9 ting jeg som mor ville gøre anderledes en anden gang

Outfit til OFF Awards

 photo off-odense-filmfestival-awards-missjeanett-2016-outfit-warehouse-kjole-dress-ganni-baum-und-pferdgarten-asos-a-line-fall-aut_zpscwnxgegm.jpgReklamelinks:
1/ Baum und Pferdgarten dress (HERE and HERE)   2/ ASOS WHITE dress (HERE)
3/ Warehouse dress (HERE)   4/ Ganni dress (HERE and HERE)

På lørdag skal jeg til OFF Awards (Odense Filmfestival) og det er med grøn løber, hvor der bliver taget billeder und alles. Det er 4. gang jeg skal med og jeg glæder mig! Første gang jeg var med, var HER (minder mig om, da vi boede på Reventlowsvej og altid tog outfitbilleder på cykelstien. Der er også sket lidt med billederne på bloggen siden 😉 ). Året efter var jeg afsted igen og da jeg lige havde fundet ud af, at jeg var gravid med Bella. Jeg var helt nygravid og kvalmen havde endnu ikke sat helt ind (jeg var lykkelig i min uvidenhed om, hvilket kvalmehelvede der ventede forude). Sidste gang havde jeg dette på og nu sidder jeg i den klassiske tøjkrise: hvad skal jeg tage på i år?

Dresscode hedder egentlig “lange kjoler”, men det gør den hvert år og der er altid kun 2-3 kvinder der faktisk tropper op i lange kjoler. Derfor ville jeg føle mig ret overdressed, hvis jeg gjorde. Ellers havde denne været perfekt! Jeg kredser om disse fire kjoler øverst. Nr. 2, nr. 3 og nr. 4 er købt og jeg har dem klar. Spørgsmålet er bare, hvilken en det skal være? Nr. 1 er virkelig også smuk og oplagt til en fest som OFF Awards er, men jeg synes ikke lige, at jeg vil smide 2000 kroner efter endnu en kjole, når jeg har de andre tre i forvejen og ingen af dem er blevet luftet endnu. Lige nu hælder jeg til den gule kjole fra Warehouse. Den er anderledes med de fineste detaljer rundt omkring og så tænker jeg, at den vil være fin med krøllet hår, røde læber og nogle smukke sko. Først overvejede jeg mine Christian Louboutins, men hælen skal fixes og jeg ved ikke, om det kan nås inden lørdag. Ellers overvejer jeg disse eller disse, som jeg begge lige har købt.

Meeeen nr. 2 fra ASOS er nu også fed og ville også være fed. Ihhh jeg skal have besluttet mig inden lørdag. Hvilken hepper I på?

On Saturday I’m going to the OFF Awards (Odense Film Festival) and I’m trying to figure out what to wear. I’m leaning towards the yellow-ish dress from Warehouse and styling it with big curly hair, red lips and great black heels. But I do also love no. 2 from ASOS!

20 kommentarer

 • Mette

  Helt klart nr 2, nu hvor det stadig er lidt sommerligt udenfor

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hej Jeanett

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Hej Maria,

   Ej, det lyder hyggeligt! Jeg håber, at I får en god miniferie i Odense. Hvilke typer af anbefalinger er I ude efter? Er I til noget kunst og kultur? Fordi så kan et besøg på Brandts anbefales. Hvis vejret bliver godt, så pak jeres badetøj og snup en dukkert i vores nye havnebad nede på havnen (vandet er opvarmet). Det er ikke et sted, hvor man ligger og soler sig hele dagen, men det er lækkert!

   Hvis du giver mig et par hints om, hvad I er til, så skal jeg prøve at komme med et par ideer mere 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

   Altså der er vist ingen af os der er mega kunstinteresseret 😉 Men ellers er vi åbne overfor alt andet. Vi skal i hvert fald ud og besøg H. C. Andersens hus – det er vist et must når jeg er i Odense, tænker jeg

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, det er meget hyggeligt og gaderne nede omkring huset er også hyggelige. I skal næsten også besøge den store kirke lige ved rådhuspladsen. Der er nogle ret spændende historier knyttet til den. Knud den Hellige var konge af Danmark i det 11. århundrede og blev slået ihjel (sammen med sin bror) foran kirken. Derfor ligger begge deres skeletter nede i kælderen af kirken og man kan frit gå ned at se dem. I er nok alligevel deroppe, det er gratis og tager ikke så længe. Bagefter kan I gå ned i Eventyrhaven, som ligger bag kirken. Måske medbringe noget frokost og så ellers nyde den fine have. Der er også rigtig kønt nede i Munke Mose (også kaldet “mosen” blandt de indfødte 😉 ), som jeg faktisk bedre kan lide, men Eventyrhaven har mange HC Andersen figurer. Der er også nogle mindeplader fra 2. verdenskrig, da tyske soldater, på dagen hvor Danmark blev befriet, gik op i haven og begyndte at skyde løs på unge studenter, som lige havde fået deres huer. Det kostede nogle unge drenge livet og dem er der en mindeplade for. Okay, nu gik jeg lige “historielærer”-amok på dig, haha!

   Odense Zoo er i øvrigt også et besøg værd, men det ligger ikke inde i Odense centurm.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

   Ej det er simpelthen så pænt af dig, at give dig tid til at svare mig, meget med uddybende end jeg overhovedet havde turde håbe på. Mange tak! 😉 Jeg lover, at hvis jeg tilfældigvis ser dig mens vi er i Odense, så skal jeg nok personligt komme hen og takke dig, haha! Igen, mange tak for dine inputs.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Selv tak og rigtig, rigtig god tur rundt i Odense. Hvornår er I her? Vejret bliver fantastisk hele denne uge!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

   Vi tager afsted i morgen tidligt 🙂 Vi glæder os!
   Jeg vil lige høre, om jeg mon må låne nogle af dine billeder af smukke Odense til at bruge i en lille collage på min blog? Jeg skal naturligvis nok linke til dig blog 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Hvis du skriver, at billeder af lånt af mig og linker til bloggen, så er det helt okay. Og rigtig god tur! Jeg håber, at I får nogle fede dage 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Og hvad hedder din blog? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

   Vi havde en mega god tur – Odense er sådan en hyggelig og smuk by! Og de mennesker vi mødte, var så venlige alle sammen. Tak – jeg skriver på mariaskindstad.dk 😉
   Får lavet et indlæg om vores tur her i løbet af weekenden.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Hvor dejligt at høre! Kræz er jeg ikke fan af, men jeg er glad for at I nød det hele! Og tusind tak for link i dit indlæg!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Den gule! sammen med de sorte sko du havde på sammen med den stribede (til barnedåb?)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg synes den gule er virkelig flot og anderledes og jeg tror den vil passe så godt til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Tak! Og ja, ville den ikke godt kunne gå til sådan en aften? 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Helt klart den gule, ej hvor er den smuk!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Den er SÅ fin! Og den findes også i blå 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamma

  Selvom jeg bliver lidt forelsket i den første kjole syntes det er synd de andre ikke er blevet luftet, nu hvor du har dem. Jeg ville helt klart vælge nummer 2, den vil klæde dig helt fantastisk.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

9 ting jeg som mor ville gøre anderledes en anden gang