Opskrift på Svampetoast

Ta’ Cyklen og lej en gratis ladcykel i Odense

ta-cyklen-og-lej-en-gratis-ladcykel-i-odense0

Indlægget er sponsoreret af Cyklisternes By/Ta? Cyklen

Jeg har allerede skrevet lidt om app’en Ta’ Cyklen i indlægget her. Der talte jeg også lidt om, at vi faktisk er blevet dårligere til at tage cyklen, end vi var for 25 år siden. Noget som folkene bag app’en Ta’ Cyklen rigtig gerne vil have ændret på. Jeg vil selv gerne blive bedre til at tage cyklen på de små korte ture. Der virker det simpelthen for fjollet at tage bilen.

Vidste I godt, at man kan låne en ladcykel helt gratis her i Odense? Man kan låne en i op til 4 dage helt gratis. I lejer en ved at gå ind på linket HER og der kan I se, hvor mange der er ledige hvornår og hos hvilke cykelhandlere. Vi lejede en i fire dage for et par uger siden og vi brugte den til et par hyggelige familieture og til at køre op i byen. Bella synes, at de er virkelig sjove at køre i. Man kan bruge den gratis leje til at teste, om en ladcykel er noget for én eller som en hjælp en uge, hvor der måske er lidt problemer med logistikken i hverdagen. Og så husk at tænde app’en Ta’ Cyklen, når I smutter på tur. I kan sætte jer mål for hvor mange cykelture, som I gerne vil nå om ugen. Så kan man virkelig blive motiveret!

Har I en ladcykel eller har overvejet at anskaffe jer en? Og har I fået testet app’en endnu? 🙂

ta-cyklen-og-lej-en-gratis-ladcykel-i-odense1

Did you know that you can rent a cargobike for free in Odense? You can rent it and check availability here. Use to test weather a cargobike is somethin you wanna buy later on or as help if you need a bike for a few days. And remember to open the app Ta’ Cyklen while you’re biking!

bloglovin

4 kommentarer

 • Anne

  Nu har det her godt nok ikke noget med cykler og Odense at gøre – og dog.. Jeg er netop flyttet til Odense for at studere, og jeg leder virkelig desperat efter et god salatbar, hvor jeg kan hente noget sundt og lækkert aftensmad. Er det noget, du kan hjælpe med? Eller evt. andre ok su-venlige take-away steder gerne i nærheden af gågaden? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg synes ikke, at SU venlige priser hænger sammen med gode salatbarer – i hvert fald ikke i Odense. Enten er de billige og med dåsemajs og skinke i tern. Ellers er de virkelig gode, men også dyrere. Min favorit er dog AC Deli på Læssøegade. Her er selve salaterne faktisk ok billige, men kødet koster lidt ekstra. Hvis du kan overskue at stege et kyllingebryst selv ved siden af, så kan du sagtens få en billig aftens sammenlagt – og med byens bedste salater!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hej Jeanett!

  Hvor er din trøje på billedet fra? Eller kjole eller hvad det er 🙂

  Og fedt du gør opmærksom på ladcykel-leje-muligheden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Hej Sofie!
   Det er en bluse og den er fra New Look, købt på ASOS. Jeg tror dog, at den er udsolgt nu, fordi jeg kan ikke se den mere derinde.

   Og selv tak – det er en super dejlig og gratis service!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift på Svampetoast