Sære søgeord

Bellas vinterjakke fra Mini A Ture

Bellas vinterjakke fra Mini A TureBellas vinterjakke fra Mini A Ture
Indlægget er sponsoreret af Mini A Ture

Jer der har børn, ved at det er noget af et ræs at få styr på børnenes overtøj. Og især op til vinteren! I noget tid boomer alle butikkerne med overtøj til ungerne – og boom! så er alt væk, fordi alle forældre pludselig er gået i panik og ALLE har købt overtøj i den samme uge. It happens every year! I år har jeg været dejligt på forkant (eller, nu er det jo faktisk også pludselig blevet koldt!) – netop for at undgå de få uger, hvor alle andre hamstrer. Bella havde sidste år vinterjakke fra Mini A Ture og den var vi så glade for (hende selv inklusiv), at det er blevet hos Mini A ture at hendes nye jakke også er fundet. Sidste år (den kan I se her) havde jeg valgt model og farve, men i år har jeg altså kun fået lov til at vælge modellen 😉 Den lille dame her ville have lyserød, så hun har fået lyserød! Men hun er også blevet stor og det var også derfor, at jeg faldt for Viola jakken, som har lidt mere form (syninger i taljen) end anorakken sidste år. Den passer bedre til en pige på snart 4 år, synes jeg.

Jakken er dejlig varm og den holder hende tør. Hvilket jo er de to vigtigste krav til en god vinterjakke 😉 Indrømmet, så går jeg også ret meget op i, om jakken er pæn og det er en af grundene til, at jeg bliver ved med at vende tilbage til Mini A Ture. Jeg synes virkelig, at deres ting er utrolig pæne! Hætten kan i øvrigt tages af og den ryger selv af, hvis den sidder fast et sted. Det er dejligt beroligende sikkerhedsmæssigt. Størrelsen er ret normal; Bella har en str. 98 og den passer helt fint, men der er også plads til lidt vokseværk over vinteren. Hun er også en str. 98 i det meste andet tøj lige nu, så det stemmer godt overens.

Jakken præcis som Bellas kan købes HER og så findes den også HER, hvor hætten har en fake fur kant.

Nu mangler vi kun flyverdragt og vinterstøvler, og så er vi i hus! I kan finde Mini A Tures udvalg af vinterovertøj HER

Bellas vinterjakke fra Mini A Ture
I’ve finally found the perfect wintercoat for Bella. It’s nice one from Mini A Ture. She got to choose the colour 😉 It’s available HERE and HERE with fake fur.

7 kommentarer

 • Malene

  Åh, hvor ser hun altså også bare bedårende ud

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Tak – det synes jeg, i alt beskedenhed, også at hun er 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den fin og den drengede udgave er også… jeg kan dog ikke få mig selv til at kaste så mange penge efter en jakke, som jeg ved han kan passe i så kort tid 🙁 Det er mere end hvad jeg nogensinde har brugt på en jakke til mig selv koster jo :0… vinder jeg i lotto eller lign. så kan det være den bliver købt hjem 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Siger jeg… og går så ind på deres outlet og køber en flyverdragt… men den var så også sat betydeligt ned haha 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Haha! Men den er jeg helt sikker på at I bliver rigtig glade for!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Åh jeg har købt meget, meget dyrere jakker til mig selv end det 😉 Og omvendt, så er de små også SÅ meget mere ude end vi er om vinteren. Det er så vigtigt at de er tørre og varme. De leger ude hele vinteren – jeg bruger bare min jakke til når jeg skal fragtes fra A til B (for det meste).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] nr. 5 er den samme som Bellas jeg viste frem HER – den har bare fake fur kanten til […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sære søgeord