Genialt til fest: Byg selv hotdogs

Wheat by Disney

wheat-x-disney0

Reklamelinks:
1/ Elsa kjole HER   2/ Elsa bluse HER   3/ Elsa kjole HER
4/ Frozen leggings HER   5/ Elsa strik HER   6/ Olaf bluse HER
7/ Minnie bluse HER   8/ Frozen nederdel HER

Jeg har virkelig, virkelig glædet mig til, at jeg kunne blogge om dette samarbejde Wheat by Disney. Lige siden at jeg så kollektionen for første gang til modeugen i februar. Det er virkelig genialt, hvis I spørger mig – og jeg er intet betalt for at sige det her! Jeg elsker Disney. Det har jeg gjort, siden jeg selv var barn og kærligheden har bare holdt ved. Da jeg var 8-10 år havde jeg sæt på sæt tøj med alle mine yndlings Disney-figurer: Den Lille Havfrue, Skønheden & Udyret, Junglebogen (åh søs, husker du det matchende sæt vi havde med peplum top og tilhørende cykelshorts? Det var hot!), Pocahontas og mange flere. Jeg elskede virkelig tøjet, men hvis jeg skal være ærlig, så var det ikke særlig pænt. Oftest lignede det, at en malerbutik havde kastet op på nogle stykker tøj; tusindevis af farver, som ikke passede sammen og selvfølgelig gerne en masse neon af slagsen. For ikke at tale om trykkene, som var en stor plastik flade, som klistrede til huden. Kvaliteten var heller ikke noget at råbe hurra for. Bella elsker også Disney og jeg elsker, at hun elsker det. Til gengæld elsker jeg langt fra alt det Disneytøj man kan få. Den manglende æstetik brænder mine nethinder, så der bliver indgået mange kompromisser herhjemme. Jeg lader hende give den los, når det handler om nattøj og undertøj. Så skal hun i det mindste ikke ud i offentligheden i det tøj 😉 Og så har hun nogle enkelte bluser med Elsa, som er okay.

Og alt dette er grunden til, hvorfor jeg ELSKER det nye samarbejde mellem det danske børnetøjsmærke Wheat og Disney. Det har været Wheats mål, at ville lave pænt tøj med Disney, som både børn og forældre kan lide og jeg synes i den grad, at de er lykkedes! Jeg er vild med det, men var spændt på, hvad Bella ville sige til kjolen her nr. 1 (I kan se den på Bella HER). Ville hun “købe” den, som værende en Elsa kjole? Big yes – hun elsker den. Kjolen har også været min favorit fra denne kollektion hele tiden. Jeg elsker snittet, som virkelig er prinsesseagtigt. Da jeg vist Bella billederne her, så var hun helt syg med blusen nr. 2 og bukserne nr. 4. Heldigvis passer de jo også fint sammen som et sæt, så det har jeg lige klikket hjem til hende. Jeg glæder mig til at se hendes ansigt, når det ankommer. Lige nu overvejer jeg også, om hun skal have denne natkjole.

Kollektionen er på gaden nu og I kan finde den HER og HER. Til pigerne er teamet Frozen og Minnie Mouse, hvor det hos drengene er Den gode Dinosaur og Mickey Mouse. Det er et længerevarende samarbejde mellem Wheat og Disney, så der kommer mange, mange kollektioner fremadrettet. Jeg har set den, som kommer til februar og der kan I, hos pigerne, glæde jer til Den Lille Havfrue og Askepot. Hos drengene kommer der blandt andet Marvel-figurer og det så fedt ud! Der kommer også en babykollektion, hvor det var Peter Plys og Aristocats som tema. Den kollektion der er ude nu, er ikke så stor, men fremadrettet kommer der til at være mange, mange flere styles.

