10 ting jeg vil lave i oktober

Min weekend: biografklub, Disney udstilling og noget om Tims politik

min-weekend-13-biografklub-disney-udstilling-og-noget-om-tims-politik0min-weekend-13-biografklub-disney-udstilling-og-noget-om-tims-politik1min-weekend-13-biografklub-disney-udstilling-og-noget-om-tims-politik2

Min weekend startede skønt; jeg skulle først ud at spise og derefter i biografen med den biografklub (blandt andet med hende her), jeg har lavet, som jeg har forklaret i indlægget her. Jeg havde outfittet her øverst på. Kjolen er en af mine favoritter for tiden!
Vi spiste bøffer på Kok & Vin (rigtig god bearnaise. Jeg har ellers ikke været vildt imponeret af Kok & Vin fra mine andre besøg) og jeg sluttede med en creme brulee til dessert. Den smagte virkelig godt og havde masser af vanilje, men var desværre helt varm, fordi man havde lavet den i en dyb tallerken i stedet for en mindre, men dybere skål. En creme brulee skal altså være kold! Efter maden skyndte os videre til Cafébiografen, hvor vi skulle se Florence. Selvom Cafébiografen måske ikke har de største lærreder eller den bedste lyd, så gør de det op for det i hygge. Jeg elsker, at man kan tage et glas vin med ind til filmen! Der kommer et separat indlæg med filmen og anmeldelse af den. Vi sluttede en rigtig hyggelig aften af med en gin&tonic på Gertruds, hvor milde september tillod os at sidde udenfor ved midnatstid – kun hjulpet lidt af et par varmelamper. Skøn, skøn fredag!

Min kjole er fra ASOS og kan købes HER. Der kommer et outfit indlæg med det hele snarest.
Bella photobombede mig under billederne – ja, uden sko 😉 Den lille tosse!

min-weekend-13-biografklub-disney-udstilling-og-noget-om-tims-politik3min-weekend-13-biografklub-disney-udstilling-og-noget-om-tims-politik4min-weekend-13-biografklub-disney-udstilling-og-noget-om-tims-politik5min-weekend-13-biografklub-disney-udstilling-og-noget-om-tims-politik6min-weekend-13-biografklub-disney-udstilling-og-noget-om-tims-politik7min-weekend-13-biografklub-disney-udstilling-og-noget-om-tims-politik8min-weekend-13-biografklub-disney-udstilling-og-noget-om-tims-politik9

Jeg kunne simpelthen ikke sove fredag aften, da jeg kom hjem fra biografklubaften. Den var 2.30 før jeg endelig faldt i søvn og derfor var det også ekstra ubehageligt, da Tim vækkede mig kl. 8 lørdag morgen for at sige, at han nu tog afsted og at Bella lige også var vågen. Tim skulle til opstillingsmøde i partiet (S), hvor der skulle stemmes om, hvilke nummer hver kandidat (til byrådet i Odense) står på listen til valget næste år. Tim var spændt, da de har ændret måden man stemmer på og han var i tvivl, om det ville gøre nogen forskel for hans placering – god eller dårlig. Jeg ved ikke, om det er metoden, der gjorde det, men det gik fantastisk. Tim fik simpelthen flest stemmer! Ej, hvor var vi glade! Det betyder at han står nr. 2 på listen efter borgmesterkandidaten (Peter Rahbæk Juel). Man stemmer ikke om nr. 1, da den automatisk går til borgmesterkandidaten. Sidste gang var Tim nr. 5 på listen.
Men mens Tim var til møde, så prøvede jeg at overbevise Bella om, at vi bare skulle putte på sofaen med dyner og tegnefilm (så kunne jeg lige lukke øjnene lidt imens 😉 ). Men den købte Bella ikke. Hun synes istedet, at mor her lige skulle have en lille fløjtekoncert… super. Jer, som følger med på snapchat, hørte godt hvordan det lød, da jeg lagde den video op.

Da Tim kom hjem fra mødet, besluttede jeg mig for at skubbe træning til søndag og at vi i stedet tog på Brandts Museum for at se den nye Disney udstilling “Kunsten at fortælle”, som åbnede i torsdags. Jer der bor i Odense ved, at der bygges rigtig meget for tiden og der skal bygges længe endnu. Men nu er der endelig noget som er færdigt! Halvdelen af den nye parkeringskælder, under den gamle TBT gade, er nemlig færdig og er nu åbent for brug. 500 parkeringspladser lige midt i centrum, yeah! Det er den nordlige del af parkeringskælderen, som er færdig og derfor genialt for os der bor i Skibhuskvarteret og resten af det nordlige Odense. Den er faktisk også pæn og behagelig at være i. Det gule område på billedet er der, hvor man skal gå – det grå er til bilerne.
Udstillingen på Brandts var virkelig god og jeg var meget opslugt. Især under delen om Den Lille Havfrue, som er min ultimative favorit, når det kommer til Disneys tegnefilm. Bella var selvfølgelig mest vild med området om Frozen og der hvor man kunne sidde i en Elsa stol. No surprise der 😉 Efter udstillingen fik vi kaffe og kakao på Nelles, og inden vi tog hjem, hentede vi sushi fra Umashi. Sushien blev nydt til Disneys Herkules på fjernsynet (man blev vel inspireret af udstillingen tidligere på dagen 😉 ) inden Tim smuttede ud for at drikke vin med nogle gutter. Jeg brugte min alenetid til at blogge lidt og se serier.

