OOTD #420: i den grønne Selected Femme kjole

Nyt køb: barvogn

 photo barvogn-med-hjul-bronze-hvordan-indretter-man-en-barvogn-bar-lampe-med-plante-karaffel-champagnecooler-whiskyglas-messing-bo_zpsahxqdeff.jpg
Reklamelinks:
1/ Lampe med plante fra Ellos HER   2/Karaffel fra Louise Roe HER   3/Karaffel fra Lene Bjerre HER
4/Whiskyglas fra Louise Roe HER   5/ Whiskyglas fra Base212 HER   6/ Barvogn fra Ellos HER
7/ Champagnekøler fra IKEA

Jeg har længe gerne ville have en barvogn. Jeg tror endda, det er flere år nu, at en barvogn har stået på ønskelisten. Men jeg har udskudt, da jeg fik dårlige nerver af at tænke på kombinationen af Bella-pilfinger og en barvogn fyldt med glas og nips. Nu er hun dog stor nok og derfor har jeg netop klikket denne barvogn fra Ellos hjem. Den skal stå ude i vores udestue, hvor vi også har spisebord. Nu skal jeg bare lige have fundet ud af, præcis hvilke ting min barvogn skal fyldes med. Der skal selvfølgelig stå vores gode whisky, gin mm (som lige nu står på en hylde over køleskabet – ikke så pænt), men jeg tænker, at der også skal stå nogle glas og mine krystal karafler. En plante ville også være pæn, men overvejer i stedet at købe lampen nr. 1 til at hænge over. Jeg er helt skudt i den. En plante inde i en lampe – to gode ting i en! Der mangler egentlig også lidt flere lyskilder i rummet, så det passer perfekt.

Ellos har lige nu en rabatkode ude, så er I vilde med enten lampen eller barvogn, så er der lidt rabat at hente. Brug koden 345711 og få 100 kroners rabat for hver 400 kroner I shopper for (det vil sige, at I for eksempel ville få 200 kroners rabat på lampen). Gælder til og med 28. august.

Har I nogle gode ideer til, hvad jeg skal fylde min nye barvogn med? En lille globus kunne også være cute, men så skal den være ret lille. Har I spottet sådan en? Ønsker I jer også en barvogn?

Nyt: Min barvogn er nu flyttet ind og I kan se den “in action” i indlægget HER

I’ve been wanting a bar chart since forever, but has been postponing because of Bella. Now she’s old enough to handle it (or actually; keep away from it) so I’ve just bought this bar chart from Ellos. Now I have to figure out what to put in it (other that our favorite whisky and gin). The lamp with the plant is a must have and I think it would be perfect hanging over the chart.

bloglovin

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD #420: i den grønne Selected Femme kjole