Mit outfit til bryllup i dag

Den bedste søster og smukkeste brud

 photo bina-og-nea-bryllup-missjeanett-soster-karim-design-kjole-fra-paradehuset-kobenhavn-frederiksberg-2016-2017_zpsg80o6jtq.jpg

Åh sikke en magisk dag i lørdags var! Jeg har rigtig mange billeder og jeg tænker, at brylluppet fortjener et indlæg helt for sig selv. Hvis I har nogle spørgsmål omkring sted, mad mm, så kan I lægge dem her i kommentarfeltet, så tager jeg spørgsmålene med i næste indlæg om brylluppet. Jeg vil dog lige dele det her billede af mig og min søster. Hvor er det fantastisk at se sin søster blive gift – og så til en så fantastisk fyr! Lykken strålede bare ud af dem begge. Hvis I ikke har prøvet det endnu, så skal I glæde jer!

Min søsters kjole er specielsyet af Karim Design (ligger i København) og min kjole er denne her fra ASOS. I får dog flere deltajer om begge outfits i løbet af ugen og min søster sælger faktisk sin kjole nu, så sig til hvis I er interesseret (hun er en str. 34-ish). Nu vil jeg lige få skrevet et par mails, få udsendt et par fakturaer og så har jeg et møde senere. Det er heldigvis ikke verdens mest travle mandag, så ugen starter blidt for mit vedkommende.

On Saturday my younger sister got married and it was one of the best days ever! I’m gonna do an blogpost entirely on the wedding, but I just wanna share this picture of my and my sister. Her dress was custommade by Karim Design in Copenhagen and my dress is this one from ASOS.

26 kommentarer

 • Elisa

  Først og fremmest – Wow hvor er din søsters kjole smuk! :O

  Da jeg så din snap fra brylluppet i weekenden, kunne jeg ikke lade være med at tænke på din indlæg fra julen/nytår, hvor du kom ind på dit forhold til din familie.. Håber at alt gik som det skulle på dagen.. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Tak, hvor er du sød! Alt gik fint – det var en god dag!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Hvor ser I smukke og frem for at glade ud.
  Drømte lige om din kjole. Den ville være perfekt når jeg bliver 40 næste forår – og så er den udsolgt. Øv.
  Du er super smuk i den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Tak Betina! Kjolen kommer hele tiden tilbage i et par størrelser her og der, så hold evt øje med den!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Så smukke kjoler på jer begge og er så vild med din. Ville rigtig gerne vide hvordan din er i str 😉 er i tvivl om er en str 10 (38) eller str.8 (36)… Har så svært ved de udenlandske str 🙁 haha

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Min er en UK14, fordi jeg var blevet tippet om, at den var ret lille i det. Og det var den! Jeg er normalt en UK12 hos ASOS og den her passer perfekt! Den er især lille omkring hofterne.
   Og tusind tak 😉 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hold op, hvor ser I godt ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Tænkte jeg også på, men godt det gik fint 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Benedikte

  Har fulgt med på snap og insta, for har selv booket mit bryllup der næste år. Så endelig kom med masser om mad, lokale osv. Evt. fotolocations, oppyntning og andre detaljer, hvis du er inde i det. Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Asta

  I stråler! Dejligt billede, må være skønt at have en søster (specielt hvis man har et fantastisk forhold)

  Har i samme forældre eller er i halv søskende?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Taaak! Det er det virkelig også! Vi har helt samme forældre og er helsøskende 🙂 Der er 2,5 år i mellem os.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadja

   I er så smukke på hver jeres måde 🙂 Jeg spekulerede også på om I mon bar halvsøskende, men tror nu egentlig heller ikke, at min søster og jeg ligner hinanden synderligt 🙂 Til gengæld snakker vi åbenbart på præcis samme måde så hverken vores forældre eller børn kan kende forskel på os i telefonen 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det er virkelig forskelligt, om folk synes vi ligner hinanden eller ej. Folk plejer dog at være ret enige om, at vi har meget ens øjne og at vores mimik er meget ens (men det sidste kan man jo ikke se på et billede 😉 ). Jeg er jo desuden også MEGET mørkhåret fra naturens side, så hvis jeg ikke farvede det lyst, så tror jeg, at vi ville se en del mere ens ud. Men vi er kropsligt bygget meget forskelligt og jeg er vist også en 10-12 cm højere end søster. Men vi er helsøskende 🙂

   Og tak <3 Det var sødt sagt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Begge kjoler er så smukke!
  Er din kjole en ‘tall’? Hvis ja, er den særlig lang ifht andre asos-kjoler? Jeg er nemlig kun 168, men jeg synes kjolen er så fin, så den skal altså hjem i mit skab på et tidspunkt

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Nej, min er faktisk den “almindelige”. “Tall”-modellen kom først på ASOS et par uger efter at jeg havde købt min. Men ja, “Tall” er lidt længere end den normale.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hvor ser I glade og pæne ud! Hvordan kan det være, du har en hvid/beige kjole på? Jeg har indtryk af, at du er stor tilhænger af traditionerne omkring et bryllup, derfor studser jeg lige over det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hvor er I fine begge to!
  Jeg vil helt vildt gerne høre, hvad du og andre havde med som indslag (hvis der altså var indslag). Jeg skal nemlig selv til min søsters bryllup, så mangler lidt inspiration 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg holdte en tale for hende (og hendes mand). Jeg formåede at tude mig igennem det meste af talen 😉 De havde frabedt sig festsange (det er de ikke så vilde med), så det var primært taler og så var der et par sjove indslag til sidst, som havde lavet film.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  WOW en flot kjole din søster har på!! ja, din er altså også virkelig flot 🙂 Men hvor ville jeg ønske jeg selv kunne bære sådan en (læs; lidt for slatne bryster efter graviditet og amning) .. Men nu bliver jeg jo lidt nysgerrig, du har før skrevet lidt om dit forhold til dine forældre. Her undre jeg mig så lidt, hvordan har du det med at være sammen med dem til f.eks. en begivenhed som denne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Mine bryster er også alt for store til at kunne bære sådan en kjole uden at det ville blive utrolig vulgært. Men min søster rocker den!

   Tak for tanken. Det er okay. Selvfølgelig noget akavethed, men det var okay.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Min mor fik også lavet sin kjole hos Karim da hun blev gift for et par år siden – han er simpelthen SÅ dygtig og enormt sød. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Helt enig! Jeg var med min søster derinde første gang og han er vildt sød!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit outfit til bryllup i dag