På gensyn Skotland (og om da jeg næsten mødte Jamie Fraser)

Mit fine Odense: Bedste pizza i Odense

Mit fine Odense #7: Odenses bedste pizzaMit fine Odense #7: Odenses bedste pizza

Åh jeg har spist mig igennem det meste pizza i Odense. Bare for at kunne komme med “dommen” over (ikke fordi jeg godt kan lidt det 😉 haha), hvilken jeg synes, der er den bedste pizza i Odense. Jeg har været forbi Boffa, Italiano,  Stenovnen, La Piazzetta, Mammas, og en del andre også. Og efter en grundig test, så er jeg slet, slet ikke i tvivl. Vi har flere rigtig gode steder i Odense, men jeg synes, at Della Nonna lige er niveauet over alle de andre. Stedet er ejet af den samme syditalienske familie, som også har Da Fillippo, som ligger lige ved siden af/sammen med. Da Filippo har eksisteret siden 1994 og pizzeriaet har vist ikke ligget der helt siden starten – men alligevel i en del år efterhånden.

Mit fine Odense #7: Odenses bedste pizzaMit fine Odense #7: Odenses bedste pizza

Grunden til, at Della Nonna vinder over alle de andre i min bog, er at alt bare spiller. Smag, kombinationerne, sprøde & tynde bunde og ægteheden. Og så er der lige de der sidste 10%, som man ikke kan sætte en finger på – men som bare er der. Jeg har aldrig fået en dårlig pizza hos Della Nonna og det har jeg fået alle de andre steder. Men nu lyder det som om, at de vinder by default – det gør de ikke! De er bare rigtig gode! Della Nonna er autentisk italienske pizzaer. Her får man ingen pizza med icebergsalat, dressing, kebab eller hvidløgsolie.
Ofte beder vi om en “efter køkkens humør”, fordi de bare er så gode til at free style. Dem I ser her på billederne er en nr. 13 (forrest) og en nr. 8. Begge to er mine favoritter. Ellers kan deres pizzaer med den stærke pølse N’duja, virkelig anbefales. Tit bestiller vi en “efter køkkens humør”, hvor jeg lader dem bestemme alt, men beder om at der i hvert fald kommer N’duja på.

Pizzaerne kan både hentes som takeaway, men kan også spises på Da Filippo ved siden af (de har et tilbud med pizza + et glas rødvin for 159 kroner. Og det er god vin!).
Della Nonna ligger tæt på Odense Havn på Thomas B. Trigesgade 91 (lige ved siden af Da Filippo). Åbningstider og menukort kan I finde HER (tag jer ikke af den lidt gammeldags hjemmeside). De har åbent alle ugens dage på nær om mandagen.

Disclaimer: ?Mit fine Odense?-serie er FULDSTÆNDIG spons-fri, da det er mine egne favoritter, som kommer lige fra hjertet (og maven). Man kan ikke købe sig til sponsoreret indlæg i denne serie. Find mine andre Odense-anbefalinger HER eller oppe i menuen under ?Mit fine Odense?.

I’ve tested a lot of pizza places in Odense so I could tell you where to get the best pizza in town. And I’m in no doubt at all; you’ll find the best pizza in Odense at Della Nonna. It’s italian and sooo good.

bloglovin

9 kommentarer

 • Pizzaerne ser vildt lækre ud! Der må jeg prøve at spise en dag 🙂
  Tak for tip!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   De er også, hvis du spørger mig, Odenses bedste! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  De ser gode ud – det må prøves en dag!
  Jeg er personligt ret vild med Villa Paradiso ved gravene. De bruger virkelig god ost (kødet skulle vist også være ret godt, men nu er jeg vegetar, så det ved jeg ikke helt så meget om:) ), holder sig til meget simple pizzaer, og så synes jeg, at ejeren er noget af det sødeste.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ved gravene? Hvor er det henne? Er det den Paradiso lige i nærheden af Wendorff?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Ja lige overfor Wendorff 🙂 Det lille stykke vej mellem Asylgade og Nørregade hedder Gravene.
  De kan i hvert fald anbefales i min optik 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Åh den! Den har jeg prøvet nu og den er helt ok! Dog synes jeg, at Della Nonna her er en del bedre.
   Ps. Som odenseaner er jeg helt flov over, at jeg ikke vidste, at den gade hed Gravene 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lizette

  Halløj :)!!

  Jeg bestilte pizza derfra i dag udfra hvad du har skrevet men jeg må sgu indrømme at jeg er dybt skuffet, de er godt nok kedelig og mangler smag øv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ej, er det rigtigt? Vi har nok bare ikke samme type smagsløg, når det kommer til pizza så 😉 Jeg synes de er fantastiske og netop fyldt med smag!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jesper

  Jeg Må erkende La piazetta er KLART det bedste efter min smag. Tynd sprød pizzabund, kombineret med ægte friske italienske råvarer (intet fra dåse)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På gensyn Skotland (og om da jeg næsten mødte Jamie Fraser)