Ta' Cyklen og lej en gratis ladcykel i Odense

Min weekend: fede planter, store isvafler og dårlig filmkarma

min-weekend-fede-planter-store-isvafler-og-darlig-filmkarma0min-weekend-fede-planter-store-isvafler-og-darlig-filmkarma1min-weekend-fede-planter-store-isvafler-og-darlig-filmkarma2

Endnu en dejlig weekend til samlingen! Og en uden nogle sociale planer, hvilket vi havde brug for efter en del weekender, hvor der har været noget konstant. Næste weekend byder også på en del, men heldigvis af den dejlige slags 😉 Fredag vi (læs; Tim 😉 ) samlet vores nye barvogn fra Ellos. Den skal stå i et hjørne i vores spisestue/udestue og skal indeholde masser af gode whisky, gin og rom. Jeg har forsøgt mig med at “indrette” den lidt, men er ikke helt færdig endnu. Jeg nåede også en dejlig kold matcha latte hos Den Lille Smalle og i den forbindelse faldt jeg over denne fede plante. Den gad jeg godt at have herhjemme. Er der nogle af jer, som ved hvad den hedder og eventuelt hvor den kan fås i Odense? (EDIT: Den hedder Medinilla, som jeg fandt ud af i dette indlæg af Dorte). Aftensmaden blev endnu en gang yndlings svampetoast, som jeg endelig har fået lavet en opskrift på til jer HER. Aftenen sluttede med filmen The Huntsman: Winter’s War. Den var så ringe, at vi endte med ikke at se den færdig. Det sker godt nok ikke særlig tit, at vi ikke gør det. Vi har vildt dårlig filmkarma i øjeblikket. Det var heller ikke specielt gode film, som vi så sidste weekend.

min-weekend-fede-planter-store-isvafler-og-darlig-filmkarma3min-weekend-fede-planter-store-isvafler-og-darlig-filmkarma4 min-weekend-fede-planter-store-isvafler-og-darlig-filmkarma5min-weekend-fede-planter-store-isvafler-og-darlig-filmkarma6 min-weekend-fede-planter-store-isvafler-og-darlig-filmkarma7min-weekend-fede-planter-store-isvafler-og-darlig-filmkarma8 min-weekend-fede-planter-store-isvafler-og-darlig-filmkarma9 min-weekend-fede-planter-store-isvafler-og-darlig-filmkarma10

Lørdag var en af de dage, som jeg vil putte i min lille kiste til dage, hvor man bare går helt lykkelig i seng. Vejret var fantastisk og dagen startede derfor i haven, hvor jeg spiste lidt brombær og Bella legede løs (selvfølgelig i fuldt Elsa outfit… og kasket!). Efter en masse havehygge tog vi ind og shoppede lidt i gågaden. Jeg havde ikke set, at der var Goodie Days i Magasin, så det udnyttede jeg til at få købt mig en ny parfume (eller, en ny af en jeg i bruger i forvejen) og det blev også til lidt småting til Bella. Der var også et italiensk madmarked på Flakhaven (rådhuspladsen i Odense, for dem af jer, som ikke kender byen) og der røg et stort stykke parmasan med hjem, som skulle bruges til en klassisk pasta og kødsovs til dagen efter. Jeg foreslog derefter at vi byttede rundt på aftensmad og dessert, og at vi spiste desserten først. Og at den skulle være en stor isvaffel fra Vaffelhuset i Kerteminde. Jeg elsker elsker ELSKER vores isselfie (også Tims gufskæg) og det skal fremkaldes og skal være en del af dette projekt i min entre. Bagefter photobombede Bella en lille outfitsession, fordi hun ville give mig blomster. Alt for cute <3 Derefter ville Bella gerne på stranden “og lege i sandkassen” (det er altså en stor sandkasse 😉 ). Vi havde heldigvis tæppe og strandlegetøj i bilen, så vi nød en times tid på sydstranden i Kerteminde, hvor der blev bygget sandslotte og samlet døde krabber. Bella var især voldsomt fascineret af sidstnævnte. Da vi ramte Odense, kørte vi forbi Della Nonna og hentede pizza. Bella var så træt, at hun faldt i søvn inden vi var hjemme. Også selvom hun nåede at sige, at pizzaen duftede dejligt i bilen. Helt, helt fantastisk dag!

