OOTD #427: Striber og hårbøjle på Vesterbro

Stem på jeres favorit til Danish Take Away Awards og vind et gavekort til JUST EAT

stem-pa-jeres-favorit-til-danish-take-away-awards-og-vind-et-gavekort-til-just-eat0stem-pa-jeres-favorit-til-danish-take-away-awards-og-vind-et-gavekort-til-just-eat1

Indlægget er sponsoreret af JUST EAT

Det er før sket, at vores venner har kaldt mig og Tim “the King and Queen of take away”. Det er virkelig noget vi benytter os af rigtig meget. For os giver det frihed, da vi har tid til at lave andre ting end stå i køkkenet. Nu er det ikke fordi, at vi aldrig laver mad selv. Det gør vi i den grad. Men i travle uger (især dem, hvor Tim har byrådsuger), der benytter vi os meget af take away. Og så tænker I måske, om vi så i de uger lever af pomfritter, burgere, kebab og pizza. Det gør vi selvfølgelig ikke! Pizza og burgere er noget jeg, som oftest, forbinder med tømmermænd eller weekend. Take away kan heldigvis sagtens være sundt og det er også primært de sunde steder vi benytter os meget af. De steder vi oftest bruger, er Soup Stone (lækre supper), Wokka Box (god thaimad. Jeg blander altid min egen ret der), sandwich fra Submarine og salater fra AC Deli. Når det skal være ekstra lækkert, så bliver det oftest til sushi fra Umashi og når den står på pizza, så er favoritten Della Nonna. Vi spiser ikke kun take away alene. Sushien er tit sammen med venner, men også pizza og en flaske rødvin er skønt i godt selskab 😉 Der bliver især tit bestilt pizza sammen med venner, som også har børn, da det er dejlig nemt, men hyggeligt.

stem-pa-jeres-favorit-til-danish-take-away-awards-og-vind-et-gavekort-til-just-eat2

Jeg indrømmer blankt, at jeg ikke kendte til Danish Take Away Awards før dette indlæg. Men jeg er kæmpe fan af, at man giver skulderklap til folk, der gør det godt. Jeg tror på, at det motiverer folk over hele linjen til at blive bedre og levere noget bedre mad. Danish Take Away Awards er i gang og dem der bestemmer, hvem der vinder, er jer! Jeg har selv stemt på Soup Stone her i Odense, da jeg synes, at de forener god og sund mad med fantastisk service og virkelig gode priser. Og så har de ramt noget, som vi ikke havde i forvejen i byen. Hvem vil I stemme på?

stem-pa-jeres-favorit-til-danish-take-away-awards-og-vind-et-gavekort-til-just-eat3stem-pa-jeres-favorit-til-danish-take-away-awards-og-vind-et-gavekort-til-just-eat4

Konkurrence: Nu kan tre af jer vinde hver et gavekort på 500 kroner til JUST EAT. Reglerne er ret simple:

 1. Gå ind HER og stem på jeres take away favorit til Danish Take away Awards. Det behøver ikke være et sted, som er på JUST EAT. I har helt frit valg.
 2.  Læg en kommentar her på indlægget, hvor I fortæller, hvem I har stemt på. Skriv navnet på stedet og tilføj by i en parantes.

Konkurrencen slutter torsdag d. 27. oktober og vinderne kontaktes efterfølgende via mail (så husk at udfylde korrekt email, når I lægger kommentaren). Tre af jer vinder et gavekort på 500 kroner til JUST EAT hver.

The Danish Take Away Awards has just started and it’s time to find your favorite take away place. I’ve voted for Soup Stone in Odense. They make great healthy food at nice prices and have great service. You can vote HERE.

bloglovin

50 kommentarer

 • Molly

  Jeg har stemt på Encke og Duers (Valby og Frederiksberg). De bedste og smukkeste salater og den bedste service!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Lynderup

  Jeg har stemt på Vaca Mexican Fingerfood (Århus). De laver lækker mad (særlig deres burritos er fantastiske!) til en meget fair pris. Virkelig et go-to sted for min kæreste og jeg når vi ikke gider lave mad!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Fakkemohs Nielsen

  Meyers bageri og pizza – Gammel Kongevej (København)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Grethe

