OOTD #417: Et sidste outfit fra Korfu

Hør mig i radioen i dag: Om at bryde tabuer

 photo outfit-selected-femme-stribet-kjole-tenniskjolen-missjeanett-blogger-korfu-ferie-corfu-hotel-likithos-village-hm-pige-mor-og_zpse3przzqw.jpg

I dag skal jeg til frisøren og have gjort håret klar til bryllup i weekenden, men først skal jeg lige en tur i radioen. Det handler om indlægget HER, som jeg skrev før ferien gik i gang. Det er dét, hvor jeg talte om, ikke at elske at være mor. I denne uge kører P1 et tema, hvor de hver morgen inviterer en gæst ind, som har talt om emner, der er tabu. Og i dag er gæsten mig 😉 Jeg er på live kl. 08.17 på P1, så lyt endelig med!

I kan se mit og Bellas outfit fra billedet HER

Today I’m going to the hairdresser to get my hair ready for my sisters wedding on Saturday. But before going there, I’m being interviewed for the radio. If you live in Denmark then you can hear me live on P1 at 08.17. We’re going to talk about this blogpost that I made back in the beginning of June.

3 kommentarer

 • Lika

  Hej Jeanett

  Jeg hørte dig lige i P1 og jeg er bare ikke helt sikker på, at jeg forstår det, så derfor spørger jeg. Hvad er det, du ikke kan lide/bryder dig ikke om ved rollen. Du sagde, at det ikke var det praktiske, det var ikke det, at man nogle gange ikke kan sove om natten pga. afbrydelser – men hvad er det så? Det er lidt svært at forholde sig til, når du ikke kan komme med eksempler – eller har jeg overset den del? Jeg kan til tider også finde det svært at være mor, men det er fordi min fritid/frihed til at fordybe mig i noget uden afbrydelser bliver udskudt (til efter kl. 19.00) og det er til tider træls, er det noget lignende, du mener?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Hej Lika,

   Som jeg nævnte i programmet, så er det rigtig svært at forklare. Jeg synes bare ikke, at det er fedt at være mor. Det handler mere om følelser og at jeg ikke føler mig tilrette i den morrolle, som samfundet forventer af mig (som forventer at jeg ELSKER det). Jeg synes ikke, at der er plads til at være mor på andre måder end den, hvor man bare elsker det 100% og ens liv er blevet bedre pga det. Og DET synes jeg er svært – at jeg ikke passer ind i samfundets “kasser” og definition af at være en “god” mor. Giver det mere mening?

   Ellers så prøv at læse mit oprindelige indlæg, som jeg linker til oppe i indlægget her 🙂 Måske opklarer det lidt for dig, om hvad jeg mener? Ellers må du hjertensgerne spørge igen! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Har du læst bloggeren Guldlog’s indlæg omkring det at blive klar til børn? Synes hun beskriver lidt ala de samme tanker som dig, der måske kunne være relevant for dig at læse også 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD #417: Et sidste outfit fra Korfu