Hør mig i radioen i dag: Om at bryde tabuer

Min weekend

 photo weekend-vertiplants-moodings-missjeanett-hjem-entre-male-pletter-i-luften-plante_zpspaanbyxp.jpg photo weekend-gang-entre-male-trappe-hvid-missjeanett-bolig-hjem_zps6htifaxp.jpg photo weekend-pandekager-villa-sicilia-crema-di-pistacchio-missjeanett-lemon-curd-med_zpsnafdr3aa.jpg photo weekend-outlander-voyager-book-claire-jamie-get-back-together-royal-copenhagen-ole-cup-kop_zpsjckdvvh7.jpg

Som jeg nævnte i fredags, så havde jeg (/vi) ikke noget på programmet denne weekend. Jeg havde en masse praktiske ting, som jeg gerne ville have ordnet, men der var ingen aftaler – og det var dejligt! Fredag var jeg dog ikke helt på toppen, så der fik jeg primært bare læst i min Outlander-bog (Voyager kan købes HER) og ynket lidt over kvalme. Jeg fik også malet en smule i vores gang, som jeg er i gang med at give den helt store tur.

Lørdag havde jeg det langt bedre og fortsatte med at male gangen. Den har malet nogle af væggene en støvet blå og resten er blevet hvide (de var en lys “café latte”-farve tidligere). Jeg har også fået malet paneler og snart skal trappen også males hvid. Imens malingen tørrede tog vi ind til byen, hvor vi fik shoppet lidt. Både ting som vi manglede (skjorte og slips til Tim, til min søsters  bryllup på lørdag) og så røg der lige lidt impulskøb med hjem også. Jeg røg blandt andet forbi Georg Jensen Damask og udnyttede deres 50% på sengetøj. Nu har jeg længe gerne ville eje et sæt derfra, da jeg har hørt, at det skulle være SÅ meget bedre at sove i end “almindeligt” sengetøj. Så nu får jeg det testet 😉 Hjemme igen fik jeg hundset rundt med Tim, så jeg kunne få min vægkrukke op ude i den nymalet gang.
Aftensmaden stod på pandekager. Normalt gider jeg ikke desserter til aftensmad (heller ikke risengrød), men lige i lørdags var jeg faktisk okay med det. Jeg købte nemlig lidt lækre ting at putte i og så gled de en del nemmere ned 😉 Det der pistacie-halløj er SÅ godt! Det er ligesom peanutbutter – bare lavet på pistacie. Øj, nam! Jeg fandt det i min lokale Kvickly. Lemon curd er også virkelig lækkert – jeg tror dog ikke, at man skal blande de to sammen i én pandekage, haha.

 photo weekend-georg-jensen-damask-sengetoj-pa-udsalg-nedsat-missjeanett_zpsukjkxkrv.jpg photo weekend-missjeanett-vendespil-frozen-missjeanet-mommy-blogger-morblogger_zpsqlnfdnxx.jpg photo weekend-ferm-living-kalender-maned-calender-wall-sticker-missjeanett-blogger-odense-fra_zpsmiffc8gy.jpg

Søndagen fortsatte i samme dejlige weekend-mode. Jeg slugte sider i min Outlander-bog, da var voldsomt tæt på at være færdig (jeg blev dog først færdig i går formiddag, mandag). Bella havde fået et nyt vendespil (bare af os – ikke pga. bloggen), så hun og spillede, imens jeg lavede varm kakao til dem og selv læste videre. Bagefter tog vi alle til træning. Tim har meldt sig ind i mit fitnesscenter og det har et legerum, så mens vi trænede løs, så legede Bella. Hun blev skidesur, da vi skulle hjem – det ville hun fandme ikke! Når man har et barn, så må man være lidt kreativ og det er bestemt ikke sidste gang, at vi har gjort det sådan. Aftenen gik bare med afslapning og jeg fik sagt pænt tak og farvel til juli måned, da jeg clearede vores Ferm Living Kalender i køkkenen, så den er klar til august. Den bruger vi virkelig meget, men primært til at skrive sociale aftaler ind og rejser. Arbejde og lignende holder vi styr på, på vores telefoner. Juli var en fin, fin måned!

Har I haft en god weekend?

I had a weekend with no social plans and it was lovely! Friday I wasn’t feeling well, so I mostly just read in my Outlander “Voyager” book. Saturday I painted our hall way and put up the Vertiplants pot with a nice green plant. Dinner was pancakes even though I hate “desserts” as dinner. Sunday I spent more time reading, Tim and Bella played games and we ended the day at the gym – all three of us.

bloglovin

4 kommentarer

 • Der lyder til at have været en dejlig weekend, trods sygdom. Var Outlander-bogen ny da du fik den? For så er den godt nok blevet læst mange gange 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Yes, det var den 😉 Jeg tror bare, at det har lidt lidt under, at mine våde pool-fingre holdt den, da vi var på ferie. Det kunne sådan en paperback udgave ikke lide 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne S

  Hej. Skal Bella med til bryllup? Og hvad skal hun i så fald have på?Glæder mig til at se dit outfit:) God fornøjelse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Nej, det skal hun ikke 🙂 Det er et bryllup uden børn. Og mange tak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hør mig i radioen i dag: Om at bryde tabuer