Månedens film: Bad Moms

OOTD #419: I nye striber fra ASOS til navngivningsfest

 photo outfit-missjeanett-stribet-kjole-asos-aj-morgan-sunglasses-solbriller-dkny-gansevoort-bag-taske-rosenbakhuset-navngivning_zps0ucg6f1b.jpg photo outfit-missjeanett-aj-morgan-solbriller-hos-asos-sunglasses-hvisk-perle-oreringe-earrings-pearl-blogger-odense-fra-odenseblo_zpssp7iauud.jpg photo outfit-missjeanett-stribet-asos-kjole-peplum-blogger-fra-odense-odensebloggers-aj-morgan-sunglasses-solbriller_zpsheilomc4.jpg Reklamelinks:
ASOS dress (HERE) – AJ Morgan sunglasses (HERE) – Hvisk earrings (HERE)
DKNY “gansevoort” bag (HERE) – Report shoes

Jeg er SÅ klar på en ny uge! Weekenden har rigtigt ladet mine batterier op. Og selvom denne uge er ret led, i forhold til hvor fraværende Tim er, så glæder jeg mig til spændende møder, et comeback til sommeren og en skøn dameaften i weekenden. Der kommer indlæg om den weekend, der lige er slut, men I får lige mit outfit her fra lørdag, hvor vi var til navngivningsfest for lille søde Frej. Jeg var hoppet i mit nyeste køb fra ASOS, som seriøst er et af de bedste køb længe. Kender I de der køb, hvor man tager en chance, men ikke er helt sikker på, om det er et hit eller et miss? Sådan havde jeg det, da jeg klikkede kjolen hjem – uden de store forventninger. Og nu har jeg haft den på 4 gange på halvanden uge! Og det bedste? Den koster under 400 kroner HER.

I had a great weekend! Saturday we went to a party for the celebration of our friends’ new son. He got his name; Frej! I wore my new dress from ASOS which I’m wearing all the time these days. It’s super cheap and available HERE.

 photo outfit-missjeanett-asos-stribet-kjole-aj-morgan-solbriller-fra-odense-odensebloggers_zpspf6x2f3c.jpg

13 kommentarer

 • Den er godt nok fin, og ser utrolig behagelig ud

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Og så får du verdens længste ben i den

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Hej Jeanett. Må man spørge hvilken størrelse du har købt kjolen i? 🙂 synes den er så fin nemlig.
  Vh Michelle

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg er kommet til at bestille den i UK14, så den er faktisk lidt stor til mig. Normalt er jeg en UK12 og den ville også have passet mig bedre.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Den ser så fin, men også ret kort ud? Jeg mener at jeg er samme højde ca som dig(178 cm) kan man bukke sig i den uden at flashe alt for meget?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Yes, jeg er også 178 cm! Og nej, man kan ikke bukke sig helt ned 😉 Det er en kort kjole!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Milla

  Virkelig fin kjole, meeen jeg ser altså kun nogle herre lækre stænger 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ea

  Jeg er fuldstændig på røven over det her outfit til dig. Det hele spiller, og er så pænt! Og sikke nogle stænger du har! #envy

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] kan se hele mit outfit fra dagen HER. Bella kjole er denne her fra Molo og jeg elsker elsker elsker den! Hun fortæller selv også alle, […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Månedens film: Bad Moms