min-weekend-fede-planter-store-isvafler-og-darlig-filmkarma11 min-weekend-fede-planter-store-isvafler-og-darlig-filmkarma12 min-weekend-fede-planter-store-isvafler-og-darlig-filmkarma13

Søndag startede vi dagen med at få gjort noget ved vores forhave. Den har længe lignet noget, som var løgn, men vi har bare ikke haft hverken lysten eller overskuddet til det. Ukrudt overtog den fuldstændig i de uger, hvor vi var på sommerferie og lige siden har vi haft givet lidt op. Men vi blev også enige om, at vi ikke gad at se på det ukrudt hele vinteren. Vi fik gjort et godt indhug og jeg havde vabler på hænderne bagefter (har jeg stadig). Man kan i hvert fald ikke sige, at jeg ikke “gave it my all”. Næste år hyrer vi en gartner til at komme et par gange i løbet af sommeren. Jeg vil gerne selv nusse om blomsterne, krukker og slå græs er heller ikke noget problem. Men det der med ukrut og for eksempel at klippe hæk. Dét er mit liv altså for kort til! Der er noget jeg hellere vil bruge min tid på. Så next year; gartner, ja tak! Bella gad ikke være udenfor den dag. Der er hun altså mærkelig, nogle gange. I stedet havde hun splittet stuen fuldstændig ad, så da jeg var færdig udenfor (eller, da jeg ikke kunne mere på grund vabler), så kunne jeg så gå i gang med at rydde stuen op. Tak, min skat! Efter en god omgang pasta og kødsovs, så var resten af aftenen heldigvis en del mere afslappende. Jeg blev færdig med 4’eren i bogserien Outlander og gik straks igang med 5’eren. Jeg har til og med 6’eren liggende klar herhjemme, så jeg bare hurtigt kan gribe ud efter den næste 😉 Jeg synes, at 4’eren var rigtig god og der skete godt nok rigtig mange vilde ting i den. Til gengæld synes jeg, at 5’eren starter rigtig sløvt. Men måske jeg bare er lidt træt af, hvor de geografisk er placeret lige nu. Er der andre af jer, som læser med også? Og som måske har læst 5’eren? Man kan købe bøgerne HER

I had another great weekend! Enoying the insane weather and indian summer we’re having in Denmark right. Playing in the garden with Bella (and eating homegrown blackberries), going to the beach and eating big icecreams. I also finished the 4th book in the Outlander series and I started on the 5th right away.

bloglovin

13 kommentarer

 • Emilie

  Jeg er også selv igang med Outlander serien og jeg er indtil videre også lidt skuffet over bog 5… Den er godt nok sløv i forhold til 3’eren og 4’eren. Dog er jeg nu ca. 350 sider inde i bogen og jeg synes, at den begynder at blive mere spændende 😀 Jeg tror måske også, at det er fordi at man er blevet vant til at der hele tiden sker et eller andet, at der er nogen, der skal finde hinanden (uden at afsløre for meget) – det er der ligesom ikke rigtig i 5’eren. Det er måske det, der gør den lidt sløv i optrækket? 🙂

  Hvor har du forresten fundet 6’eren? Jeg kan ikke finde den her i Odense!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Åh det er også den fornemmelse jeg har af den. At det mere bare er en bog om deres hverdagsliv. Det er sgu lidt kedeligt 😉 Jeg er dog kun 50 sider inde i den, men savner allerede spænding! Men altså, jeg skal læse dem alle. Jeg håber bare, at der igen kommer gang i den. Især fordi det er den ultimativt længste af dem alle ind til videre – næsten 1500 sider! Så et eller andet må der da ske?!
   Men du har ret i, at det nok er fordi at både 3 og 4 var mega actionpacked og fuld af meget store happenings. Tit mistede jeg faktisk helt pusten (på den gode måde), fordi der skete SÅ meget i 4’eren.

