10 ting jeg vil lave i august

Nye øreringe fra Maria Black

maria-black-earring-gold-guld-crescent-siren-missjeanett-smykker-jewlry

Disse to vildt fine øreringe er flyttet ind hos mig og jeg går nærmest ikke med andet for tiden. Den lange har jeg selv lige købt og den lille fik jeg i fødselsdagsgave af denne dejlige dame. De er begge fra Maria Black og passer til hvert sit øre (den lange til venstre og den anden til det højre øre).

Den lange hedder “Crescent” og kan købes HER online. Den lille går under navnet “Siren” og den er faktisk på udsalg HER. Skulle man måske lige nappe den til det venstre øre, så jeg havde et ens sæt?).

These two pretty gold earrings from Maria Black have found their way to my home. I just bought the big one called “Crescent” my self and the other one “Siren” I got for my birthday. They’re available online HERE and HERE.

maria-black-crescent-earring-gold-guld-orering-siren-missjeanett-blogger-smykker-gave

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting jeg vil lave i august