Min seneste ASOS ordre - og vi pakker den ud sammen igen på snapchat!

Konkurrence: Vind makeup fra Yves Rocher og 3500 kroner til spaophold

Vind makeup fra Yves Rocher og 3500 kroner til spaopholdVind makeup fra Yves Rocher og 3500 kroner til spaophold

Indlægget er sponsoreret af Yves Rocher

Jeg render rundt og er ved at få styr på det sidste til Skotland i morgen. Meeen jeg tænkte, at jeg da godt lige kunne nå at forkæle jer med en konkurrence mens? Var det ikke en god idé?

Præmien er nemlig forkælelse i ordets bedste forstand. Vinderen får hele sættet herunder, som er en masse lækkerier fra Yves Rocher. OG så får de også 3500 kroner til en valgfri spa/spaophold. Alt I skal gøre, er at gå ind  (hvis I er på computer) HER eller HER (hvis I er på mobil). Det er vigtigt at I følger det rigtige link, ellers vil I opleve problemer med at det virker. Her udfylder i felterne og så deltager I i konkurrencen. Alle der deltager får 50 kroner, som de kan bruges hos Yves Rocher, så selv hvis I ikke vinder, så får I en lille treat. Konkurrencen slutter d. 31. oktober og vinderen bliver kontaktet senest d. 3. november.

Jeg har selv leget lidt med flere ting i præmien, som jeg har lavet looket heroppe med. Den mørkeblå øjenskygge har jeg brugt til at lave skygger ved øjne, jeg har highlightet min hud med shine, masser af mascaraen og så er der selvfølgelig rød læbestift på læberne.

Vind makeup fra Yves Rocher og 3500 kroner til spaopholdVind makeup fra Yves Rocher og 3500 kroner til spaophold

It’s time for a really nice competition. You guys can win all these things from Yves Rocher and 3500 DKK for spa treatment. Just sign up HERE (desktop) and HERE (mobile).

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min seneste ASOS ordre - og vi pakker den ud sammen igen på snapchat!