Bella befaler: september

10 ting jeg vil lave i oktober

10-ting-jeg-vil-lave-i-oktober0

Ny måned – ny liste! Jeg har heldigvis en masse skønne ting på plakaten i oktober…

 1. … “jury duty” i forbindelse med Best of Odense priserne, som uddeles i november. Jeg skal sammen med en udvalgt jury få Odenseanernes indstillinger ned til fire i hver kategori. Det bliver spændende at se, om vi kan blive enige. Der er sat en hel dag af til diskussion 😉 Indstillingerne er lukket nu, men når vi har fundet fire i hver kategori, så kan I stemme på, hvem der skal vinde. Jeg linker, når der er åbent for afstemning.
 2. … nyde min ferie i helt fantastiske Skotland – jeg GLÆDER mig så meget!
 3. … en tur på Brandts Kunstmuseum og se den nye Disney udstilling “Kunsten at fortælle”. Den tror jeg, at både mor og datter vil nyde meget 😉
 4. … endnu en gang ind og se film med min dejlige biografklub. Jeg håber, at det enten bliver Inferno eller Miss Peregrine?s Home for Peculiar Children (vi stemmer om det i en lukket gruppe, som vi har på Facebook). Jeg har overvejet at lave et indlæg om vores biografklub eller/og skrive en anmeldelse af hver film vi ser (måske krydret med kommentarer fra damerne i klubben). Er det noget, som I ville synes var interessant at læse?
 5. … nyde en dejlig getaway weekend i det sydlige sjælland sammen med Bella og Tim
 6. … prøve at bage den bedste gulerodskage ever. Og der skal masser af creamcheesefrosting på!
 7. … tage på en eller flere ture i skoven, så vi kan nyde, når farverne på træerne rigtigt skifter. Måske også samle kastanier og lave kastaniedyr med Bella.
 8. … finde nogle fine coffeetable books til min barvogn. Gerne nogle om drinks, vin, whisky eller mad. Kan I anbefale nogle, som både er gode og smukke? Lige nu ligger der kun 61 licks, som ejeren af Restaurant No. 61 i Odense, står bag (den er virkelig god og kan varmt anbefales!)
 9. … finde mig en ny serie. Jeg er lidt “seriøsløs” for tiden (jeg ser gamle afsnit af Masterchef USA i mangel på bedre. Til gengæld kan jeg pludselig meget bedre lide Gordon Ramsey). Måske skulle man kaste sig over Sarah Jessica Parkers nye serie Divorce, som starter på HBO om en uges tid?
 10. … fejre Tims fødselsdag i slutningen af måneden. Hans fødselsdag lander på en lørdag i år (ligesom min også gjorde i maj), så det indbyder lidt til noget socialt på selve dagen. Vi har bare ikke fundet ud af, hvad det skal være – dinnerparty eller cocktailparty?

I kan se listen fra sidste måned HER

A new month – a new list of nice things to experience! In October I’m going to Scotland (SO looking forward to that!), celebrate my mans birthday (dinner party or cocktail party – what do you think?) and try to bake the best carrot cake in the world (with a lot of creamcheese frosting, of course!). And I new a new TV series – I’m considering the new “Divorce” with Sarah Jessica Parker that premieres in a week on HBO?

bloglovin

8 kommentarer

 • Camilla

  De her indlæg er så hyggelige! 🙂

  Kunne du lokkes til, at lave et indlæg med gaver til mændene i vores liv? 🙂 Eller evt. et indlæg om hvad du tidligere har givet Tim? 🙂
  (Jeg står også med en mand der har fødselsdag her i oktober, og jeg er helt på bar bund!).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Mange tak Camilla!

   Åh god idé… jeg plejer også at være på bar bund, men i år tror jeg, at jeg ved hvad han skal have. Tidligere har jeg givet ham flybilletter, weekendophold, parfume, god whisky, lækkert tøj. Vi er generelt fan af at give hinanden oplevelser, da man så skaber minder sammen <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Ja tak til filmanmeldelser. Det ville være skønt at få lidt inspiration til, hvad man skal se.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] biografen med den biografklub (blandt andet med hende her), jeg har lavet, som jeg har forklaret i indlægget her. Jeg havde outfittet her øverst på. Kjolen er en af mine favoritter for tiden! Vi spiste bøffer […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Luise

  Det lyder til, at du får en dejlig oktober. Det kunne være fedt at høre mere om biografklubben og lidt filmanmeldelser også.
  Du må endelig lægge en opskrift op, når du har lavet gulerodskagen 🙂
  Tak for altid gennemarbejdede og spændende indlæg.
  /Luise

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det er noteret! Jeg regner med at fortælle mere om biografklubben senere i denne uge – og om filmen!

   Og selv tak – dejligt kompliment at få! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] En smuttur i Odense bød på dejlig mad på Snik Snak med en lige så dejlig dame. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bella befaler: september