Min hjertekjole er herfra (I kan se den i et outfit her) og min trenchcoat fra ASOS, men et par år gammel. Den her er næsten den samme.

min-weekend-13-biografklub-disney-udstilling-og-noget-om-tims-politik10min-weekend-13-biografklub-disney-udstilling-og-noget-om-tims-politik11min-weekend-13-biografklub-disney-udstilling-og-noget-om-tims-politik12

Tims “et par glas vin med gutterne” havde udviklet sig til “et par flasker plus det løse”, så jeg havde en halvramt mand det meste af søndagen. Det gjorde nu ikke så meget, da vi ingen planer havde. Han sprang dog over, da jeg foreslog træning og tog derfor selv afsted, mens Bella og Tim puttede til tegnefilm og legede med perler. Sidstnævnte er den helt store favorit herhjemme for tiden og der bliver produceret perlekunst, som om vi (Bella) bliver betalt for det. Jeg var helt smadret, men fik alligevel kæmpet mig igennem, hvad der endte med at blive en rigtig god omgang træning. Nogle gange handler det bare om at komme afsted! Hjemme igen fik jeg overtalt en tømmermandsramt Tim til at hænge billeder op i vores spisestue. Billeder som har stået på gulvet og ventet på at blive hængt op i flere måneder. Nu mangler jeg bare lige at male skodden ved siden af en gang mere med hvid og så skal der stå en grøn plante på gulvet. Jeg har bare ikke besluttet hvilken endnu. For at please den ramte mand, så blev aftensmaden pizza fra Della Nonna. De er så gode!

Dejlig weekend! Jeg håber også, at jeres har været god 🙂

My weekend started the best way: out for dinner at Kok&Vin with some lovely ladies from my Movie Club. After dinner we went to the movies and watched “Florence Foster Jenkins”. Saturday we went to Brandts Museum for the new Disney exhibition “The art of Storytelling” – it’s amazing! You should go if you’re in the area! We ended the day with sushi and cartoons. Sundays I went for a workout at the local gym while Tim hung up some posters in our dining room.

bloglovin

20 kommentarer

 • Ida

  Haha, var det noget med, at I var kongen og dronningen af take-away? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Præcis – og indlægget her proves my point, ikke? For det ikke skal være løgn, så fik vi også take away i går, mandag – hahaha! Tror hellere, at vi må lave noget mad selv i aften 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Lyder som en helt perfekt weekend og tillykke til Tim! 🙂
  Kan de passe du har postet kjolen på de sociale medier i løbet af weekenden? Synes jeg så den og har ledt febrilsk efter den lige siden

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Mange tak Mette! Det var en fantastisk afstemning for ham!

   Ja, jeg postede kjolen på snapchat sidste weekend, så hvis du følger der, så har du nok set den før 🙂 Den er også SÅ dejlig – skynd dig at købe! Og der er elastik i taljen – totalt win 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

   Ah ja. Sidste weekend. De der weekender løber lidt sammen 4 dage før aflevering af eksamen. Men tak! Håber den er lige så god på mig, som den er på dig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Åh jeg kan godt huske det 😉 Jeg savner ikke afleveringerne 😉

   Tak – det er jeg sikker på at den gør 😉 Den virker til bare generelt at være flatterende.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Åh hvor er kjolen fin til dig. Hvordan er den i størrelsen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Tusind tak Gitte! Den er lille! Dog er der elastisk i taljen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Men der er simpelthen for lidt bearnaise i de små gryder. Man burde kunne få en refill!!

  (Og alle dine billeder er pænere end mine.Øv )

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg er enig!! Der var i hvert fald ikke nok bearnaise i min!! 😉

   Du havde også telefon – jeg havde hevet det store kamera med 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Så fin en kjole! Hvilken størrelse har du kjolen i? Føler du, at den er normal i størrelsen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Den er så fin!
   Nej, jeg synes, at der er sket en ændring i ASOS størrelser de sidste par måneder, så de nu er mindre. Derfor har jeg den her i en UK14 og jeg er normalt en str. 40 herhjemme.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er altså nogle super hyggelige indlæg, de er altid en fornøjelse at læse 🙂 Hvad koster det at komme ind til Disney udstillingen? Jeg har kigget på deres hjemmeside, men synes ikke lige, jeg kunne finde det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ihh tak Sara! De er godt nok også blevet populære efterhånden. Det havde jeg slet ikke regnet med, da jeg startede med at lave den.

   Det koster 90 kroner for voksne, da du bare skal købe en almindelig billet med adgang til hele Brandts 🙂 Så du kan nyde de andre udstillinger også på samme billet. Alternativt er der gratis entre hver torsdag fra 17-21 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Hver gang du laver disse indlæg bliver jeg lidt trist over ikke at bo i Odense længere:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] hvor vi så “Florence”. Og jeg havde dette på den aften. Som jeg nævnte i dette indlæg, så er kjolen helt ny og er fra ASOS lige HER. Jeg er vild med den! Der er elastik i taljen (win) […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Første gang mødtes vi bare lige inden filmen og sidste gang spiste vi på restaurant (som var i indlægget her) inden vi satte os foran det store lærred. Det kan man jo gøre som man har lyst fra gang til […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Men denne gang tog jeg mig virkelig god tid og det var virkelig skønt. Jeg fik også genset deres Disney udstilling (jeg skrev også om den HER) og den kan stadig anbefales. Den kører til d. 12. marts, så I har […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] ind og se den nye sanseudstilling på Brandts (og så måske lige forbi Disney udstillingen igen-igen

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting jeg vil lave i oktober