Efterårsnyheder fra Mini A Ture

Forlænget weekend med træning, tur til Vejle og Legoland

forlaenget-weekend-med-traening-tur-til-vejle-og-legoland0forlaenget-weekend-med-traening-tur-til-vejle-og-legoland1

Denne gang får i en hel dag mere her i weekendenindlægget, da vi har holdt en lang weekend alle tre. Tim har et par omsorgsdage, som skal bruges inden kalenderåret er omme, så han brugte en i mandags og vi har derfor holdt weekenden ind til i går. Virkelig dejligt! Alle weekender burde være så lange 😉 Fredag arbejdede jeg længe, så jeg havde indlæg klar til at kunne holde fri alle dagene. Det har virkelig været skønt, men det kriblede også i mig for at blogge igen i går. Fredag var dejlig sløv. Vi lavede gode bøffer, Bella fik et dejlig langt aftenbad (heraf det dejlige puttebillede med vådt hår) og nød endnu en smuk solnedgang fra vores stue.

forlaenget-weekend-med-traening-tur-til-vejle-og-legoland2forlaenget-weekend-med-traening-tur-til-vejle-og-legoland3forlaenget-weekend-med-traening-tur-til-vejle-og-legoland4forlaenget-weekend-med-traening-tur-til-vejle-og-legoland5

Lørdag tog vi først op i byen, da Bella manglede sokker og strømpebukser, og jeg skulle hente et par bøger jeg havde bestilt (selvfølgelig mere Outlander ;)). Bella fik også leget på legeplads (den på Over Sprogøesplads er hendes yndlings!) og drukket milkshake på Joe & the Juice. Da vi kom hjem fik jeg endelig fyldt nye blomster i krukkerne ved vores hoveddør. Jeg har ledt lidt efter noget, som kan overleve efteråret og det blev til hvid lyng og en pæn plante, som jeg ser alle steder for tiden, men som jeg ikke ved hvad hedder. Bagefter smuttede vi alle tre i fitnesscenteret og fik en hurtig og hyggelig omgang træning i mine nyeste træningstights (de er gode!). Tilbage hjemme igen, lavede jeg en lækker butternutsquash- og græskarsuppe til aftensmad. I er allerede nogle stykker, som har spurgt til en opskrift og jeg har lovet at få en skrevet ned, næste gang jeg laver den.

Bellas kjole er ny og fra Mini Rodini. Den kan købes HER og HER. Hendes sko er fra Kavat (HER) og “staven” er selvfølgelig med Elsa (og den spiller “Let it go”, når man trykker på en knap).

forlaenget-weekend-med-traening-tur-til-vejle-og-legoland6forlaenget-weekend-med-traening-tur-til-vejle-og-legoland7forlaenget-weekend-med-traening-tur-til-vejle-og-legoland8forlaenget-weekend-med-traening-tur-til-vejle-og-legoland9

Søndag startede vi stille og roligt med dejlig morgenmad og derefter satte vi kursen mod Vejle. Vi har et sæt venner, som lige har købt hus i Vejle, så samme med et andet fælles sæt venner (dem med Agnes og lille Knud. Sidstnævnte er seriøst verdens gladeste baby!), så skulle vi have en hyggelig dag sammen. Vi startede med boller, brownie og hvidvin (skøn kombination) udenfor i det helt fantastiske vejr. Mens pigerne legede, fik de voksne catch’et up og ordne verdenssituationen. Eftermiddag blev til aften, som blev til en dejlig middag og da mørket faldt på, hyggede pigerne med tegnefilm. Vores venner kørte tilbage til Odense, men vi blev og overnattede, da vi havde planer i området dagen efter.

Og må jeg lige sige, hvor skønt der er i Vejle! Der har jeg aldrig været særlig meget (kan faktisk ikke huske, hvornår jeg sidst har været der), men der er godt nok skønt. Sikke et smukt landskab I har i området. Jeg var helt vildt positivt overrasket!

forlaenget-weekend-med-traening-tur-til-vejle-og-legoland10forlaenget-weekend-med-traening-tur-til-vejle-og-legoland11forlaenget-weekend-med-traening-tur-til-vejle-og-legoland12forlaenget-weekend-med-traening-tur-til-vejle-og-legoland13forlaenget-weekend-med-traening-tur-til-vejle-og-legoland14forlaenget-weekend-med-traening-tur-til-vejle-og-legoland15

