Min weekend: hedebølge, grillfest og Find Dory

Trends til efteråret

trends-til-efteraret0

Reklamelinks:
Bomberjakke fra ONLY HER – Bluse fra Ganni HER og HER – Nederdel fra Ganni HER og HER
Sko fra Carvela Kurt Geiger HER – Kjole fra Minimum HER

I dag er min nyeste klumme i Ugeavisen Odense og den handler om efterårstrends. Jeg deler normalt ikke alle mine klummer derfra herinde, men denne tænkte jeg, passede godt ind 😉
Det er langt fra alle trends jeg gider. Nogle kan jeg ikke lide (som hele normcore trenden, som heldigvis er ved at ebbe ud) og andre klæder mig bare ikke (rullekraver, f.eks.), mens andre falder jeg virkelig for!
Denne sæson kommer vi ikke udenom er bomberjakker. Det er vist den hottest overgangsjakke dette efterår. Ruskindsjakkerne fra sidste år går også igen, men bomberjakkerne er bare “the thing” nu. Heldigvis kommer de i flere prisklasser og kan erhverves ned til få hundrede kroner, som den fra ONLY her. Jeg har selv købt denne her fra ASOS.

I ved, at jeg går mere med kjoler end andre beklædningsgenstande og jeg kan stadig ikke få nok af kjoler med det såkaldte ?wrop waist?. Og heldigt for mig, så ligner det, at “drop waist”-kjoler er alle steder lige nu! Jeg lurer stadig på kjolen her fra Minimum. Denne er også ret lækker. Sæt strømpebukser og et par fede støvler til, og så har I det perfekte efterårsoutfit.

Der er altid en eller to megatrends hver sæson, som fylder mere end andre. Denne sæson, er det velour. Og det er på alt! Veloursko, velourtasker, veloursmykker og selvfølgelig tøj i velour. Det er heldigvis ikke den slags af den nervøse type, men tyk lækker og dekadent velour. Jeg drømmer selv om ting i smukt mørkeblåt velour.

Når det kommer til print, så er blomster det helt store dette efteråret. Det har det også været denne sommer (så måske har I ting der kan genbruges derfra), men farverne ændrer sig til efteråret og er mørkere. Ganni er denne sæson yderst leveringsdygtige i blomsterprint og jeg er selv ret vild med printet fra blusen, men lurer i stedet på den som kjole her. Åh det er pænt!

Er der nogle af disse trends I er klar til at hoppe på?

Once a month I have a colum in the local newspaper and this time I wrote about the trends for this upcoming fall. And I thought that I might share some of these trends here too. This season it’s hard to avoid bomber jackets (like this one), drop waist dresses, everything in velvet and flower print.

bloglovin

5 kommentarer

 • Sandra Danielsen

  Jeg skal helt sikkert ud og ha’ mig en bomberjakke! den fra Only er faktisk et godt bud. Kan rigtig godt lide farven 🙂

  Ellers er jeg også som dig vild med drop waist kjoler, men jeg synes der har været langt i mellem dem, men vi kan måske se frem til at der så kommer flere nu 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg skal heller ikke sige mig fri for at nappe en bomberjakke mere, hvis den er i det prisleje, som den fra ONLY 😉
   Jeg synes faktisk, at der er mange drop waist kjoler lige nu. Måske jeg skulle lave et indlæg med en masse?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sandra Danielsen

   Du må MEGET gerne lave et indlæg med drop waist kjoler! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Noteret! Det ville være hyggeligt at lave 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] jeg skrev i indlægget her, så er velour vist nok den største trend dette efterår/vinter. Det er alle vegne og det kommer i […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min weekend: hedebølge, grillfest og Find Dory