Damer, op på cyklen!

12 drop waist kjoler

12-drop-waist-kjoler0 12-drop-waist-kjoler1 12-drop-waist-kjoler2

 Reklamelinks:
1/ Rokoko HER   2/ Ganni HER   3/ Minimum HER
4/ Le Kilt for ASOS HER   5/ Ganni HER og HER   6/ Modström HER
7/ Every Cloud HER   8/ Second Female HER   9/ Stine Goya HER
10/ PS by Paul Schmidt HER   11/ Moves by Minimum HER   12/ Designers Remix HER

Flere af jer har efterspurgt et indlæg med drop waist kjoler, da I var mange der havde svært ved at finde dem rundt omkring. Og jeg synes ellers at de er alle steder! Men det var faktisk ikke lige så nemt, som jeg først havde troet at finde de her 12 kjoler til jer. Men det lykkedes og resultatet er, at jeg nu craver cirka en tredjedel af dem, haha. Jeg har nr. 5 (jeg har den på her) og nr. 7 (som kun koster 180 kr!). Men jeg havde heller ikke noget imod, at begge kjoler fra Minimum flyttede ind og så er jeg ret vil med nr. 12 fra Designers Remix. Den er fed!! Jeg har også opdaget denne her efter jeg har lavet collagen. Den er også pæn og nem at style.

Drop waist kjoler er så rare og behagelige. De gør det nemt at være hverdagsfin, men hvor comfort stadig er i højsæde. Jeg er ret stor fan! Det er ellers sjovt, fordi jeg har engang skrevet på bloggen, at jeg “ikke synes, at drop waist klæder nogen – andet end børn”. Men hey, man har et standpunkt til man tager et nyt 😉
Nu vil jeg smutte til middag med en masse gode venner. Vi har et par hjemme på besøg fra henholdsvis Oxford og Jerusalem, så der skal catches up og drikkes lidt rødvin 😉 God tirsdag aften!

I love drop waist dresses! They’re so comfy, but they make it easy looking nice for school and job. I already have no. 5 and no. 7, but I really like no. 12 too!

bloglovin

5 kommentarer

 • Cecilie

  Hej!
  Den der natkjole med disney på, du viste på Snapchat – hvor har du fundet den?? 😀 😀 og kan du evt lave et indlæg med nattøj, haha 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Seriøst – to sjæle, én tanke! Jeg har netop lagt sidste hånd på et indlæg med Disney nattøj til voksne, som kommer i morgen 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Fuck hvor fedt!!! Jeg har også luret en del på Asos, de har i hvert fald noget – det er genialt! Synes bare ikke jeg kunne finde den du havde på 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] skrevet om her i går). Kjolen fra Designers Remix er jeg blevet lidt vild med efter, at jeg lavede dette indlæg om drop waist kjoler. Det er dét farlige ved at have en blog – oftest får man mest af alle fristet sig selv

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Damer, op på cyklen!