Juli shopping cravings

OOTD #417: Et sidste outfit fra Korfu

 photo outfit-korfu-corfu-likithos-hotel-missjeanett-blomstret-kjole-fra-asos-from-dress-public-desire-lace-up-flats-greece_zpsafjuapiq.jpg photo outfit-korfu-corfu-missjeanett-flower-print-dress-from-asos-fra-morblogger_zpsm7apar94.jpgReklamelinks:
ASOS dress (HERE) – Jane Kønig bracelet (HERE)Public Desire shoes (HERE)

Her et lige et sidste outfit fra Korfu. Jeg har ikke super mange billeder af det, da Bella – midt i vores lille “fotosession” – besluttede sig for at hoppe flere trin ned ad trappen. Med hovedet først. Hun har lidt en ting for at hoppe ned fra steder i øjeblikket. Det er vildt sjovt, synes hun. Men det gik altså galt, da hun besluttede sig for at prøve at hoppe ned fra mere end et trin. Resultatet var en kæmpe bule i panden. Lille stakkel. Hun fik trøst, kys og is til forret på restauranten efterfølgende 😉

Kjolen er fra ASOS og jeg købte den HER lige inden vi tog afsted. Jeg syntes, at den skreg på sol, sommer og er endda i de græske farver. Og ja, det er et makeup-frit fjæs. Det er noget jeg dyrker meget på solferier – jeg havde den helt store krigsmaling, når det er varmt og når man har stegt hele dagen i solen, så er huden heller ikke helt glad for at blive lukket inde i under foundation og pudder. Hvordan har I det med makeup på ferie? Altså, jeg bruger det, men det er kun når vi skal ud at spise og langt fra hver dag.

I denne uge har jeg en masser bryllupsforberedelser på programmet; jeg skal til frisøren, have ordnet negle, fyldt vipper op og have færdiggjort hemmeligheder 😉 Så skal jeg muligvis også i radioen i morgen og så skal jeg have fundet en mere normal arbejdsrytme igen. Tim starter normalt på torsdag og Bella er startet i dag. Hun tiggede simpelthen om det. Efter 4 ugers ferie savnede hun sine veninder. Det er altså sødt, at det starter så tidligt.

Just the last outfit from my vacation on Corfu. I bought the dress on ASOS HERE just before we left. I thought it was perfect for sun in Greece! And yes, that’s a makeup free face. I rarely use makeup when I’m on vacation somewhere that’s hot.

5 kommentarer

 • Anne

  Jeg tror jeg er meget som dig hvad make-up og ferie angår. Det er noget jeg er blevet bedre til med årene, altså ikke at bruge make-up 24/7. Jeg bruger en del til daglig, så jeg skal ofte lige vænne mig til at have bart fjæs, men nøj hvor er det lækkert med den tid man spare på ikke at stå foran spejlet. Jeg ville heller ikke have noget imod at være make-up fri oftere, hvis jeg havde lige så smuk hud som dig! Du har jo slet ikke brug for make-up.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette WK

  Jeg kan slet heller ikke med make-up i Sydeuropa. Min hud dødsveder simpelthen efter en dag med sol og pool og efterfølgende bad. Jeg kan ligeså godt lade være, det er bare en våd omgang alligevel. Men! Her i sommers var jeg i Californien, og det gik meget bedre. Jeg tror måske det er luftfugtigheden i Sydeuropa, den er gal med. Den varme, tørre californiske luft var i hvert fald bedre 🙂
  Det er dejligt at se dig uden makeup. Du ser dejlig ud <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra Danielsen

  Hvor har du et kønt naturligt ansigt, du kan i hvert fald sagtens undvære makeuppen hvis du har lyst (selvom du selvfølgelig også er pæn med makeup) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla T

  Hvor er det en flot kjole. Du er ret god til at finde fine kjoler med print – søger du på noget bestemt, eller ‘falder’ du bare over dem?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Æv med den lille mus og bule i panden!
  Mht. makeup om sommeren HADER jeg det også! Der findes ikke noget værre end sved og makeup i en stor pærevælling. NEJ tak! Jeg bruger næsten ikke foundation om sommeren. Føler også det lukker helt af for min hud. Når vi er ude at rejse har jeg næsten altid kun mascara på. Jeg dropper simpelthen alt det andet. Men det er også fordi jeg har en ide om, at jeg ikke får sol i ansigtet, hvis jeg bare dækker huden til med alt muligt. Så hellere bare en god ansigtssolcreme, og så lade huden få ‘fri’.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Juli shopping cravings