Hvorfor jeg hellere vil til børnemodeugen end den for fashionistaer....

Min søsters bryllup

 photo bina-og-jens1_zpstnczxpwh.jpg photo brudebuket-med-brudeslor-lyserod-pink-hvid-enkel-bridal-flowers-til-bryllup-simpelt-missjeanett-fra-haven-blomster_zpscqjsrpy3.jpg photo min-sosters-bryllup-tim-vermund-vie-par-i-kobenhavn-radhus-missjeanett_zpsvoqr73vs.jpg photo bina-og-jens3_zpsuyhhyt6o.jpg photo malbeck-vinbar-vesterbro-bobler-bryllupsreception-bryllup-reception-missjeanett_zpscu5dy2dk.jpg photo bina_zps3jrbw4ex.jpg photo bina-og-jens4_zpsn2sr7wns.jpg photo missjeanett-sosters-bryllup-gribe-brudebuket-kaste-regler_zps3rhwfp9p.jpg photo paradehuset-mikkel-og-hurtigkarl-blomster-bordopdakning-til-bryllup-frederiksberg-missjeanett-markblomster_zpspbayvtuk.jpg photo bryllup-mieckle-hurtigkarl-forret-til-paradehuset-missjeanett-blogger-soster-frederiksberg_zpsehzr4qp8.jpg photo bryllup-hos-paradehuset-mielcke-og-hurtigkarl-fest-missjeanett-blogger_zpshwyhhzre.jpg

Så fik jeg endelig kigget alle billederne fra min søsters bryllup igennem og har fået redigeret en god portion til jer her. Dagen startede hjemme hos min søster, hvor jeg og tre af hendes veninder gjorde os klar sammen med hende. Jeg havde blomster (lyserødt brudeslør) med fra min have, da de skulle bindes og blive til hendes brudebuket. Min søster havde hyret en dygtig dame til at lægge hendes makeup og sætte hendes hår. Vielsen foregik i bryllupssalen på Københavns Rådhus og det var Tim, som viede dem. Det synes jeg var ret fedt og det gjorde også, at han kunne holde en ret personlig tale for dem inden den formelle del af vielsen. Min søster gik ind til “Halo” sunget i en slow version af en sangerinde, som de havde hyret. Det var SÅ perfekt og magisk! Eftervielsen gik vi i samlet trop hen til Malbeck vinbar på Vesterbro, hvor der var reception med lækre bobler og minikager fra Meyers. Høje på lækkerier gik vi derefter mod Paradehuset (Mielcke & Hurtigkarl) på Frederiksberg, hvor middagen og festen var. Der blev igen serveret bobler (no wonder at mit hoved gjorde lidt ondt dagen efter) og tjenerne kom rundt med lækre snacks, mens folk minglede udenfor. Imens folk hygge, så fik jeg også taget fine billeder af brudeparret (de havde ikke hyret en fotograf) og der blev også tid til forskellige gruppebilleder. Inden vi satte os til bords, kastede min søster sin buket og I får et gæt, når I skal gætte, hvem der greb den… yes, mig! Det er faktisk 2. gang jeg griber en brudebuket (sidste gang skete HER. For 6 år siden! Han har i det mindste friet til mig siden 😉 ). Det må efterhånden være et tegn? 😉 Man kan desværre ikke se mig på billedet, hvor hun kaster den, fordi jeg står lige bagved min søster. Med lidt god vilje kan I spotte min egne hånd til venstre for min søsters hoved.
Middagen var virkelig lækker og bestod af fire retter (2 x forret, hovedret og dessert). Det var også rigtig gode vine vi fik! Aftenen var fyldt med gode taler (de havde frabedt sig sange… det kommer jeg nok også til) og festlige indslag. Jeg holdt også en tale, som jeg snøftede mig igennem, men som jeg også fik utrolig mange komplimenter for. Så noget må folk havde kunne forstå igennem min snøften 😉 Efter maden var det kaffe, whisky (mm) og sødt – og derefter kom der bar og DJ. Vi indtog dansegulvet og festede indtil ved en 4-tiden. Det var et skønt, skønt bryllup og en helt magisk dag!

Mit outfit fra dagen kan I se HER

I finally got the pictures from my sisters wedding ready for you! It was a lovely wedding held in Paradehuset in Frederiksberg (Copenhagen). Great food, gorgeous wine and perfect location. And I caught the wedding bouquet – which is the second time I did that (the first time was HERE). A magical day!