  Jeg har stemt på Yutaka (Herning)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Jeg har stemt på Soup Stone (Odense). Smagte deres curry til Tinderbox i år, og jeg er helt solgt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, den er virkelig også god. Jeg ved, at det er en af de retter, som de ubestridt sælger mest af! Jeg elsker deres gullash og spicy pad thai.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Det var også der min stemme faldt. Da jeg var gravid drømte jeg om deres pad thai. Da jeg fik den var jeg en millimeter fra at stortude af lykke.
   Alt på deres meny er en oplevelse <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone Storm

  Jeg har stemt på Diyar Pizza og Burger House (Odense) De laver nogle fantastiske pizzaer og burger, og de er hurtige til at levere, og det er søde chauffører der kommer 🙂 Kan helt klart anbefales 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har stemt på Jettes Diner (Svendborg). De laver simpelthen bare fantastisk mad – og så gør det jo bestemt heller ikke noget, at de har gluten- og mælkefrie burgerboller, og at disse rent faktisk også smager virkelig godt. Det er så rart for en allergiker, som mig selv, der virkelig elsker en god burger 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg har stemt på Sushi Room i Haderslev. Det er et suuuuper lille sted men de er simpelthen så søde og så har de voldsomt god sushi. Fortrækker det næsten over Umashi og så er priserne virkelig gode 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HS

  Jeg har stemt på The Burger Joint (Aarhus) fordi de laver mega lækre burgere 😮

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina Ø

  Jeg har stemt på:

  Kanda’s Thai takeaway (Esbjerg)

  Det er super lækkert!!! Billigt, friskt og god service!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Jeg har stemt på A+ Siam Sushi, Skolegade (Århus). De laver den bedste sushi, jeg nogensinde har smagt, og servicen er i top! Kæmpe anbefaling her fra 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har stemt på Encke og Duers, ser ligger ikke så langt fra Valby station. Det er de vildeste lækre salater de laver, der kan Spice ethvert måltid op.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Light

  Bor i lille Randers og udvalget, synes jeg, er ret begrænset men jeg har stemt på Thai Food Take Away som jeg synes er et af de allerbeste steder her i byen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jeg har stemt på Soup Stone (Odense), synes simpelthen at gå-på-modet ejeren har er så fantastisk! og ja som du selv nævner pris og kvalitet, gør bare at man kan “tillade” sig at komme der flere gange.
  Til januar f.eks. når vores tvillinger bliver født forudser jeg klart at det bliver benyttet i stor udstrækning fordi der jo som bekendt ikke er mad til faren på hospitalet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Vi kommer der også ret tit 😉 Og ja, Steven er virkelig fantastisk!

   Mht mad, så kan I købe jer til mad til far på OUH. Bare så I ikke behøver at køre halvdelen af byen rundt for ham. Du får det gratis, mens far bare skal betale. Men til gengæld er take away fantastisk, når I er hjemme og dagene er lange og hårde. Vi spiste godt nok meget take away de første par måneder, men søgte netop det sunde take away.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jeg har lagt en stemme på The Burger Joint i Aarhus, da de laver de lækreste burgere. Og så er deres hjemmelavede lemonade også bare top notch!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg er også selv bosiddende i Odense, så jeg har valgt at stemme på Burger Anarchy. Er vild med deres lidt anderledes take på burgere, og i særdeleshed deres ‘nacho libre’ – mums!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Den er virkelig også god – det er også min favorit af deres burgere. Har du prøvet deres milkshakes? Av de er lækre! Men de er nærmest en dessert. Ikke drikkevarer.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg har stemt på Soup Stone Cafe! Den er fantastisk og jeg har aldrig mødt en ejer, som er så engageret og så fantastisk sød og behagelig! 😀 jeg synes virkelig det er en fantastisk cafe!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Jeg har lagt min stemme på Woo Wok (København, 2200) – fantastisk thai-mad lavet af gode råvarer! Og netop et supergodt supplement til de klassiske pizzaer og burgere, man tit forbinder take-away med!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har stemt på Chicks by Chicks i København

  Elsker simpelthen deres koncept med store fine økokyllinger, kartofler og salater og forskellige slags dip. Det er så godt, at det snildt går til gæster også – og man kan fake at man selv har lavet det 😉

  Samtidigt går de vildt meget op i økologi, bæredygtighed og madspildsbekæmpelse, noget jeg tit synes mangler, når vi taler take away.

