OOTD #418: Outfit til min søsters bryllup

Hvorfor jeg hellere vil til børnemodeugen end den for fashionistaer….

 photo morgenmad-avocado-madder-pa-rugbrod_zpsjstlxhtt.jpg

I dag skal jeg kigge på en masse fint børnetøj til CIFF Kids i København. Jeg har, for anden gang i streg, valgt at fokusere på børn under modeugen – fremfor mode til mig selv. Jeg gjorde det samme i vinters og jeg føler, ærligt talt, at jeg får meget mere ud af den til med børne gear. Det er svært at beskrive, hvorfor jeg har det sådan, men jeg har i mange år følt, at den “rigtige” modeuge handlede mere om at blive set. Om at man kunne sige, at man havde været afsted og havde siddet front row til forskellige shows. Don’t give me wrong, jeg synes selv, at det var ret vildt at prøve de første par gange og jeg er stadig meget beæret, når der tikker showinvitationer ind i min inbox. Jeg føler bare ikke rigtig, at jeg får det store ud af det længere og det har heller aldrig været et hit her på bloggen. Og det sidste forstår jeg virkelig godt. Jeg har heller aldrig selv gidet at læse modeugeindlæg hos andre bloggere, så jeg forstår egentlig ikke hvorfor at jeg selv lavede dem. Men det gjorde man vist bare, fordi det gjorde de andre jo!

Til gengæld føler jeg, at jeg får en del mere ud af CIFF Kids messen. Der er rigtig god mulighed for networking – både med de respektive brand der har stande, men også mellem bloggerne i mellem, da der er tid til at snakke. Til den “rigtige” modeuge, når man dårligt nok at sige hej til hinanden før man skal løbe afsted, for at kunne nå det næste show. CIFF Kids er også mere afslappet og man kan samle det hele på en (lang) dag, hvor man får nået godt rundt. Til modeugen er man i gang i 3-4 dage og man er efterfølgende så smadret, at man næste har brug for en ferie. Især hvis man også tager festerne med om aftenen (som der er hver aften). I sidste ende handler det nok også om, at jeg føler, at jeg er stået lidt af “moderæset”. Jeg elsker mode og bloggen handler stadig også primært om det (fremfor børnetøj), men det der med konstant at være opdateret på de vildeste trends og klæde sig i det hele – det gider jeg sgu ikke længere. Med alderen (nu lyder jeg virkelig gammel) er jeg kommet frem til, at det er vigtigere for mig, at klæde mig i noget, som klæder min krop og som jeg er vild med. Og så er jeg lidt mere ligeglad med om det er den nyeste mode lige nu. Men nu skal det så heller ikke lyde som om, at jeg nu slet ikke går op i modenyheder og trends – fordi det gør jeg bestemt! Jeg hviler bare en del mere i min egen stil og er derfor knapt så forhippet på at følge hver en ny trend. Og det afspejler sig nok også i min interesse for modeugen.
Og alt det her skal ikke forståes, som kritik af de bloggere, som løber rundt mellem shows fra i dag og resten af ugen. De er hardcore fashionistaer og de gør det skide godt! Jeg har bare ikke rigtig lyst til det længere og så vil jeg også hellere vige pladsen for dem, som virkelig gerne vil.

Jeg opdaterer min snapchat hele dagen i dag, så I kan følge med rundt på messen med mig under brugernavnet missjeanett
Min snap story er åben for alle der følger mig. Jeg skal blandt andet til et event med Wheat her om et par timer, hvor jeg skal se den nye Wheat x Disney kollektion. Den jeg skal se, er den som udkommer i starten af næste år og det er deres kollektion nr. 2 i samarbejde med Disney. Den første udkommer lige om lidt (jeg mener, at det er i slutningen af september) og den er så fin – glæd jer! Jeg vil også forbi et par andre mærker – blandt andet Småfolk, Kavat, Mini A Ture og Mini Rodini.
Hov ja, og billedet er af min morgenmad fra i morges. Jeg vidste ikke lige, hvilket billede jeg skulle bruge i indlægget, så nu fik I min morgenmad, haha!

Today I’m going to the CIFF Kids fashion fair in Copenhagen. It’s fashion week, but I’m choosing to spent it looking at kids fashion rather than womens fashion. I used to spent several days running from show to show, but I don’t feel like I’ve ever gotten anything out of it. And it’s so stressfull – I always needed a vacation after this week.

2 kommentarer

 • Kat

  Dejligt at vi slipper herinde, tak for det! Det er ærligt talt dødhamrende kedeligt og ligegyldigt at gense de samme ting om og om igen på forskellige blogs.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg kan sagtens følge dig! Men det er “modeugefrit” herinde 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD #418: Outfit til min søsters bryllup