26 kommentarer

 • Sara

  Både brylluppet og jer ser virkelig skønne ud! 🙂

  Bare et nysgerrigt spørgsmål – og jeg ved godt det slet ikke er sikkert at du har lyst til at svare på det, men jeg kom til at tænke på om din søster og dig har samme forældre eller om der er noget “halv” inde over? Synes bare umiddelbart at I ser relativt forskellige ud i udseende, kropsbygning osv., så jeg kom helt i tvivl om der er noget jeg har misset et sted. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det er altså sjovt, hvor mange der har spurgt om det efter disse indlæg. Men vi er 100% helsøskende 😉 Nu er jeg fx også (meget) mørkhåret fra naturens side, så det snyder jo lidt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Hvor skægt! Havde ikke lige opfattet at der også var andre der havde spurgt om det. 😉 Jeg har heller aldrig tænkt over det før, men kom til at tænke på det nu med “alle” de billeder af dig og din søster sammen. Du har nok ret i at håret gør meget, men jeg synes nu stadig at i ser meget forskellige ud af hel-søskende at være. 😀 Ikke at det nødvendigvis er en dårlig ting, forstået! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det er også mest inde på det her indlæg folk nævnte det: https://missjeanett.dk/2016/08/den-bedste-soster-og-smukkeste-brud/
   Nejnej, jeg tager det heller ikke på en dårlig måde. Jeg synes dog selv, at vi har nogle ting, hvor vi ligner hinanden. Jeg synes fx. at vi smiler/griner meget ens og folk nævner altid, at vores øjne ligner hinanden meget. Og så skulle vi have meget samme mimik, men det kan I selvfølgelig ikke se på et par billeder 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Der er i hvert fald gode gener indover jer begge to!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sascha

  Det ser virkelig fint ud det bryllup<3

  Ved du hvad hun hed, den dygtige hår og make up dame?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det var det virkelig også! Nej, men jeg kan lige spørge min søster, når de er hjemme fra deres bryllupsrejse igen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Benedikte

  Så dejligt indlæg, Jeanett!
  Hvordan var dj’en? Og havde de hyret ham gennem Paradehuset?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Han var super god! Meget lydhør (jeg hader når DJs bare kører deres eget show og ikke vil tage imod ønsker – især når de er hyret til en fest) og utrolig flink. Ja, han var Paradehusets “egen” DJ, som de bare havde sagt ja tak til. Han kan anbefales!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Hehe, det er sjovt for jeg synes faktisk sagtens man kan se på jeres ansigtstræk, at I er søstre. Et par kønne et af slagsen, endda 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det synes jeg også selv, at man godt kan 🙂 Også selvom vi ikke ligner hinanden på andre punkter 🙂
   Og tak, dejlig måde at starte en fredag på med så dejlige komplimenter <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hvor ser i fine ud! 🙂

  Jeg kom til at tænke på, om jeres forældre ikke var med? – og i så fald hvordan det fungerer for dig, når nu du ikke taler med dem?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Tak!
   Jo, det var det. Og det gik fint, der var jo mange mennesker tilstede til brylluppet og vi sad ikke sammen. Jeg har ikke lyst til at komme mere ind på det, på nuværende tidspunkt 🙂 Håber I forstår.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hold nu op en flot og anderledes kjole din søster har valgt. Hun ser så smuk ud i den !

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Helt vildt! Hun var den smukkeste brud ever <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi holdte også vores bryllup i Paradehuset og det er bare den mest fantastiske og romantiske setting. Og så er maden og vinene spasset gode. Og tjenerne er som ninjaer, man ser dem aldrig og alligevel mangler man aldrig noget.
  Fik I de der vandmelon appetizers? Dem craver jeg stadig. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det er et virkelig, virkelig fint sted! Og ja, både god mad og rigtig gode vine! Nej, jeg nåede desværre slet ikke at smage en eneste af de appetizers de gik rundt med, da jeg havde travlt med at tage billeder af brudeparret. Flere af gæsterne snakkede også rigtig godt om nogle deepfried rejer?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Nej, hvor er hun altså smuk! Ja, det er du nu også 😀 Jeg synes det ser ud til at have været en fantastisk dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] sidste uge, da weekend primært, for mig, bestod af min søsters bryllup (I kan se alle billederne HER). Dette var endnu en skøn weekend, selvom det var svært at komme efter en weekend, hvor ens […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] og derefter skyndte vi os at fange et tog mod København. Min søster og hendes mand (deres bryllup HER) havde nemlig inviteret os på lækker middag på Vesterbro. Vi startede med at hygge med snacks og […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mirela

  Hej! Virkelig flotte billeder af både brudeparret og omgivelserne! Må jeg spørge hvor mange gæster der var til brylluppet (overvejer nemlig selv at holde brylluppet i Paradehuset, men jeg er i tvivl om hvorvidt det bliver for småt – hvis man også gerne vil have lidt plads at danse på 🙂 ). Håber du har tid og lyst til at svare 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Mange tak! Vi var 48 og stedet sagde, at man kan være 60 mennesker. Der var god plads til at danse og der kunne godt have stået et bord mere.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mirela

   Tak for svar! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Var så lidt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor jeg hellere vil til børnemodeugen end den for fashionistaer....