Bella befaler: August

Mit fine Odense: Bedste cheesecake i Odense

 photo mahis-cabin-mit-fine-odense-guide-missjeanett-blogger-anbefalinger-odenses-bedste-cheesecake-citron-canadisk-canadian_zpsu3e3zibv.jpg photo mahis-cabin-cafe-i-odense-odenses-bedste-cheesecake-missjeanett-mit-fine-guide-review-canadisk_zpstd4daixq.jpg

Jeg har spist så meget cheesecake de sidste par uger og det er alt sammen (næsten) for jeres skyld! Jeg har nemlig været på jagt efter den bedste cheesecake i Odense og jeg er slet, slet ikke i tvivl om, hvem der løber med den titel. Mahi’s Cabin ligger i Slotsgade  – en sidegade til Kongensgade og lige overfor Vinens Verden. Og Zara, som ejer stedet, laver uden tvivl byens bedste cheesecake! Konsistensen er bare helt i skabet og smagen er i top. Zara (også kaldet Mahi – deraf navnet på stedet) er født i Iran, men har boet rigtig mange år i Canada. Nu bor hun her i Odense og lucky us! Det er også en klassisk canadisk cheesecake, som hun serverer og resten af hendes kager er også lavet på canadiske opskrifter.

Zara laver hele tiden forskellige kager og det er ikke de samme, som der er der hver dag. Hun fortalte mig sidste gang, jeg var på besøg, at det tager tre dage af lave hendes cheesecakes. Det er en lang process og de kræver en del kærlighed 😉 Jeg har ikke prøvet dem alle endnu, men mine favoritter er jordbær (klart den bedste af dem alle!), karamel og citron (som på billedet øverst). Hun har også en masse andre kager, som også er rigtig lækre, men cheesecake er klart hendes “masterpiece”. Til kagen er der mulighed for flere forskellig slags kaffe og te.

 photo mahis-cabin-odenses-bedste-cheesecake-i-byen-red-velvet-kage-cake-cafe-guide-missjeanett_zps4ky4mmjv.jpg photo mahis-cabin-cafe-i-odense-bedste-cheesecake-odenses-missjeanett-mit-fine-odense-guide-review_zpsoyszkuvx.jpg

Selve stedet er også et besøg værd. Cafeen er pyntet og indrettet med alt tænkeligt nips der findes på denne jord. Det føles virkelig som at være på besøg hos en bedstemor, som har den vildeste samlermani. Og hvor er det hyggeligt! Stedet er også børnevenligt og hun har lidt legetøj og bøger parat, hvis man har mindre børn med derind.

Er I på jagt efter byens bedste cheesecake, så er det hos Mahi’s Cabin I finder den!

I finder hendes facebookside HER med åbningstider mm. Hun holder nogenlunde åbent som butikkerne gør.

Disclaimer: ?Mit fine Odense?-serie er FULDSTÆNDIG spons-fri, da det er mine egne favoritter, som kommer lige fra hjertet (og maven). Man kan ikke købe sig til sponsoreret indlæg i denne serie. Find mine andre Odense-anbefalinger HER eller oppe i menuen under “Mit fine Odense“.

I’ve eaten so much cheesecake the past month – in the search of trying to find the best cheesecake in Odense. All for you, of course 😉 And I have no doubt about who makes the best cheesecake in town; you’ll find it at Mahi’s Cabin in Slotsgade (near the walking street). My favorite is their strawberry cheesecake, but I also love the caramel and the lemon cheesecakes.

bloglovin

7 kommentarer

  • Det må jeg prøve en dag – tak for tip! 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ann-Britt

    Godt at du kan gøre det hårde for-arbejde 😉
    Jeg elsker cheescake, så må hellere ind forbi en dag snarest.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Miss Jeanett

      Haha, ja jeg ofrer mig virkelig for alle, ikke? 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elisabeth

    Rigtig fint indlæg og idé med Odense indlæg 🙂 du har desværre en del fejl i din engelske oversættelse, som jeg synes ødelægger læseoplevelsen lidt…

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Miss Jeanett

      Jeg vidste slet ikke, at folk der kan læse dansk, brugte så meget tid på at læse den engelske oversættelse 😉 😉 Og jeg havde skrevet “how” i stedet for “have” et sted. Jeg kan ikke se flere?

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • […] og billigt. Det blev 220 kroner for aftensmad til os alle tre. Der røg også lige et stykke af Odenses bedste cheesecake med hjem og jeg fik et kæmpe knus af ejeren, som havde haft travlt siden mit indlæg udkom. Jeg […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bella befaler: August