis, om hælkappen er meget fast? Hun har lidt skøre fødder, så har behov for, at de støtter meget, som fx Angulus gør (dem plejer vi at købe).
  Pft <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg synes, at der er rigtig god støtte i de Kavat sko vi har haft indtil videre. Det er en ret “fast” sko. Det synes jeg, i hvert fald.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

   Tusind tak – jeg tror, vi tager chancen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Så lidt! Ellers kan de jo sendes tilbage. Det er ret nemt at returnere til Boozt, synes jeg!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vinnie

  Fineste ting fra noanoa.
  Enig med hensyn til mini rodini. Har nu aldrig været sådan voldsom fan, og kun købt lidt hist og pist på udsalg. Synes priserne er overkill i forhold til kvaliteten og design, print mv iøvrigt. Bambi kjolen er… Okay … Hvis den kostede 199 kr. Muhahaha

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Lige med hensyn til kvalitetenaf Mini Rodini, så har jeg faktisk altid syntes at den var rigtig god! Men jeg synes at de er faldet af på den med design og de hæver priserne hver eneste sæson!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min weekend: svampetoast og navngivningsfest