TILBAGEBLIK: August 2015

Body update

 photo missjeanett-body-update-traning-krop-kropsdebat-str-40-bikini-asos-fra_zps1gz3gjgr.jpg

Det er rigtig længe siden jeg sidst har lavet en body update. Det betyder dog ikke, at jeg er stoppet med at træne – tværtimod. Jeg har faktisk skruet op for intensiteten og hyppigheden. Men jeg har til gengæld også skruet ned for, hvor meget jeg måler og vejer mig. Jeg opdagede at det stressede mig – at jeg hele tiden holdte øje, om det gav resultater. Og det tog glæden ved træningen fra mig, hvilket gjorde, at det også var sværere for mig at holde motivationen oppe. Jeg kunne også mærke, at det stressede mig, at skulle holde jer opdateret på regelmæssig bassis. Det er jo ikke jeres skyld – jeg har selv startet indlæggene. Men jeg kunne mærke at jeg slappede mere af, nød det hele meget mere. Jeg er også holdt op med at slå mig selv oven i hovedet over, når jeg ikke kom afsted så tit, som jeg gerne ville. Og paradoksalt nok, så har det betydet, at jeg er kommet afsted meget oftere. Simpelthen fordi nydelsen var større og “pligtfølelsen” mindre.

Og nu får I alligevel en lille body update – men uden mål på hver kropsdel (som her). Jeg “opdagede” nemlig, da jeg var på Korfu, at min mavemuskler er begyndt at kunne anes. Det har de sidst kunnet FØR jeg blev gravid, så det er en kæmpe sejr! Der er røget lidt centimeter her og der (primært om maven og hofterne). Det eneste sted jeg er blevet større, er om mine lår, men det skyldes muskler, da jeg træner utrolig meget ben (både i form af løb, men også rigtig meget styrketræning med benene). Min røv er mærkbart fastere og mine bryster har løftet sig en smule (fordi jeg styrketræner bryst). Mine veninder siger alle, at jeg ser slankere ud i ansigtet (det har jeg selv svært ved at se, da jeg jo ser mig selv i spejlet hver dag og derfor ikke ser en kæmpe forandring fra gang til gang). På vægten er der røget 2 kg (siden maj cirka). Ikke voldsomt, men jeg skal huske mig selv på, at det nok er mere end 2 kg i fedt, da jeg uden tvivl har taget på i form af muskler.
Jeg fortsætter og jeg nyder min træning – og så gør det ikke noget, at det går lidt langsomt. Så længe at det går fremad og ikke den anden vej 😉 Og for ikke kun at sidde og se det negative og “fejlene”, som skal ændres ved min krop, så vil jeg huske mig selv på dette indlæg. Derfor vil jeg nævne tre ting, som jeg godt kan lide ved min krop her på billedet (fuck janteloven): 1/ Jeg elsker min navle! Jeg synes selv, at det er verdens pæneste navle! 2/ Min krop “passer” godt sammen. Mine proportioner er harmoniske. 3/ Mine bryster er stadig virkelig velsiddende. På trods af deres størrelse og graviditet/amning.

Jeg ved ikke, hvornår jeg laver en body update igen. Det bliver når jeg føler for det – men I skal nok få en på et eller andet tidspunkt 😉

It has been a while since I’ve giving you guys a “body update”, but I found out, that I enjoy my workouts much more, if I don’t have to stress. And it made me stress that I had to keep track on how much I was loosing and how fast. But now you’re getting a small update anyway: I’ve lost a few centimeter here and there (mostly around my stomach and hips) and I’ve lost 2 kilos. Not much, but I don’t care. It’s going the right way and I’m enjoying my workouts much more now!

6 kommentarer

 • Nadja

  Jeg synes din krop er for lækker, den oser ‘sex’ 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ej hvor er du sød – totalt win kompliment at få!! 😀 Tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Milla

  Hey Jeanett – sikke et dejligt indlæg! Alle skal jo gå efter deres eget mål, men hvor er det forfriskende at du tør stå ved din krop (hvilket du skal – du ser skidegodt ud!!!) i disse tider, hvor vi alle skal have sixpack og løbe et Marathon om året. Jeg tabte 10 kilo sidste år, tog lidt på omkring jul og nu har jeg erkendt, at jeg må tage drastiske metoder i brug, så jeg vil starte hos personlig træner. Jeg er nemlig også god til at falde i fælden, hvor man bare bliver sur på sig selv når man ikke kommer afsted.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisa

  Vil helt klart give dig ret i at dine proportioner er virkelig harmoniske!
  Hånden på hjertet – jeg vil selv være meget tilfreds hvis jeg så sådan ud ;)!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Åh du er sød – tak! Og tak for din kommentar, som mindede mig om, at man skal huske, at selv når man selv er utilfreds, så er der nogen andre, der ville elske at være i ens sted. Så tak for det!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] forskel! Billedet til venstre er fra juli, da vi var på Korfu og jeg lavede sidst en body update HER i august. Billedet til højre er fra i onsdags, d. 9. november. Der er altså små fire måneder […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TILBAGEBLIK: August 2015