Outlander locations: Outlander in Scotland

Fede vinterjakker og 20% rabatkode til ASOS

jakker-vinterjakker-fede-yas-asos-taljeret-shearling-whool-uld-pelskant-med-bordeaux-missjeanett-fra-from-blogger-navyjakker-vinterjakke-med-pelsekant-fake-fur-hoodie-mango-jacket-winter-coat-long-med-hatte-brun-brown-fra-asos-missjeanettjakker-vinterjakke-winter-coat-jacket-fra-from-asos-ganni-lady-like-green-parka-missjeanett-beige-bloggerReklamelinks:
1/ ASOS HER   2/ ASOS HER   3/ Y.A.S. HER   4/ Noisy May HER
5/ New Look HER   6/ MANGO HER   7/ ASOS HER   8/ ASOS HER
9/ ASOS HER   10/ ASOS HER   11/ ASOS HER   12/ Ganni HER og HER

Man må sige, at det er blevet tid til varmere jakker og da I er en del, som har spurgt, så har jeg her fundet 12 fede vinterjakker. Flere af dem er lavet af uldblandinger, så de er rigtig dejlig varme til den meget kolde vinter, som langtidsprognoserne allerede nu siger, at vi får i år. Jeg har selv købt en parkalignende jakke med fake fur kant (der kommer et indlæg med den snarest). Jeg havde egentlig også købt den her, men jeg fortrød efter to ganges brug og købte i stedet denne anden. Derfor har jeg sat den grønne til salg på min Tictail HER (sammen med et par Ganni-kjoler også 😉 )

Der er faktisk en rabatkode til ASOS på 20% i dag. Den virker ind til i morgen kl. 9 og giver som sagt 20% rabat på ALT. Den hedder MAJOR20 og I kan shoppe med den ved at klikke HER (indsæt koden til sidst i betaling).

Hvis jeg ikke havde købt jakke endnu, så ville jeg kigge en del nærmere på nr. 1 og nr. 2. De er egentlig ret forskellige, men jeg kan godt lide dem begge to. Er I på jagt efter en ny jakke?

It’s really time to wrap your self in warm knits and coats. And I’ve found 12 nice winter coats for you guys! I’ve already bought one my self (more on that soon), but if I hadn’t then I would look into no. 1 and no. 2. They’re not the same style a all, but I really like them both! Have you found a winter coat yet? Today there’s a 20% promo code for ASOS. Use MAJOR20 at checkout. It’s valid until tomorrow morning (tuesday) at 9.00 CET.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outlander locations: Outlander in Scotland