Stem på jeres favorit til Danish Take Away Awards og vind et gavekort til JUST EAT

Bella befaler: september

bella-befaler-september0

Reklamelinks:
1/ Arauto Rap støvler HER   2/ POPUPSHOP sweatshirt HER   3/ POPUPSHOP bukser HER
4/Wheat x Disney natkjole HER   5/ Mini A Ture vinterjakke HER   6/ POPUPSHOP sweatshirt HER   7/ Frozen perleplader HER

Okay, den her collage blev lidt mere piget og lyserød end først planlagt. Men der er vist heller ingen tvivl om, hvilken farve der er Bellas yndlings, næstefter alt der er “Elsa-farvet” 😉 Alt med Elsa er stadig et hit (suk), så perlepakken nr. 7 ville hun uden tvivl blive SÅ glad for. Hun er dog blevet ret forkælet på det sidste, så jeg tænker, at den kan blive en god adventsgave (åh ja, det skal også planlægges!). Elsa-natkjolen har jeg allerede købt og den er et kæmpe hit. Kvaliteten er så blød og lækker!

Jeg ville egentlig også gerne have haft styr på vinterstøvler denne måned, men det nåede jeg ikke, så det bliver i næste. Lige nu lurer jeg på støvlerne her fra Arauto Rap. Hendes vinterstøvler sidste år var derfra og de var rigtig gode samt passede godt på hendes fod. Så måske bliver det dem! Til gengæld har jeg fået styr på vinterjakke og det er blevet nr. 5 fra Mini A Ture. Vi havde også Mini A Ture sidste år (HER) og det er bare godt, så det hoppede jeg på igen. I får snart et indlæg om den med lidt flere detaljer.
Jeg er i øvrigt helt tosset med sættet fra POPUPSHOP (nr. 2 og nr. 3). Hun mangler egentlig ikke så meget tøj lige nu, men det er da godt nok fint!

I kan se sidste måned her, hvor jeg købte kjolen fra Noa Noa, skoene fra Kavat og blusen fra NameIt.

Wow, this post ended up being a bit more pink that I first planned – haha! But it is also Bellas favorite colour next to everything “Elsa coloured” 😉 I’ve already bought the wintercoat from Mini A Ture and now I need to find her some winterboots. I think the ones from Arauto Rap looks good and she had a pair from the same brand last year which were really good.

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stem på jeres favorit til Danish Take Away Awards og vind et gavekort til JUST EAT