Sære søgeord

De fineste støvler fra Glamorous

glamorous-horse-hair-boots-hestehar-stovler-efterar-vinter-winter-missjeanett-asos-blogger-sorte-black-spottedglamorous-boots-horse-hair-stovler-fra-asos-missjeanett-vinter-til

Jeg har faktisk slet ikke fået vist jer mine “nye” støvler. Og jeg skriver “nye”, fordi det alligevel er halvanden måned siden, at jeg købte dem. Jeg lurede længe på dem her, men til sidst kunne jeg ikke lade dem være og klikkede dem hjem. De er ret lækre – ret god kvalitet! Nemme at gå i takket være den brede hæl og så er de jo voldsomt pæne 😉 De er lavet af ægte læder og hestehår. Måske kan I godt fornemme hårene på billederne her?

Støvlerne er fra mærket Glamorous og kan købes HER på ASOS.

I aften skal jeg ud med min biografklub (I kan læse mere om den her) og der kommer selvfølgelig en anmeldelse af filmen, som vi ser. I øvrigt vil jeg lige tippe om, at det er sidste dag i dag for at kunne deltage i denne konkurrence. Der findes tre vindere, så vinderchancerne er ret så gode! Deltag HER.

I haven’t even showed you guys my new boots! They’re from Glamorous and I bought them HERE. Tonight I’m going to the movies with my movieclub (I wrote about it here).

glamorous-shoes-boots-horse-hair-leather-missjeanett-stovler-fra-asos-blogger-vinter-winter

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sære søgeord