Nattøj med Disney til voksne

OOTD #423: Hjerter og i juryen til Best of Odense

ootd-423-hjerter-og-i-juryen-til-best-of-odense0 ootd-423-hjerter-og-i-juryen-til-best-of-odense1 ootd-423-hjerter-og-i-juryen-til-best-of-odense2

Reklamelinks markeret med * 
ASOS dress (HERE*) – Ray-Ban “meteor” sunglasses – Jane Kønig bracelet (HERE*)
DKNY “gansevoort” bag – Public Desire shoes (HERE*)

Da jeg faldt over kjolen her på ASOS*, så tænkte jeg “den kommer jeg enten til at elske – eller til at hade”. Og jeg elsker den! Virkelig, elsker den! Den er super flatterende i sit snit og er hjerteprintet så fint. Jeg tror forresten, at ASOS har ændret på deres størrelser. Jeg har de sidste tre gange selv måtte returnere virkelig meget for at skifte størrelse, da alt pludselig var så småt. Det giver ikke helt mening, da jeg har tabt mig. Lidt forvirret forhørte jeg mig hos veninder og andre bloggere – og de havde samme oplevelse! Denne kjole røg også tilbage i str. UK12, som jeg så byttede til UK14. Og den sidste passer perfekt! Kjolen kan købes HER* og hvis I render rundt med en fin gravid mave, så findes den faktisk også i en maternity version HER*

Outfittet her havde jeg i øvrigt på i mandags, da jeg startede dagen med at blive interviewet af Ugeavisen i Odense. Det skulle jeg, fordi jeg sidder i juryen til den nye pris der skal udgives her i Odense. Den hedder Best of Odense og er det samme som “Best i byen” i København og “Byens Bedste” i Århus. Vi har endnu ikke haft sådan en prisuddeling i Odense, men det har vi nu! Og jeg sidder, som nævnt, i juryen, hvor jeg blandt andet sidder sammen med ham her (og to andre. Men de sidste er ikke offentliggjort endnu). I kan indstille jeres favoritter i Odense HER. Der er 16 kategorier; blandt andet Bedste restaurant, Bedste Service, Bedste Café, Bedste shopping og meget, meget mere. Når I indstiller, så er det rigtig vigtigt, at I husker at skrive en begrundelse. Indstillingen tæller nemlig ikke, hvis der ikke er en begrundelse med. Så det er for eksempel ikke nok bare at skrive “Soup Stone Café”. I kan indstille HER indtil d. 2. oktober. Mit interview er i det nummer, som udkommer på onsdag.

I have just bought this heart print dress from ASOS – it’s so cute! It’s available here* and also in a maternity version here*. I wore this on Monday for an interview with the news paper Ugeavisen Odense. The interview is out on wednesday where it’s made public that I’m in the jury for the new price Best of Odense. We’re gonna find the Best Restaurant, Best Café, Best Shopping and many more.

ootd-423-hjerter-og-i-juryen-til-best-of-odense3 ootd-423-hjerter-og-i-juryen-til-best-of-odense4

bloglovin

13 kommentarer

 • Emma

  Nej, hvor er den altså fin den kjole

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Taaaak Emma <3 (hjerter er vel kun passende til dette outfit? 😉 )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Milla

  Spændende! Det er fedt at gode steder får en portion anerkendelse. Det sidste billede af dig er virkelig fint og der kan man også tydeligt se at du har tabt dig – og så ser du bare virkelig glad og tilpas ud og det er altid skønt at se 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, jeg synes det er rigtig fedt, at en masse gode steder får noget anderkendelse. Og måske endnu mere succes og deraf giver andre mod på at starte op i Odense. Det kan kun være positivt 🙂

   Og tak Milla! Jeg er også selv begyndt at kunne se det på de billeder vi tager til outfitbilleder. Det er virkelig rart at kunne se resultater af ens hårde arbejde i fitness 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øj, det er et sødt snit 😀 Den er bare fin.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Den er virkelig fin den kjole! Men nu er jeg helt i tvivl om størrelsen. Er normalt en 38, men nogle gange 40 hvis ærmerne/skuldrene er smalle (for meget træning, lol). Er det så UK12??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camille

  Du ser da bare skide godt ud!!!bLækker kjole, jeg ELSKER bare alt med hjerter på :0)
  Tak for en skøn blog du har dig her :0) Jeg har tidligere boet i Odense og jeg sys det er en såååå dejlig lækker by……jeg kunne bare ikke undvære havet så jeg måtte flytte igen 😉

  Hilsen fra Århus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Åhh tusind tak Camille! Jeg kan godt forstå, at du elsker havet! Det er også det eneste jeg ville ændre på vores hus – at det havde havudsigt (men selvfølgelig midt i Odense, haha). Er du oprindeligt herfra eller fra Århus?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] hjertekjole er herfra (I kan se den i et outfit her) og min trenchcoat fra ASOS, men et par år gammel. Den her er næsten den samme. Bellas kjole er […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] dag skal jeg, sammen med resten af juryen til Best of Odense, finde frem til hvem der går videre til den afsluttende afstemning i Best of […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] have styr på mit outfit til i morgen, hvor jeg skal uddele tre priser til prisoverrækkelsen for Best of Odense (Odenses svar på AOK og AOAs “Bedst i byen”-priser. Der står lidt mere om det i […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nattøj med Disney til voksne