   Jeg har købt til og med nr. 6 i Arnold Busk i gågaden. Og så har jeg netop bestilt nr. 7 og 8 hos dem også. De skulle komme hjem i denne uge. De bestiller ofte hjem, men får hurtigt udsolgt af dem, så hvis du ikke kan finde det nummer du skal bruge på hylden, så skal du bare spørge – de bestiller gerne hjem til dig og er vildt søde (og fniser tit, fordi de vist godt kan mærke Outlanders stigende popularitet). Så får du en sms, når bogen/bøgerne er ankommet (tager 1,5-2 uger fra du bestiller. De bestiller hjem hver tirsdag).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Først, tak for endelig at der er kommet en ordentlig font her. Den anden var virkelig ikke rar for øjnene at læse 🙂 For det andet, dine lyserøde sko… hvor er de fra? 😀 Var ved at klikke mig ind på Bellas sko, da det gik op for mig det var hendes og ikke dine du linkede til 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, er det ikke nice?!?! Jeg blev så glad, da det (endelig!) kom på her i mandags. Det har jeg ventet længe på 😉 Jeg synes heller ikke, at den anden var rar for øjnene. Og har du også set, at skriften er blevet rykket et par pixel ind? Nu skal jeg bare lige have styr på den der instagram widget ude i siden, som bliver ved med at melde fejl.
   Skoene er fra ASOS – der kommer et fuldt outfitindlæg med netop dét outfit i weekenden og der er også link til skoene 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Et lille tip til dage, hvor man ikke orker at køre til Kerteminde (Hvis de findes 😉 )
  Vaffelhuset i Overgade er søster til det i Kerteminde. Og deres belgiske vafler er to die for! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, de er virkelig gode de vafler!! Mmm måske skulle vi to snart derind forbi? 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Mht. jeres dårlige filmkarma: Her i huset ser vi – inspireret af et indlæg, du lavede for lang tid siden – IMDB’s top 100. Det er et ret langvarigt projekt, men vi får bare set så mange vildt gode og vidt forskellige film – og rigtig mange, som vi ikke selv havde fundet på at se.

  Så tak for idéen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det var så lidt! Vi gik lidt døde i den, men det kunne være at vi skulle optage listen igen. Mener dog at vi gik i stå, fordi der var et par film vi ikke kunne finde på lovligvis. Og vi nægter at downloade/streame ulovligt. Men måske man bare skulle spring den over i stedet så…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Janni

   Hm ja, vi har Apple tv, som plejer at være redningsplanken, når vi ikke har kunne finde dem på en af de gængse streamingtjenester.

   Jeg synes kun, det er nogle få, vi har måtte kæmpe os igennem – selvom Indina Jones trak tænder ud hos mig

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Når du siger Apple TV, er det så på iTunes I har fundet filmene? Der var også en enkelt sort/hvid film, som vi kæmpede os lidt igennem. Den var bare mærkelig og jeg forstod ikke pointen. Normalt er jeg ellers glad for gamle film! Men ellers har det været gode film og dejlige gensyn 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Jeanett,

  Det er altid så hyggeligt at læse dine weekend indlæg. So keep’em coming

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] det bedste! Jeg luftede derfor også min sommerkjole fra Every Cloud, da vi var i Kerteminde i sidste weekend. Dejlig luftig og perfekt i varmen. Jeg vil, når kulden indtræffer, bruge den med en cardigan og […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] det og i stedet sætte en høj kommode i et hjørne med en fed plante oven på (gerne den seje fra dette indlæg). Ellers skal rummet bare være bart og lyst. Det måtte rigtig gerne være denne kommode fra […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ta' Cyklen og lej en gratis ladcykel i Odense