Min weekend: dåb, middag i København og zoo

OOTD #425: til dåb og er hårbøjler på vej ind igen?

ootd-425-til-dab-og-er-harbojler-pa-vej-ind-igen0ootd-425-til-dab-og-er-harbojler-pa-vej-ind-igen1

Reklamelinks markeret med *
ASOS dress (HERE*) – Ganni hairband – DKNY “gansevoort” bag – Public Desire shoes (HERE*)

I har allerede set et lille sneak peek på outfittet i indlægget her, men jeg lovede et fuldt outfitindlæg til jer. Jeg havde den nye kjole fra ASOS* på til barnedåb i lørdags sammen med min, også nye, hårbøjle fra Ganni. Jeg sukkede over hårbøjlen i indlægget her og jeg kunne altså ikke holde mig væk. Også selvom det uden tvivl er den dyreste hårbøjle, jeg nogen sinde har købt 😉 Men den er godt nok også behagelig at have på! Jeg husker tydeligt, da hårbøjler sidst var hot-hot-hot under Gossip Girl-perioden. Uh den slags hovedpine, som man kunne få af en hårbøjle der klemte ind dér bag ørene. Av! Det gør den her overhovedet ikke og jeg glemte mange gange, at jeg havde den på. Jeg ser i øvrigt hårbøjler på virkelig mange webshops i øjeblikket, så måske er det ved at komme igen? Det ville ikke gøre mig noget. Jeg var kæmpe fan sidst de var her (på nær når de gav hovedpine). Ville I være friske på hårbøjler igen?

Kjolen er lidt underlig i størrelsen. Som jeg nævnte for en uges tid siden, så har jeg virkelig oplevelsen af, at ASOS har ændret på deres størrelser. Jeg havde først bestilt en UK12, som jeg plejer at være, og der kunne mine bryster slet ikke være i. Derfor returnerede jeg den (ASOS har heldigvis fået gratis retur) og fik en str. UK14 i stedet. Den passer perfekt på barmen nu, men til gengæld er ærmerne nu lidt store på mig og jeg synes også, at den er lidt for stor omkring maven. Der er ret meget løst stof der og der passede UK12 klart bedre. Jeg synes faktisk godt, at man kan fornemme det her på billederne ved maven? Jeg har dog valgt at beholde den og jeg glæder mig til at bruge den lidt mere casual i løbet af efteråret også. Den findes HER* på ASOS.

On Saturday I attended the christening of our friends’ son and I wore this at the church. The hairband is from Ganni and the dress from ASOS HERE*. I’m so in love with the hairband!

ootd-425-til-dab-og-er-harbojler-pa-vej-ind-igen2

bloglovin

8 kommentarer

 • Du ser så godt ud! Jeg er vild med hårbøjlen til dig, hvilket jeg nærmest også kun skal være, når den koster så meget 🙂
  Jeg synes kjolen er virkelig fin, men kan ikke rigtig fornemme at den er stor på maven. Men det er da smadder irriterende! Dog klæder den dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mari

  Ang. hårbøjler; jeg ville elske, at de kom mere ind i billedet og gerne nogle af dem, der er til at få øje på (og være hovedpinefri):-)

  Btw: det første billede er superflot af dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Me too! Meget gerne nogle der ses.
   Og mange tak Mari!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Jeanett,
  Flot kjole til dig og wow, hvor der er sket meget med dine billeder! De er superflotte!
  Jeanett, jeg skal lige høre dig om noget. For noget tid siden, jeg tror det var på din “gamle” blog, skrev du et indlæg om en epilator. Min epilator fra OBH Nordica med 72 pincetter er gået i stykker efter 5 år, og den kan ikke fås mere. Jeg kan huske du skrev, at du også kun fjernede hår med epilator. Kan du anbefale en hurtig og effektiv én?? Jeg er vant til epilering og for min skyld må den gerne være meget hurtig! 😉
  Jeg har googlet, men kan ikke finde den helt rigtige for os, der er mere erfarne på det front :-))
  Klem http://www.bydianawi.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] havde jeg i øvrigt denne kjole på (som I har set før HER), disse støvler fra ASOS og tasken her er fra […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] store internationale succes, som de har haft? I don’t know. Jeg har kun købt denne kjole og denne hårbøjle til fuld pris denne sæson. Jeg har så til gengæld været utrolig glad for begge dele og især […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min weekend: dåb, middag i København og zoo