Paper Dolls shoes

Efterårsnyheder fra Mini A Ture

efterarsnyheder-fra-mini-a-ture0efterarsnyheder-fra-mini-a-ture1efterarsnyheder-fra-mini-a-ture2

Kjoler HER og HER

Indlægget er sponsoret er Mini A Ture

Jeg er mentalt ved at være klar på, at efteråret er her og det er Bellas garderobe heldigvis også! Jeg mangler stadig lige at få styr på flyverdragt og vinterstøvler, men ellers er jeg “kommet i hus” med det meste. Mini A Ture er virkelig et af mine favoritmærker og nej, det skal jeg ikke sige. Det er det virkelig bare. Kvaliteten er høj og så elsker jeg deres stilrene univers, hvor der stadig er plads til finurlige detaljer, og små prinsesser og gentlemens. Der har for eksempel ikke været en sæson de sidste 2 år, hvor Bella ikke har haft en af deres tylnederdele. I år blev det den her og Bella elsker at have den på. Hvilket mit indre barn og prinsesse sagtens kan forstå! Kjolerne her øverst er også nye og derfra. Min favorit er den med blomsterprint, men Bellas favorit er klart den lyse. Hun elsker, at kjolen også har tyl (jeg fornemmer et mønster i hendes præferencer 😉 ) og at der er “guld” i kraven og ærmerne. Hun havde spildt suppe på den i børnehaven den anden dag og spurgte med det samme, da hun kom hjem, og mor kunne “fixe” det. Den kommer på hver uge fra nu af resten af vinteren, er jeg sikker på og kvaliteten er heldigvis så høj, at den sagtens kan tåle at blive vasket i et væk.

Den nye kollektion er virkelig fin og jeg kunne sagtens købe meget mere derfra. Bella har, som nævnt, kjolen nr. 3, kjolen nr. 6, denne nederdel og dette nattøj (sidstnævnte er virkelig lækkert og varmere til de kolde nætter, da der er uld i). Men jeg overvejer virkelig også nederdelen nr. 4 og denne bluse. Men jeg må vel begrænse mig et eller andet sted 😉 Hendes vinterjakke er også fra Mini A Ture (igen) i år, men mere om den i et andet indlæg!

Mini A Ture laver tøj til både piger og drenge (cardiganen nr. 2 og bluse nr. 5 er fra drengekollektionen, men tænkte at de sagtens kan bruges til piger også). I kan finde kollektionerne HER

efterarsnyheder-fra-mini-a-ture3

1/ Cardigan HER og HER   2/ Cardigan HER   3/ Kjole HER og HER
4/ Nederdel HER   5/ Strik HER   6/ Kjole HER

Fall is here and it’s time for stocking up on lovely fall/winter items for our wardrobes. I’m almost done with Bellas now that she has gotten two new dresses from Mini A Ture and this lovely skirt. She LOVES the dress no. 6 and has worn it several times already. I really like Mini A ture – it’s one of my favorite brands for kids – since their universe is very classy, but still has playfull details fit for little gentlemen and princesses.

bloglovin

5 kommentarer

 • Thea

  Virkelig fine ting 🙂
  Har et helt andet spørgsmål, som dog er i nogenlunde samme kategori. Ved jo, at I har haft Wheat flyverdragt til Bella de sidste par år – hvordan vil du vurdere at de er i størrelsen? Synes tit flyverdragter er til den store side nemlig. Har en pige på 3 år og 3 måneder, som svinger mellem 98 og 104 – primært grundet benlængden på eks. bukser. Har fået tilbudt en flyverdragt i str. 98, men er usikker på om den bliver for kort. Skulle jo gerne holde hele vinteren. Omvendt var hun i str. 92 hele sidste vinter, og flyverdragten var rigeligt stor.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg synes generelt også at flyverdragter er store i størrelsen og det synes jeg også Wheats er. Bella havde en 92 sidste år, som hun kunne passe hele vinteren, og hun blev 3 år i foråret

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Thea

   Tak for svar. Regner du med at købe 98 eller 104 til hende i år? Tror de er nogenlunde samme størrelse. Luna er 105 cm “høj” 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg køber 98 🙂 Hun er først lige hoppet op i 98 i almindeligt tøj nemlig. Bella er ikke helt 100 cm endnu. Tror hun er 96-98 cm. Hun har altid været lidt til den lille side.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Paper Dolls shoes