  Og så er priserne i øvtigt virkelig rimelige!

  Med andre ord: Et helt kinderæg af gode ting 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martine

  The Burger Shack i Århus får min stemme.. Den BEDSTE burger i byen 🙂 (Hvis bare de kom på Just Eat..)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg har stemt på Ammi Jee’s (Odense)
  Fortalte min kæreste om konkurrencen om at vinde gavekort, hvis man stemte på ens yndlings take-away, og han sagde med det samme “Jeg ved godt hvad dit yndlings er! Ammi Jee’s!” 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Haha! De er også gode – vi har fået aftensmad derfra i dag. Klart bedste indiske i Odense!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] pizza fra Della Nonna. De er så gode! Husk I kan stemme på jeres favorit take away i jeres by HER og vinde et gavekort til JUST EAT. Der er pænt gode […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna sofie

  Jeg har stemt på la piazzetta (Odense) de laver simpelthen de bedste italienske pizzaer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg har stemt på Tony’s pizzaria (Slagelse).
  Super lækre pizzaer og så er de altid så søde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Jeg har stemt på Sushimania (Guldsmedegade i Aarhus).
  Det er altid dem jeg vælger hvis jeg skal rigtigt forkæle mig selv. Jeg er vild med konceptet omkring at man kan mixe og matche det sushi man selv vil have, så man kan få nogle flere forskellige slags, end man måske køber i hele ruller som single

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv

  Det bliver Paprika (Odense) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Jeg har stemt på Riviera Bar på Læssøegade i Odense. De har lækre sandwiches!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg har stemt på Chidos (Århus). Så lækker mexicansk mad!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Hvor lækkert!
  Jeg har stemt på “Café Piccolina” i Aarhus. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Herhjemme er takeaway også et hit og nogle af byens salater har flere gange reddet aftensmaden uden at give dårlig samvittghed. Men skal det rigtig være, så er Bella Italia (Kolding) altså favoritten. De har haft samme menukort i nærmest 25 år, men det holder også stadig og stedet laver lækre pastaretter og skønne pizzaer til fair priser. Derfor er min stemme gået til dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har stemt på det lækre italienske spisested, Tarantini, I Skanderborg 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise O

  Soup Stone (Odense)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Wegmann

  Jeg har stemt på Sushi LP (Herlev)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rune A. J

  Bronx Burger, Vandkunsten (København) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Juul

  Jeg har stemt på Behov i 2400 Kbh NV. De laver de bedste pizzaer i mit nærområde – hvor jeg synes, det ellers har været ret sløjt, når det kommer til god take-away 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Juul

  Lokker I ikke lige Soup Stone Cafe til at overveje en filial i Kbh? 😉 Min kæreste og jeg besøgte Odense hen over julen sidste år, og vi spiste frokost dér den 23.12, efter at jeg havde læst omtalen her på din hyggelige blog. Sååå godt .. og hvor er de søde med smagsprøver og god stemning.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jo, det må vi næsten gøre! Eller også må I komme på besøg i Odense igen 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Sørensen

  Jeg har stemt på mit lokale pizzaria Utterslev Pizza, fordi de laver virkelig god mad, altid er søde og venlige og konkurrencen er ellers hård på Nørrebro. Så en stemme og ros til dem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie Kristensen

  Jeg har stemt på Princess Pizza (Horsens). Supergode pizzaer og så er de så søde og imødekommende overfor børn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie-louise andersen

  Har stemt på Mammas i Klaregade (Odense) :-).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Jeg har stemt på Burger Anarchy!
  Er netop nu flyttet til Odense, så kender ikke så mange steder, men min veninde havde læst om stedet og fik mig overtalt.
  Hold op hvor er det lækkert, fair pris og man bliver rigeligt mæt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Lorenzen

  Jeg har stemt på 1+1 Street Kitchen (Vesterbro, København)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Jeg har stemt på burger anarchy. Elsker det sted og synes det er en fedt alternativ til de kedelige cafeburgere i byen. Sødt personale og altid hyggelig stemning derinde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kat

  Della Nonna i Odense! Uhm, pizza med fire oste..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine Jensen

  Jeg har stemt på nyåbnede Barshu (Amager), der bare har den sødeste service og mest fantastiske dumplings <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD #427: Striber og hårbøjle på Vesterbro