Jeg havde glædet mig lige så meget til mandag, som Bella havde. Vi skulle nemlig i Legoland! Jeg havde ikke været der, siden jeg var 9 år og Tim ikke siden han var 7. Og ja, Bella havde aldrig været der før. Vejret var helt fantastisk og jeg fortrød faktisk flere gange, at jeg havde taget en mørk kjole på – det var varmt! (også selvom jeg er glad for min nye kjole fra Y.A.S.). Bella var meget tilbageholdende i starten og virkede meget overvældet. Hun ville intet prøve og ville kun lege på legepladsen. Men efter at have taget en meget stille start (og vi havde ikke travlt – vi havde hele dagen) og hun havde fået noget frokost, så ville hun lige pludselig gerne prøve flere ting. Desværre var der en del ting (primært rutchebaner), hvor hun ikke var høj nok til at måtte prøve (flere havde en min. grænse på 100 cm eller 110 cm). Der havde det nok været federe, hvis hun lige havde været et år ældre (hun er meget få cm fra at være 100 cm). Hun var helt vild med at grave efter/vaske guld og hun snakker stadig om, hvordan manden smeltede guldet om til en medalje. Jeg husker det også stadig tydeligt selv, da jeg fik en som 9-årig. Et tip: hav en ekstra bluse med, da de bliver ret våde, når de leder efter guld. Jeg kunne stadig huske min våde 9-årige mave og derfor havde jeg været smart, og havde pakket en ekstra.
Da vi satte os i bilen og kørte mod Odense igen, gik der 5 minutter før vi kunne høre snorken på bagsædet. En glad, men meget træt pige (som havde hænder fuld af merchandise). Inden vi ramte hjemmeadressen, så hentede vi aftensmad hos Soup Stone og jeg smed mig på sofaen sammen med Bella, mens Tim havde et enkelt aftenmøde. Ahhhh… skal vi ikke aftale, at alle weekender først slutter tirsdag?

Min kjole er fra Y.A.S. (HER)

I had a really nice and long weekend. Tim had taken monday off, so we had an extra day. Saturday I planted new flowers in my pots outside and we went shopping in the city center. For dinner I made a nice butternut squash and pumpkin soup with crispy bacon. On sunday we drove to Vejle to visit friends. We had a lovely day with good food, lovely company and amazing weather. We spent the night at our friends’ house since we were going to Legoland in Billund the next day. Bella was a bit overwelmed in Legoland at first, but after some time she loved it! But I think it would have been better if she was a year older. 

bloglovin

23 kommentarer

 • Ida

  Planten hedder Sankt Hans urt. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Tak! Så ved jeg det til næste gang, hvor jeg jagter den 🙂 Den er også flot indendørs i en vase, synes jeg 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vejle har mange skønne steder og Europas bedste bartender – fantastisk hjemby

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Der er virkelig skønt – det anede jeg slet ikke!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mathilde

   Hvor finder man mon ham eller hende henne? For det ville da kun være en positiv tilføjelse til Vejles natteliv

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hvor lyder det bare som en rar forlænget weekend!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Theresa

  Sankt Hans urt. Det er en helårs plante, når du sætter den i en vase kan den stå der i evigheder. Mine slår tit rod, så kan jeg plante den ud i haven bagefter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Fedt! Så burde den kunne holde det meste af vinteren i min krukke? Og det skal da næsten testes med en i en vase.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Theresa

   Ja det burde de kunne. Om sommeren er de bare grønne og så får de den der smukke farve hen på sensommeren og efteråret.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Genialt! Det skal testes 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Rasmussen

  Det ser hyggeligt ud og så må jeg sige at du ser VIRKELIG godt ud på 5. sidste billeder, med solbriller og ny kjole! 🙂

  Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Åhh tusind tak Stine!! Og ja, det har været en rigtig dejlig (lang) weekend! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor lyder det virkelig bare som en kanon hyggelig weekend 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   SÅ dejlig! Perfekt med både tid til afslapning og nogle dejlige oplevelser!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • E

  ELSKER weekendindlæg! Det er så hyggeligt at læse, og jeg nyder, at de er så detaljerede, og at man får lov til at følge hele weekenden og ikke bare højdepunkterne! Tager mig selv i at sidde og tænke “nå, nu er de nået til aftenen – hvad spiste de mon?” Haha, mit madhjerte elsker altså også indlæggene!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ihhh tak! Jeg prøver også at få så meget med som muligt 🙂

   Hahaha hvor fedt – totalt cliffhanger mht aftensmad 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] jeg tømte mit kamera for at lave weekendindlægget i går, så opdagede jeg, at jeg ikke havde fået lagt dette outfit op, som egentlig er fra forrige […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Nu syntes jeg at du tager virkelig flotte billeder, og kunne finde mig frem til at du har et Nikon D3300. Jeg ville bare lige hører om hvilke objektiv(er) du bruger?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Mange tak Nanna! Jeg har et fast objektiv (et der ikke kan zoome og derfor laver baggrunden så “blurry”). Det er også et Nikon og hedder et 50mm – 1.8. Det ligger normalt til 1100-1300 kroner – afhængigt af forhandleren.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Lækker kjole fra Y.A.S.! Overvejes kraftigt! Må man spørge, hvordan størrelsen på kjolen er?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] vi var i Legoland (mere om det i det weekendindlæg, som jeg skrev HER) havde jeg min nye kjole fra Y.A.S. på. Ret […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterårsnyheder fra Mini A Ture