Hvad siger I til den? Er det noget, som I vil købe til jeres børn?
Forresten, så er jeg super nysgerrig på, om I har drenge eller piger derude bag skærmen. I må meget gerne lægge en kommentar. Det er nemlig rart for mig at vide, om jeg skal fortælle om begge dele af kollektionerne eller om I er et rent pige- eller drengehold derude 😉

Wheat x Disney
1/
Dinosaur hoodie HER   2/ Mickey Mouse nattøj HER   3/ Mickey Mouse undertøj HER

4/ Dinosaur bluse HER   5/ Mickey bluse HER

I’ve really been looking forward to this colab between Disney and the Danish kids clothing brand Wheat. Think nice looking Disney clothes for kids without it looking like a rainbow through up on it. I love this! It’s clothes where my eyes doesn’t hurt looking at it and Bella love her new Elsa dress no. 1. Do you like it? It’s the first of many colabs between Disney by Wheat. The next collection is out early next year. You can find you collection HERE.

bloglovin

22 kommentarer

 • Malene

  Jeg er gravid i 24. uge med en pige og glæder mig så meget til at se babykollektionen, som ankommer et par uger efter min termin. Elsker Peter Plys ❤️.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Uh glæd dig! Jeg stod og ærgrerede mig helt over, at jeg ikke havde en baby til den fine kollektion 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg har en pige på 1 år, men jeg kunne sagtens finde på at købe drengetøjet til hende også 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, flere af tingene fra drengekollektionen er ret unisex, synes jeg!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Jeg har en lille dreng på 5 mdr., men derfor kan jeg godt shoppe lidt større str. også

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Bestemt! I den alder shoppede jeg også tit forud og planlagde lidt længere 🙂 Egentlig underligt at jeg ikke rigtig gør det længere… gad vide hvorfor? Jeg gjorde det rigtig meget, da Bella var baby.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Jeg har en pige på 9 måneder og jeg glææææææder mig til hun bliver stor nok til at have kjoler på. Det er sgu lidt for upraktisk når hun bare ligger og roder rundt nede på gulvet det meste af tiden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Dét er det! Jeg er helt enig. Bella havde en enkelt eller to, til når vi skulle til noget festligt. Men det var virkelig upraktisk og egentlig bare i vejen. Til gengæld går Bella næsten ikke i andet nu 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni Hedegaard

  Ej, nej nej, hvor er det bedårende! Det bliver et fattigt bekendtskab! Jeg har en dreng på 2,5 år og en pige på 2 måneder, så jeg holder med begge hold 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  En dreng på 6 år og en pige på 2 år. Er sikker på at min pige ville elske Wheats Disney kollektion, for hun har også en mor der begrænser elsa til nattøj og undertøj, men dette elsa tøj er jo helt pænt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Haha ja, det er smart at kunne begrænse det til de ting, hvor ingen andre ser det haha. Men ja, sådan en pæn kollektion med pænt Disney tøj!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jeg har en pige på 2,5 og en dreng på 10 mdr. Sikke en fin kollektion, både den til drenge og piger. Hvad giver du Bella under kjolen nu her? Bare strømpebukser?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, et par strømpebukser og undertøj (undertrøje og underbukser).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er mor til en 6 årig pige som uheldigvis er så lang at str. 128 er for småt. Både hun og jeg er vild med kollektionen men ville virkelig ønske os at den var lavet længere op… For han savler virkelig også over den…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg havde faktisk ikke set at den stoppede der. Måske udvider de næste gang? Generelt er det en meget større kollektion næste gang.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stella

  Jeg har en dreng på fire. Han er ikke den store Disney fan. Men elsker ninjago og politi ting.
  Tror ikke jeg vil købe noget af det du har vist. Men hvis der kom noget tøj med ninjago så måske 🙂 Drengetøj er generelt bare super kedeligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ninjago er jo desværre Lego, så det kommer nok ikke i dette samarbejde. Men ja, jeg er helt enig mht drengetøj vs pigetøj. Der er jeg virkelig glad for, at jeg har en pige!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har en pige på 15 mdr. og jeg er selv stor Disney-fan, men i tøjstil til min pige er jeg meget farveforskrækket og elsker marine, grå og dæmpet lilla for tiden 😉
  Denne kollektion ville lige være noget for mig, men jeg synes desværre at priserne er alt for høje 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   I forhold til kvaliteten, så synes jeg faktisk at priserne er okay. Måske lidt høje på nattøjet (næsten 400 kroner for en natkjole er måske lidt pricy), men ellers synes jeg det er okay.

   Du fik ikke nappet noget af det, da der var 20% rabat på alt på Boozt i søndags?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, jeg har lige set den i dag! Genialt tænkt! Der er faktisk en anden designer, som gjorde det samme for nogle år siden. Nogle af dem bliver dog lige en tand for “prinsesset” til mig. Men jeg er helt vild med ideen!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Genialt til fest: Byg selv hotdogs